• Fără categorie

Una dintre marile opere ale filmului – interzisă de militanții ONG!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un film distins cu 10 premii Oscar, una dintre capodoperele genului, nu mai este difuzată din cauza “sensibilității rasiale” – cum se distruge istoria!

BUCUREȘTI, 27 aug — Sputnik, D.D. Situație de neimaginat în orașul american Memphis, Tennessee, teatrul “Orpheum” a retras de la difuzare filmul clasic “Pe aripile vântului”! Motivul — conducerea a decis că marele film, produs în 1939, este “insensibil din punct de vedere rasial”.

“Gone With the Wind… will ne gone” scriu cei de la News 3 Channel. Celebra și ultra-premiata ecranizare din 1939 a romanului scriitoarei Margaret Mitchell, distins cu premiul Pulitzer, nu va mai fi difuzată de Orpheum, a declarat conducerea teatrului.

“Ca o organizație a cărei misiune declarată este aceea de a “distra, educa și ilumina comunitățile pe care le servește”, Orpheum nu poate arăta un film insensibil față de un mare segment al populației locale”, au afirmat reprezentanții teatrului într-o declarație.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20170827/14250459/marile-opere-film-interzis-militantii-ong.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20170827/14250459/marile-opere-film-interzis-militantii-ong.html
  2. Foto: ro.sputnik.md

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...