Un șerif din SUA cere Congresului declanşarea urgentă de investigaţii împotriva miliardarului George Soros şi a organizaţiilor patronate de acesta

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un şerif de culoare popular din Statele Unite a susţinut ieri un discurs incendiar în Wisconsin, cerând Congresului american declanşarea urgentă de investigaţii împotriva miliardarului George Soros şi a organizaţiilor patronate de acesta. De asemenea, a fost demascată ceea ce şeriful a numit „reţeaua de agenţii de presă mincinoase”.

BUCUREŞTI, 15 dec — Sputnik. Şeriful David Clarke, care se bucură de popularitate în SUA şi este un puternic susţinător al preşedintelui nou-ales Donald Trump, a rostit ieri un discurs exploziv în Wisconsin. El a început prin a spune că este încă stăpânit de „un sentiment de euforie” pentru ceea ce a realizat poporul american pe 8 noiembrie. „Am şocat lumea!”, a exclamat acesta. Apoi s-a referit la modul cum „reţeaua de agenţii de presă mincinoase” — printre acestea numindu-le pe New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, The Huffington Post — a încercat să îi compromită, prin răspândirea de minciuni, pe Donald Trump şi pe Mike Pence, vicepreşedintele SUA.


Însă strategia acestor agenţii a fost un eşec. Totuşi, în ciuda victoriei lui Donald Trump, acestea continuă activitatea lor constând în sabotarea şi subminarea preşedintelui ales de poporul american şi a vicepreşedintelui. David Clarke a vorbit apoi despre manevrele încercate după încheierea alegerilor, după ce rezultatul a arătat clar că Donalt Trump câştigase.

„Aţi văzut ce s-a întâmplat după 8 noiembrie. Mai întâi au fost revoltele de după ziua alegerilor, apoi campania denigratoare a agenţiilor de presă mincinoase, care au urmărit să discrediteze ceea ce a făcut poporul american pe 8 noiembrie, apoi renumărarea voturilor, iar acum ni se tot spune despre «conspirația Rusiei» pentru a influenţa alegerile [din SUA]”, a spus David Clarke.


El a mai spus că membri ai Congresului cer iniţierea de investigaţii pentru a se afla dacă Rusia a influenţat alegerile din SUA, în acest sens neexistând nicio dovadă, însă nu se cere nicio investigaţie împotriva celor care s-au implicat activ în deturnarea procesului electoral şi incitarea la violenţă.

„Vă spun acest lucru: dacă Congresul vrea să investigheze ceva, atunci trebuie să declanşeze o investigaţie cu privire la miliardarul George Soros și la încercarea acestuia de a influența aceste alegeri în favoarea democraţilor, de exemplu prin găsirea de oameni care să apară la adunările celor care l-au sprijinit pe Trump pentru a-i amenința pe susţinătorii lui Trump. Congresul ar trebui să declanşeze o investigaţie împotriva lui George Soros pentru finanţarea din partea acestra a revoltelor de după alegeri, revolte care au creat pagube materiale şi au făcut victime umane în rândul unor oameni nevinovaţi”, a declarat David Clarke.

trump-soros

La finalul discursului, el a afirmat că l-a asigurat pe Donalt Trump că va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-l ajuta să devină cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, iar aceasta va fi „una dintre cele mai mari realizări ale mele, de care voi fi mândru”. Clarke şi-a încheiat cuvântarea spunâd „Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru ceea ce aţi făcut şi să continue să binecuvânteze Statele Unite ale Americii!”.”[1]

Video

SURSE

  1. http://ro.sputnik.md/International/20161215/10361118/sua-discurs-soros.html
  2. Foto: Internet
  3. Video: Facebook/Marius Mina

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...