Un site francez de stânga cere referendum pentru ca heterosexualitatea să fie interzisă: Încurajează „homofobia” și „rasismul”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Site-ul francez de stânga Mediapart a publicat un articol în care autorul cere interzicerea heterosexualității deoarece, spune el, încurajează „homofobia” și „rasismul”.

Editorialul, scris de Mérôme Jardin, un militant homosexual, este o adevărată tiradă împotriva heterosexualității, pe seama căreia este pus orice rău de pe planetă. „Heterosexualitatea nu este o orientare sexuală, ci un sistem de dominație, care generează și hrănește sexismul, homofobia, transfobia, bifobia și alte acțiuni asupritoare precum rasismul, discriminarea persoanelor cu dizabilități sau prejudecățile față de oameni aparțiând unei anumite clase sociale”, se spune in articol.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://www.activenews.ro/externe/Un-site-francez-de-stanga-cere-REFERENDUM-pentru-ca-heterosexualitatea-sa-fie-interzisa-Incurajeaza-%E2%80%9Ehomofobia-si-%E2%80%9Erasismul-154199


 

Aceste afirmatii fac parte din ideologia Marxismului Cultural. Marxismul Cultural este impotriva valorilor nationale (cultura, religie, traditie, istorie) si impotriva natiunilor. Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii vor o Noua Ordine Mondiala si o omenire fara identitate.

Este limbajul „corect politic” si orwellian, care a dus Occidentul pe marginea prapastiei. In Occident, neomarxismul face ravagii, valorile nationale fiind aruncate la gunoi.


Faptul ca acesti globalisti vor sa distruga civilizatia umana si sa creeze o omenire fara natiuni, fara valori, fara identitate, o lume sinistra, este cat se poate de clar. Este de ajuns sa-i citesti cartea lui Aldous Huxley, membru al Institutului Tavistock, „Minunata lume noua”. Noi, romanii, trebuie sa fim vigilenti si sa nu permitem distrugerea valorilor nationale.

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Un-site-francez-de-stanga-cere-REFERENDUM-pentru-ca-heterosexualitatea-sa-fie-interzisa-Incurajeaza-%E2%80%9Ehomofobia-si-%E2%80%9Erasismul-154199
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...