Un vas cargo, ce transporta arme din SUA pentru rebelii FSA din Siria, s-a rupt în două și s-a scufundat

Distribuie!

„Un container de mari dimensiuni, „Mol Comfort”, care transporta arme din SUA către rebelii FSA din Siria, s-a fracţionat brusc în două şi s-a scufundat în apele Oceanului Indian, pe ruta dintre Singapore şi Jeddah.

La bordul său se aflau 4500 de containere, pline cu arme din SUA pentru rebelii sirieni.
„Cauza pentru acest accident neaşteptat continua să fie necunoscută până în prezent”, raportează laconic canalele de ştiri internaţionale.”[1]


FSA (Free Syrian Army) sunt o organizatie militara de opozitie, alcatuita din asa-zisi „rebeli moderati” (a se citi teroristi ISIS), care a fost creata in 2011, in timpul „Primaverii Arabe” cu scopul de a-l inlatura de la putere pe presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad.

ISIS CREATIA SUA

In 2013, SUA au fondat un alt grup alcatuit tot din „rebeli moderati” – „Syrian Emengency Task Force. Acestea doua grupari de „rebeli moderati” stau la baza aparitiei teroristilor ISIS, desi occidentalii incearca sa ne spuna cum ca „ar fi aparut din nimic”. Desi evenimentul a avut loc in 2013, ne ajuta sa intelegem ce s-a petrecut in realitate si care a fost scopul operatiunii „Primavara Araba” (2010-2011).


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/unii-o-numesc-dreptate-divina-un-vas-cargo-ce-transporta-arme-din-sua-pentru-rebelii-fsa-din-siria-s-a-rupt-in-doua-si-s-a-scufundat-a132
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...