• Fără categorie

Un Tânăr Frumos și Liber, lider al studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă”

Distribuie!

„Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, Andrei Nicolae Popa, a făcut o serie de afirmații controversate despre referendumul pentru definirea familiei în Constituție.

Andrei Nicolae Popa vrea boicotarea referendumului despre familie în presă. Mai mult decât atât, vine cu o propunere: „să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum”.


„Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă. Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum. Greu? Tineri care lucrați în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF”, a scris Andrei Nicolae Popa pe pagina de Facebook.”[1]

Acest individ, adept al ideologiei neomarxiste/globaliste/internationaliste vrea sa limiteze dreptul la libera exprimare, drept garantat de articolul 30 din Constitutia Romaniei, Constitutie pe care nu o cunoaste, desi studiaza la Facultatea de Stiinte Politice.


Suntem curiosi, ce parere au profesorii universitari de la Facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti? Sunt de acord cu el? Daca sunt de acord cu el, inseamna ca Facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti preda materialismul-dialectic, economica politica si socialismul stiintific, conceptele marxismului.

SURSE

  1. https://www.dcnews.ro/referendum-lider-al-studen-ilor-sa-ne-asiguram-ca-parin-ii-i-bunicii-no-tri-mai-slabi-la-minte-stau-acasa_536318.html
  2. Foto: dcnews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...