Un sfert dintre americani cred că “guvernul e dușmanul”

by Potrivit celui mai recent sondaj, mai mult de unu din patru americani consideră că guvernul este dușmanul, relatează Washington CBSDC. Pew Research Center a concluzionat că 27% dintre alegători – cu opt procente mai mult față de anul 1996 – consideră că guvernul lucrează împotriva statului. Sondajul a evaluat […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Potrivit celui mai recent sondaj, mai mult de unu din patru americani consideră că guvernul este dușmanul, relatează Washington CBSDC. Pew Research Center a concluzionat că 27% dintre alegători – cu opt procente mai mult față de anul 1996 – consideră că guvernul lucrează împotriva statului. Sondajul a evaluat părerea generală a publicului cu privire la Guvernul federal.

Raportul sugerează că 57% dintre alegători se simt frustrați, 22% se simt furioși iar 18 % se simt „în general satisfăcuți” cu privire la guvernare.


Guvernul este inamicul americanilor

Majoritatea americanilor sunt de părere că Guvernul federal ar trebui să facă îmbunătățiri serioase, 59 % din electorat susținând că guvernarea are nevoie „de o reformă majoră”. Doar 37% dintre votanți au dorit o reformă majoră guvernamentală la sondajul precedent, care a avut loc în 1996-1997.

Fiind întrebați care sunt principalele probleme guvernamentale, cele mai întâlnite răspunsuri ale alegătorilor au fost „Congresul și intrigile politice”. 13% dintre votanți au menționat Congresul, iar 11% intrigile politice.


Mai mult de o treime (35%) dintre republicani consideră Guvernul federal ca fiind dușmanul, și 34% dintre independenți sunt de aceeași părere. Conform aceluiași sondaj, jumătate dintre democrați (50%) privesc guvernul ca fiind prietenos și doar 12 % îl consideră ostil.

Alte răspunsuri din partea electoratului au fost că „guvernul acționează în beneficiul tuturor oamenilor” – foarte puțini cred aceasta, sau că „guvernul este risipitor și ineficient”.

Trei din patru americani sunt de părere că guvernul „este condus de câteva mari interese”, iar 57% dintre ei consideră că „guvernul este aproape întotdeauna risipitor și ineficient”.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9086

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ateul Dan Brown: „Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conștiință cu ajutorul inteligenței artificiale”
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
La 13 ani după ce a aprobat pesticide care paralizează sistemul nervos central al albinelor, Uniunea Europeană recunoaște crima și vrea să le interzică
"Asaltul final a lui Satan", un deputat maghiar denunță sever „planul lui Soros”
De ce George Soros îl urăște pe Viktor Orban: "Promovează principiile identității naționale și creștine"
Oamenii sunt cele mai violente viețuitoare de pe planetă
Cum ajung toate datele, mesajele, apelurile şi locurile unde ai mers, din smartphone-ul tău cu Android direct la guvernul din China! Scandal de securitate: Peste 700 de milioane de dispozitive au preinstalat un software care fură datele utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie!
Ciudata "încălzire globală" – A nins la tropice!
Wikileaks zguduie SUA cu noi înregistrări publicate
Agentul american, care l-a anchetat pe Saddam Hussein, recunoaște: "Dacă rămânea la putere, azi nu vorbeam de ISIS"
Paris: La inițiativa extremei stângi, cuvintele „mamă” și „tată” eliminate din actele de stare civilă pentru a nu „discrimina” homosexualii
Facebook a blocat "din greşeală" scandalul e-mailurilor Convenţiei Democrate din SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro