Un sfert dintre americani cred că “guvernul e dușmanul”

Distribuie!by Potrivit celui mai recent sondaj, mai mult de unu din patru americani consideră că guvernul este dușmanul, relatează Washington CBSDC. Pew Research Center a concluzionat că 27% dintre alegători – cu opt procente mai mult față de anul 1996 – consideră că guvernul lucrează împotriva statului. Sondajul a evaluat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Potrivit celui mai recent sondaj, mai mult de unu din patru americani consideră că guvernul este dușmanul, relatează Washington CBSDC. Pew Research Center a concluzionat că 27% dintre alegători – cu opt procente mai mult față de anul 1996 – consideră că guvernul lucrează împotriva statului. Sondajul a evaluat părerea generală a publicului cu privire la Guvernul federal.

Raportul sugerează că 57% dintre alegători se simt frustrați, 22% se simt furioși iar 18 % se simt „în general satisfăcuți” cu privire la guvernare.


Guvernul este inamicul americanilor

Majoritatea americanilor sunt de părere că Guvernul federal ar trebui să facă îmbunătățiri serioase, 59 % din electorat susținând că guvernarea are nevoie „de o reformă majoră”. Doar 37% dintre votanți au dorit o reformă majoră guvernamentală la sondajul precedent, care a avut loc în 1996-1997.

Fiind întrebați care sunt principalele probleme guvernamentale, cele mai întâlnite răspunsuri ale alegătorilor au fost „Congresul și intrigile politice”. 13% dintre votanți au menționat Congresul, iar 11% intrigile politice.


Mai mult de o treime (35%) dintre republicani consideră Guvernul federal ca fiind dușmanul, și 34% dintre independenți sunt de aceeași părere. Conform aceluiași sondaj, jumătate dintre democrați (50%) privesc guvernul ca fiind prietenos și doar 12 % îl consideră ostil.

Alte răspunsuri din partea electoratului au fost că „guvernul acționează în beneficiul tuturor oamenilor” – foarte puțini cred aceasta, sau că „guvernul este risipitor și ineficient”.

Trei din patru americani sunt de părere că guvernul „este condus de câteva mari interese”, iar 57% dintre ei consideră că „guvernul este aproape întotdeauna risipitor și ineficient”.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9086

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Donald Trump a oprit programul CIA de antrenare a teroriștilor ISIS în Siria. “Rebelii moderați” sunt, de fapt, teroriștii ISIS
Uniunea Statelor Sud Americane (U.N.A.S.U.R.) - un alt pilon catre Noua Ordine Mondiala! Aceasta este identica cu Uniunea Europeana si cu Uniunea Nord Americana!
Donald Trump ameninţă că ar putea întrerupe ajutorul financiar acordat Autorităţii Palestiniene! Donald Trump este omul sioniștilor!
Armele nucleare nedeclarate ale Israelului, important factor de destabilizare al Orientului Mijlociu
Un fost Ministru israelian al Apărării a declarat că Israelul are un canal de comunicare cu teroriștii ISIS și că teroriștii ISIS și-au cerut scuze după ce i-au atacat pe soldații IDF (Israel Defense Forces)
Consiliul Național de Etică din Germania cere Guvernului să legalizeze incestul (2014)
Rasism sionist: Roman de dragoste, interzis de Ministerul Educației din Israel, pe motiv că relația dintre o femeie israeliană și un bărbat palestinian ar putea amenința identitatea evreiască
Mărturiile soldaţilor care se întorc din Irak şi Afganistan infirmă versiunea oficialităţilor
"Încălzirea Globală" este o mare minciună a Iluminaților: De un secol, ni se tot topește Polul
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
David Rockefeller, carieră de bancher la Chase Bank
Dezvaluirile despre conspiratii, considerate "acte de terorism" de catre George W. Bush
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro