Un soldat american venit in Romania, ironizeaza pe Aurel Vlaicu si spune ca, "Romania este murdara" ! Asa gandesc "partenerii" strategici ai coloniei Romania !

by Ipocrizia liderilor SUA, dar si a unor militari americani, nu cunoaste limite. Dupa ce au contribuit la distrugerea si “democratizarea” unor tari precum Irak, Afganistan, Vietnam, Siria, Libia, fosta Iugoslavie etc., acum, veniti fiind in Romania, unii nu ezita sa-si arate caracterul grobian fata de romanii, inca naivi, dar […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ipocrizia liderilor SUA, dar si a unor militari americani, nu cunoaste limite. Dupa ce au contribuit la distrugerea si “democratizarea” unor tari precum Irak, Afganistan, Vietnam, Siria, Libia, fosta Iugoslavie etc., acum, veniti fiind in Romania, unii nu ezita sa-si arate caracterul grobian fata de romanii, inca naivi, dar in naivitatea lor, totusi ospitalieri.

Un soldat american jigneste Romania si pe Aurel Vlaicu

Probabil ca, unii dintre voi veti spune, “si ce daca, ce conteaza ce a spus?”, insa conteaza, pentru ca, asa cum ne vad si trateaza liderii lor (ca pe o colonie), asa ne vor trata si acesti indivizi. Potrivit istoriei SUA, in toti cei 239 de ani, de asa-zisa “existenta”, timp de 222 de ani, SUA, s-a aflat, practic, in diverse razboaie. Militarul american, care ne-a insultat tara se numeste “Damien Maynard” si si-a postat frustrarile, asa cum este la moda, pe site-ul de socializare Facebook.


In primul rand, a ironizat bancnota de 50 de lei, zicand ca, “acestia au oameni negri pe valuta lor”. Personalitatea aflata pe bancnota de 50 de lei, este nimeni altul decat Aurel Vlaicu, care a fost un inginer roman, inventator si pioner al aviatiei romane si mondiale, caci fara inventiile acestui om, soldatii americani si multe alte categorii de oameni, din lume, n-ar fi putut zbura. Faptul ca astazi zburam cu avionul de colo-colo, asta se datoreaza lui Aurel Vlaicu.

Aurel Vlaicu ironizat de un militar american

In al doilea rand, Romania a fost considerata ca fiind “cacacioasa” si “murdara”, intr-o alta postare pe Facebook, asta desi in alte postari sta mandru alaturi de militari romani, care inca mai sunt vrajiti de catre “armata eliberatoare”. Asta puteti citi accesand urmatoarea adresa -> https://www.facebook.com/damien.maynard.5/posts/1082889115057814.


soldat american jigneste Romania

Soldat american alaturi de un soldat roman

Aceeasi parere si-a exprimat-o si cu privire la Polonia in care urma sa ajunga, Polonia, fiind o alta tara bananiera, colonizata de acesti indivizi fara scrupule si respect fata de valorile traditionale ale unui popor sau altul, in schimb, ei sunt acerbi propagandisti ai homosexualitatii, lesbianismului, bisexualismului si travestismului.

SUA versus Rusia

De asemenea, armata SUA este implicata in cele mai mari scandaluri din istorie, atat privind crimele de razboi din Irak si Afganistan, in care George W. Bush, risca sa fie condamnat pentru crime de razboi, crime impotriva umanitatii dupa cum a si cerut Amnesty International de nenumarate ori, cat si privind orgiile la care au fost supusi civilii din Orientul Mijlociu. Toate acestea au fost dezvaluite de celebrul soldat american, Bradley Meaning, care a fost condamnat la 35 de ani de inchisoare, dupa ce a facut publice toate aceste lucruri.

P.S. Ca tot e la moda ca U.S. Embassy sa se pronunte asupra problemelor noastre interne, asteptam sa se pronunte si cu privire la acest aspect delicat al “parteneriatului strategic” dintre SUA si Romania!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Procurori: "Adrian Sârbu a cerut Armatei 20 kilograme de trotil pentru a realiza un automobil capcană și a-i arunca în aer pe protestatarii din Piața Universității." Cum a reacționat Victor Atanasie Stănculescu
Blogul unui liberal de stânga scrie despre „Campania SRI împotriva Bisericii Ortodoxe: Este profesionist condusă și are un obiectiv clar: eșecul Referendumului. Este vorba despre înăbușirea unei reacții identitare naționaliste”
Raport al BNR: Marile bănci străine țin România în subdezvoltare, inclusiv prin spolierea deponenților. BNR nu explică și de ce a girat un asemenea cartel neocolonialist
„Reformatorii” au decis să treacă la ştergerea identităţii naţionale. Ținta? Un popor fără coloană vertebrală!
Masacrele ungurilor impotriva romanilor (1940-1944)! Carol al II-lea a acceptat Dictatul de la Viena fiind de acord sa dea Ungariei, Ardealul de nord!
Dr. Maria Chirilă: "Suntem deja victimele unui experiment alimentar criminal"
De fapt, ce e ăla “tefelist”?
Adevarul despre rapirea jurnalistilor romani in Irak: o mascarada a Serviciilor Secrete dezvaluita de jurnalistul Ovidiu Ohanesian ! Operatiunea Serviciilor Secrete a fost secretizata pentru 50 de ani de catre Basescu !
Globaliștii SUA-UE-Soros au creat, susținut și instaurat Noua Securitate în România
Angela Merkel despre "criza imigrantilor": "nu trebuie sa ne opunem globalizarii!"
George Friedman, fondator Stratfor: "Scutul de la Deveselu e doar simbolic, nu poate face față unui atac al Rusiei!"
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), o organizație guvernamentală antiromanească: 26.000 de părinţi care şi-au apărat copiii din calea educaţiei homosexuale vor fi judecați de către CNCD
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro