Un raport independent recent dezvăluie cifrele dezastrului din Norvegia: 76% dintre copiii internați de Barnevernet au dezvoltat deja probleme psihice

Distribuie!by “După ce timp de luni de zile mărturiile părinților despre abuzurile Barnevernet au fost desconsiderate, acum un raport al Centrului Independent de cercetări sociale ce aparține de Facultatea de Medicină a Universității pentru Știință și Tehnologie din Trodnheim arată proporțiile dezastrului. Conform acestui studiu, peste 76% dintre copiii internați […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“După ce timp de luni de zile mărturiile părinților despre abuzurile Barnevernet au fost desconsiderate, acum un raport al Centrului Independent de cercetări sociale ce aparține de Facultatea de Medicină a Universității pentru Știință și Tehnologie din Trodnheim arată proporțiile dezastrului.

Conform acestui studiu, peste 76% dintre copiii internați în centrele Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia) suferă de grave probleme psihice. Ministrul pentru Copii și Egalitate din Norvegia, Solveig Horne s-a arătat șocată, declarând că „cifrele sunt mult mai mari decât m-aș fi așteptat”.


Rezultatele studiului, care poate fi accesat aici (în limba norvegiană), au fost dezvăluite de românul George Alexander, fost director de grădiniță în Norvegia.

Întrebarea pe care orice om de bun-simț şi-o poate pune acum este: De ce suferă 76 % dintre aceşti copii de grave probleme psihice dacă Barnevernet le asigură o viață atât de minunată?


De ce această industrie numită Barnevernet livrează pe bandă rulantă oameni bolnavi psihic în societate? De ce îmbolnăveşte Barnevernet copiii noştri? De ce îi distruge psihic?”, a comentat el pe Facebook.

Acesta mai afirmă că politicienii norvegieni au ascuns dezastrul, iar oamenii care au tras semnale de alarmă au fost dați la o parte, așa cum a fost și cazul său.

Oamenii care au spus adevărul, cercetătorii incomozi, oamenii care au ieşit în stradă au fost dați la o parte. Politicieni de doi bani au mințit la televizor, prin Norvegia, că totul este perfect şi că pretențiile noastre sunt «vanvittige» – nebuneşti, aberante…

Dezastrul, însă, este dezastru, oricât te-ai juca, într-o stare de beatitudine, de inconştiență şi politicianism abject, cu vorbele… Și cu viața altora, din păcate!
Dați-le copiii înapoi familiilor Bodnariu, Nan şi tuturor celorlalți oameni pe care i-ați ucis aproape, prin indiferența şi răceala voastră! Prin diletantismul şi ochelarii voştri de cal prin care vedeți lumea aceasta!
”, a încheiat el.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9769

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Banca Angliei a blocat cererea Președintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, de a retrage aur în valoare de 1,2 miliarde de dolari
În anul 2015, televiziunea de stat italiană, Rai – Radiotelevisione Italiana, a transmis o știre, care a arătat cum oamenii de știință chinezi făceau experimente biologice pe un virus legat de SARS, provenit de la lilieci și șoareci, întrebându-se dacă merită riscul modificării virusului pentru compatibilitate cu organismele umane
Tentativă de asasinat asupra președintelui Serbiei. Mai multe persoane au fost arestate
Globalizare neomarxistă versus Identitate Națională. Cine va câștiga la final?
Dezvăluirile unui bancher elveţian despre acţiunile malefice pe care le realizează grupul Bilderberg
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului cere încetarea ocupaţiei israeliene
Secretele Vaticanului: Jocuri de culise, documente ciudate și mistere neelucidate
Cum vrea Uniunea Europeană să ucidă Internetul
Opoziția siriană: SUA vinde arme Statului Islamic prin intermediari
Americanii au scos la suprafaţă un submarin rusesc cu trei rachete nucleare armate la bord
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro