Un savant, care a lucrat în cadrul NASA, dezvăluie descoperirile pe care le-a făcut despre viața extraterestră

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Omul de ştiinţă american Richard Hoover, fost angajat al NASA, mărturiseşte în interviul dat jurnalistului Lee Speigel de la ziarul Hufington Post despre faptul că agenţia spațială americană a distrus în mod deliberat dovezile despre existenţa vieţii pe planeta Marte. Mărturia lui a fost dată în contextul congresului Open Minds UFO International Congress and Film Festival din Fountain Hills, Arizona, 2014.

Hoover menţionează de asemenea că el era demult convins de existenţa vieţii extraterestre, prin cercetările pe care le-a efectuat asupra meteoriţilor căzuţi pe Pământ. Ne vorbeşte extrem de convingător, sigur şi în acelaşi timp în mod detaşat un savant de renume mondial, care ştie foarte bine ce anume a descoperit.


Şi el nu este deloc singurul om de ştiinţă care afirmă astfel de adevăruri. Atunci ne întrebam şi noi, întocmai ca Lee Speigel în acest interviu: pentru ce mulţi oameni şi o mare parte din comunitatea ştiinţifică prefera să nege cu înverşunare, în continuare, existenţa vieţii extraterestre?

RichardHoover

Pentru ce această întreagă cacealma, care oricum se va sfârşi repede, deoarece dovezile devin pe zi ce trece tot mai covârşitoare? Există mai multe explicaţii, mergând de la domeniul psihologic, până la cel politic. Lăsăm însă aceste aspecte în seama altora să le disece…”[1]


Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/un-savant-care-a-lucrat-in-cadrul-nasa-dezvaluie-descoperirile-pe-care-le-a-facut-despre-viata-extraterestra-a269
  2. Foto: National Space Society
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

În 1963, preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a emis un ordin executiv (ordinul cu nr. 11110) prin care a autorizat Trezoreria SUA să tipărească dolari. El urmărea în felul acesta să stopeze frauda prin care Federal Reserve extorca poporul american prin bani falși pentru care lua și dobândă
Președintele Islandei, Olafur Ragnar Grimsson: "Guvernul a despovărat din punct de vedere fiscal populația și a băgat la închisoare bancherii, contrar modului de acțiune din restul Europei și din SUA"
Operațiunea militară Highjump (1946-1947), Amiralul Richard Byrd și Antarctica
Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex
Fostul agent NSA, Edward Snowden, ne recomanda sa renuntam la Facebook si Google pentru siguranta !
Die Welt dezvăluie raportul secret despre cum a manipulat Berlinul pandemia: Date umflate ca să justifice măsurile dure anti Covid. Guvernul a angajat experți pentru a dramatiza excesiv amenințarea coronavirusului
Richard N. Haass, preşedintele Consiliul Relaţiilor Externe: "În contextul globalizării, statele înţelepte îşi vor dilua suveranitatea pentru a se proteja"
Bilderberg 2016 - reuniunea va avea loc în Germania între 9-12 iunie
Google Earth a început îndepărtarea crucilor de pe turle
Neoliberalismul și Noua Ordine Mondială
Suedezii fără adăpost lăsați în frig de autorități în timp ce imigranții se bucură de tratament preferențial
E-mailurile private ale lui Hillary Clinton arată că Arabia Saudită şi Qatar, aliaţi SUA, au sprijinit ISIS
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Iubirea de sine înseamnă să-L respecţi pe Dumnezeu

Ce se întâmplă în creierul nostru atunci când dormim?

DSP Suceava cere ridicarea dreptului de liberă practică pentru un medic stomatolog! Medicul stomatolog Cristian Mircea Pușcașu a vorbit împotriva vaccinării și a deranjat Sistemul Medical, dar și Industria Farmaceutică!

STUDIU. Dozele mici de cannabis inversează îmbătrânirea creierului

OZN-urile contra apărării secrete

Închide