Un șerif din SUA cere Congresului declanşarea urgentă de investigaţii împotriva miliardarului George Soros şi a organizaţiilor patronate de acesta

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un şerif de culoare popular din Statele Unite a susţinut ieri un discurs incendiar în Wisconsin, cerând Congresului american declanşarea urgentă de investigaţii împotriva miliardarului George Soros şi a organizaţiilor patronate de acesta. De asemenea, a fost demascată ceea ce şeriful a numit „reţeaua de agenţii de presă mincinoase”.

BUCUREŞTI, 15 dec — Sputnik. Şeriful David Clarke, care se bucură de popularitate în SUA şi este un puternic susţinător al preşedintelui nou-ales Donald Trump, a rostit ieri un discurs exploziv în Wisconsin. El a început prin a spune că este încă stăpânit de „un sentiment de euforie” pentru ceea ce a realizat poporul american pe 8 noiembrie. „Am şocat lumea!”, a exclamat acesta. Apoi s-a referit la modul cum „reţeaua de agenţii de presă mincinoase” — printre acestea numindu-le pe New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, The Huffington Post — a încercat să îi compromită, prin răspândirea de minciuni, pe Donald Trump şi pe Mike Pence, vicepreşedintele SUA.


Însă strategia acestor agenţii a fost un eşec. Totuşi, în ciuda victoriei lui Donald Trump, acestea continuă activitatea lor constând în sabotarea şi subminarea preşedintelui ales de poporul american şi a vicepreşedintelui. David Clarke a vorbit apoi despre manevrele încercate după încheierea alegerilor, după ce rezultatul a arătat clar că Donalt Trump câştigase.

„Aţi văzut ce s-a întâmplat după 8 noiembrie. Mai întâi au fost revoltele de după ziua alegerilor, apoi campania denigratoare a agenţiilor de presă mincinoase, care au urmărit să discrediteze ceea ce a făcut poporul american pe 8 noiembrie, apoi renumărarea voturilor, iar acum ni se tot spune despre «conspirația Rusiei» pentru a influenţa alegerile [din SUA]”, a spus David Clarke.


El a mai spus că membri ai Congresului cer iniţierea de investigaţii pentru a se afla dacă Rusia a influenţat alegerile din SUA, în acest sens neexistând nicio dovadă, însă nu se cere nicio investigaţie împotriva celor care s-au implicat activ în deturnarea procesului electoral şi incitarea la violenţă.

„Vă spun acest lucru: dacă Congresul vrea să investigheze ceva, atunci trebuie să declanşeze o investigaţie cu privire la miliardarul George Soros și la încercarea acestuia de a influența aceste alegeri în favoarea democraţilor, de exemplu prin găsirea de oameni care să apară la adunările celor care l-au sprijinit pe Trump pentru a-i amenința pe susţinătorii lui Trump. Congresul ar trebui să declanşeze o investigaţie împotriva lui George Soros pentru finanţarea din partea acestra a revoltelor de după alegeri, revolte care au creat pagube materiale şi au făcut victime umane în rândul unor oameni nevinovaţi”, a declarat David Clarke.

trump-soros

La finalul discursului, el a afirmat că l-a asigurat pe Donalt Trump că va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-l ajuta să devină cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, iar aceasta va fi „una dintre cele mai mari realizări ale mele, de care voi fi mândru”. Clarke şi-a încheiat cuvântarea spunâd „Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru ceea ce aţi făcut şi să continue să binecuvânteze Statele Unite ale Americii!”.”[1]

Video

SURSE

  1. http://ro.sputnik.md/International/20161215/10361118/sua-discurs-soros.html
  2. Foto: Internet
  3. Video: Facebook/Marius Mina

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Media, sistemul educaţional, băncile şi Wall Street-ul sunt principalii artizani ai dezastrului capitalist pe care îl trăim şi ne afectează existenţa

NY Times prins cu manipularea opiniei publice cu privire la atacul din Siria!

Premierul sârb, Ana Brnabic, homosexuală declarată, participă la Gay Pride din Belgrad

Președintele Parlamentului Ungariei demască Noua Ordine Mondială: “În Europa s-a declanșat un atac la adresa statelor naționale”

Peşterile din Norvegia – locul unde se antrenează forţe de elită americane

Închide