Un simplu exercițiu pentru a vă trezi și dezvolta clarviziunea

Distribuie!

„Iata in continuare un exercitiu care va va ajuta sa va treziti si sa va dezvoltati clarviziunea. Este un exercitiu simplu, care poate fi folosit si in situatii concrete cotidiene.

1. Alegeti-va mai multe cartoane colorate diferit (puteti sa alegeti cartoane albe si negre sau nu conteaza ce alta combinatie de doua culori diferite). Pastrati pentru fiecare culoare un numar egal de cartoane (de exemplu, 10 pentru fiecare culoare) si apoi introduceti fiecare carton intr-un plic opac.


2. Amestecati bine plicurile pana cand nu veti mai sti ce carton contin.

3. Luati plicurile pe rand si incercati sa ghiciti culoarea cartonului aflat in interior, “simtind” culoarea cu mana, sau punand plicul in dreptul fruntii, pe un interval de circa 10 secunde. Consemnati-va raspunsurile, punand plicurile in doua gramezi diferite, cele in care presupuneti ca sunt cartoane de o culoare si cele in care presupuneti ca sunt cartoane de cealalta culoare.


4. Cand ati trecut in revista toate plicurile, deschideti-le si contabilizati-va raspunsurile bune si cele gresite.

In momentul in care incercati sa “ghiciti” culoarea cartonului aflat in plic, va puteti imagina ca plicul devine din ce in ce mai transparent si ca percepeti in mod vag culoarea cartonului aflat in interior. Este suficient sa priviti plicul si sa va goliti mintea de ganduri. Tinand ochii inchisi, in zona campului vizual va incepe sa va apara o anumita culoare.

Acest exercitiu poate fi realizat zilnic, urmarind constant progresele obtinute. O alta varianta a sa consta in a alege in loc de cartoane diferit colorate, poze reprezentand 10 chipuri a unor femei si 10 chipuri a unor barbati. In aceasta varianta vom urmari sa detectam genul persoanei din fotografie, simtind atunci cand apropiem spatele fotografiei de frunte, energia feminina sau masculina.”[1]

SURSE

  1. http://www.almeea.ro/un-simplu-exercitiu-pentru-a-va-trezi-si-dezvolta-clarviziunea/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Poltergeist de Romania - povestea botosanencei, Eleonora Zugun, care cu puterea mintii si a chakrelor a uimit lumea stiintifica mondiala ! O adevarata putere psihokinetica pe care o degaja !
Serviciile de informații din SUA recunosc că au lucrat cu paranormali în „Criza ostaticilor din Iran”
Una dintre cele mai importante întâmplări referitoare la Triunghiul Bermudelor este aceea a unui pilot din sudul Floridei care a decolat cu avionul său de pe insula Andros şi a ajuns chiar în inima fenomenului din Triunghiul Bermudelor. Spre deosebire de mulţi alţi piloţi şi de multe echipaje navale, Bruce Gernon a supravieţuit acestei experienţe, iar de atunci a povestit mereu despre acest incident
Unii oameni care au ajuns deja la un înalt grad de dezvoltare a capacităţilor lor psihice şi spirituale sunt perfect conştienţi de acţiunile corpului lor astral chiar în timp ce ei trăiesc şi acţionează în mod obişnuit în corpul fizic, însă aceasta implică un nivel foarte elevat de dezvoltare a conştiinţei individuale
Paranormalii care au uimit oamenii de știință cu superputerile lor
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
Fantomele au dezlegat misterul tragediilor aviatice din Rusia
Omul Vitruvian si Masura sa de Aur a lui Leonardo da VInci in concordanta cu Geometria Sacra a Universului ! Un initiat al Scolii Misterelor, care a avut acces la o inalta cunoastere ezoterica, secreta, pentru majoritatea oamenilor !
Puterile paranormale ale călugărilor din Munții Himalaya
Levitaţia în faţa ştiinţei
Biogravitaţia - abilitatea organismelor vii de a forma şi detecta unde gravitaţionale
Taina apelor deşertului

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...