Un vortex de lumină imens a apărut pe cerul din Siberia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un vortex de lumină impresionant a apărut din senin, în dimineața zilei de 17 noiembrie 2016, pe cerul orașului Omsk din Siberia, Rusia.

Mii de oameni au asistat la un eveniment ciudat în dimineața zilei de astăzi. Un vortex de lumină, de mărimi impresionante a apărut din senin pe cer.


Martorii oculari susțin că a fost vorba despre un aparat de zbor cu origini necunoscute. Acest obiect, presupus extraterestru, a creat acest portal, pentru ca mai apoi să dispară. Cu toate acestea, vortexul a rămas pe cer pentru zeci de minute bune.

Autoritățile din Rusia realizează o expertiză pentru a încerca să determine originea acestui fenomen straniu.


Ufologii sunt de părere că este vorba despre un OZN, care prin acest portal a trecut într-o altă dimensiune. Interesant este faptul că fenomene similare au mai fost raportate, în trecut, și în alte zone de pe glob.

Posibilitatea ca astfel de vortexuri să existe a fost confirmată şi de experimente conduse de NASA. Agenţia spaţială americană a anunţat la începutul acestei luni ca în jurul Pământului există un vortex prin spaţiu-timp, iar Teoria Generală a Relativităţii lui Einstein a fost confirmată de experimentele conduse de ei.

vortex-siberia

Așadar, aceste fenomene devin din ce în ce mai vizibile, dar cu toate acestea, omul încă nu cunoaște și nu știe să folosească aceste fenomene care distorsionează timpul și spațiul.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/un-vortex-de-lumina-imens-a-aparut-pe-cerul-din-siberia-imagini-impresionante
  2. Foto: newsomsk.ru

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...