Un suedez a "calatorit" involuntar in timp, intalnindu-se tot cu el, mai batran cu 40 de ani ! Fizica Cuantica a demonstrat existenta Universurilor Paralele !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un suedez a „calatorit” involuntar in timp, intalnindu-se tot cu el, mai batran cu 40 de ani !

Am scris despre cum avioane aterizeaza la zeci de ani dupa ce decoleaza, de oameni care declara ca vin din tari inexistente, de persoane care apar, iar pe urma dispar si multe, multe altele, care ar trebui sa ne ofere o alta perspectiva de viziune asupra Universului in care traim, mai ales ca nu este doar UNUL, asa cum am fost indoctrinati din scoala, sa credem !


Articolul pe care o sa-l prezint acum, pune la grea incercare, mintea multor oameni, asa cum o pune, spre exemplu, cazul avionului care a decolat in 1946 si a aterizat in decembrie 1993 pe aeroportul Bogota din Columbia. Oamenii cand aud de asa ceva, chiar si unii mai dezmeticiti incep sa-si miste ochii in cap, in sens de „incertitudine”, parandu-li-se incredibil. Pai, cam tot ce era incredibil, tehnica moderna a inventat. Daca acum 50 de ani, vorbeai oamenilor simpli despre iphone sau laptop-uri, iti spunea ca esti nebun.

suedez

De pe site-ul click.ro, citez povestea unui barbat, care sustine ca „a calatorit”, involutar, 40 de ani in viitor si s-a vazut cu el insusi, dupa cum urmeaza:


„Un tânăr din Suedia nu va uita niciodată ziua de 30 august. În timp ce efectua reparaţii la chiuveta din bucătăria casei sale, susține că a călătorit în timp şi că s-a întâlnit cu el mai bătrân cu 40 de ani.

Håkan Nordkvist susţine că s-a întâlnit pe sine peste 40 de ani, în timpul unei presupuse călătorii în timp. Tânărul spune se afla în bucătăria casei şi efectua nişte reparaţii la chiuvetă, când s-a ridicat şi a dat nas în nas cu el. Mai exact, el peste 40 de ani.

Drept dovadă, tânărul a publicat şi câteva imagini filmate cutelefonul mobil cu el şi acest bărbat care seamănă şi are acelaşi tatuaj. Profesor de fizică al universităţii din Färjestaden (Suedia), Hans Kasan a declarat că astfel de situaţii sunt teoretic posibile, dar nu poate afirma cu siguranţă că un astfel de lucru s-a întâmplat.”[1]

In celebra serie „Montauk”, care insumeaza nu mai putin de sapte carti, scrise de Al Bielek, Preston B. Nicholas, Peter Moon, ni se vorbeste, atat despre experimentul Philadelphia, cunoscut neoficial ca „Proiectul Rainbow” (n.tr. „Proiectul Curcubeu”), unde nava USS Eldrige, intr-o incercare de a folosi undele electromagnetice inalte pentru a „indoi” lumina in jurul ei, pentru a o face invizibila, in realitate au provoc o calatorie in timp.

Experimentele au continuat apoi cu Proiectul Montauk, care era mai sigur decat experimentul Philadelphia, in sensul ca la Montauk nu se mai calatorea fizic, in timp, ci erau alesi subiecti, sa faca calatorii in timp, dar la nivel de constiinta, acestea nefiind periculoase. La un moment dat Preston Nichols, proveste cum el s-a intalnit cu el insusi, insa el sublinia ca aceste intalniri cu tine insuti, trebuiesc evitate, pentru ca ar putea provoca un fel de „scurt-circuit” spatio-temporal, din care ai toate sansele sa mori.

In 2010, Universitatea Califonia din Santa Barbara, a demonstrat stiintific existenta Universurilor Paralele si implicit, calatoria in timp. Pana atunci, ideea de „Universuri Paralele” era doar o ipoteza care era atacata mai tot timpul de „ilustrii savanti”. Demonstrarea existentei Universurilor Paralele, a spulberat definitiv, ideea de „paradox al calatoriei in timp”, o idee, potrivit careia, nu te puteai intoarce in trecut sa-ti omori bunicul, pentru ca ar fi insemnat, sa nu mai fii nascut, dar Universurile Paralele, arata ca atunci cand omul se intoarce in trecut, de fapt, el se intoarce intr-o alta Dimensiune (Univers), iar unele intamplari pot fi modificate, altele nu.

Ideea de baza este ca, noi co-existam in toate aceste Dimensiuni (Universuri), facem diverse lucruri, insa uneori ne mai intersectam, iar aceasta intersectare, poarta denumirea de „deja-vu”. Un exemplu concret: eu sint acum in 4 D, iar eu acum scriu acest articol, in 3 D probabil ca acest site, nici nu este inca creat, iar in 7 D probabil ca am scris si mai multe articole, decat am scris in 4D.

Mai multe despre experimentul prin care s-a demonstrat existenta Universurilor Paralele, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/fizica-cuantica-demonstreaza-ca-universurile-paralele-exista.

Video cu Håkan Nordkvist !

SURSE

1. http://www.click.ro/news/extern/video-calatorit-timp-un-suedez-spune-ca-s-intalnit-cu-el-insusi-mai-batran-cu-40-de-ani

 

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...