Un savant pe patul de moarte sustine ca extraterestrii exista si ca sunt prietenosi !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Extraterestrii exista, asta ne spunea un savant pe patul de moarte. Foarte bine, o afirmatie care ar trebui sa ne bucure, avand in vedere ca trebuie sa ne schimbam modul de perceptie asupra lumii, respectiv asupra Universului. Desigur ca pentru unele persoane, indeosebi cele fanatice, din punct de vedere religios, se vor grabi in a respinge astfel de afirmatii considerandu-le, in mod gresit ca sataniste, iar existenta lor considerata a fi o prezenta a demonilor.

Boyd Bushman - un savant despre extraterestrii

Haideti sa vedem totusi ce spune acest savant pe nume Boyd Bushman, intr-un articol publicat pe A.M. Press:


“Boyd Bushman, un om de stiinta care a decedat in luna august, a realizat inainte de a muri un filmulet, in care spune ca in baza militara secreta Zona 51 se construiesc OZN-uri si ca acolo sunt tinuti si niste extraterestri, dintre care unii sunt chiar prietenosi.
Bushman a mai spus ca el a descoperit tehnologia prin care OZN-urile pot zbura, iar americanii lucreaza non-stop la construirea acestora, potrivit Metro, citat de ziare.com.

Bushman a adaugat ca in Zona 51 exista doua grupuri de extraterestri, care sunt studiati, unii dintre ei fiind chiar prietenosi. Mai mult, el a sustinut ca fiintele acestea au degetele lungi, lipite intre ele precum labele de rata, si ca vin de pe o planeta numita Quintumnia.

Nigel Watson, autorul cartii Haynes UFO Investigations Manual, considera ca aceste confesiuni par foarte convingatoare, precizand ca un om pe moarte nu ar avea de ce sa minta. Totusi, este nevoie de dovezi foarte bune pentru a sustine aceste afirmatii, mai spune Watson.

Omul de stiinta Boyd Bushman a lucrat pentru Lockheed Martin, o companie americana, specializata in domeniul militar, al securitatii si al tehnologiilor avansate, si are o multime de brevete pe numele sau.”[1]

SURSE

1. http://ampress.ro/fapt-divers/dezvaluirea-unui-savant-pe-patul-de-moarte-extraterestrii-exista-si-sunt-prietenosi/


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...