UNESCO militează pentru un Guvern Mondial (2009)

Distribuie!

„De curand presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si-a reafirmat dorinta de a lucra indeaproape cu UNESCO, pentru a promova noile structuri.

Intr-o intalnire din 2009, Olabiyi Babalola Joseph Yai, presedintele UNESCO, a recunoscut intr-o declaratie, ca principalul motiv pentru care a fost creata organizatia este ca sa promoveze ideea de „guvern mondial”:


„Daca va reamintiti, dragi colegi, ca am spus, in prezenta lui Ban Ki-moon, secretarul general al Natiunilor Unite, ca rolul Organizatiei Educationale, Stiintifice si Culturale a Natiunilor Unite (UNESCO) este sa gandeasca guvernarea mondiala. Pentru aceasta organizatia a fost infiintata, venim in ajutorul sistemului mai ales cand masina economica isi pierde puterea, precum se intampla astazi.

Este nevoie urgent de un grup care sa se gandeasca pe termen lung la guvernarea mondiala. Sper ca vreun stat sau un grup de state vor accepta aceasta propunere, si ca organizatia, incepand cu aceasta sesiune, sa acorde atentia cuvenita”.


Dupa ce a ocupat postul de secretar general al UNESCO, in octombrie 2009, Irina Bokova a spus: „Sunt convinsa de necesitatea unei guvernari mondiale, fondata pe o etica universala, pentru a face fata provocarilor impreuna.”

Aceste declaratii nu au aparut din senin. Julian Huxley, fondatorul UNESCO, vicepresedinte al Societatii Eugenistilor si un binecunoscut transumanist, a scris in cartea sa „UNESCO: Obiectivul si Filozofia sa”: „Chiar daca orice metoda eugenista radicala ar fi imposibila politic si psihologic multi ani de acum inainte, este important pentru UNESCO sa vada ca aceasta problema este examinata cu cea mai mare grija si ca mintea omului sa fie informata atat de mult incat, chiar daca acum pare ceva de neimaginat, cel putin in viitor sa fie posibil.”

Un alt fondator, sir Bertrand Russel, a explicat: „Fiecare guvern care a fost in controlul educatiei pentru o generatie va putea sa-si controleze cetatenii fara nevoia unei armate sau a politiei…””

Sursa: https://ziare.com/cultura/unesco/unesco-militeaza-pentru-un-guvern-mondial-1036937

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
Administrația Trump retrage SUA din UNESCO. Invocă pozițiile antiisraeliene ale instituției. Donald Trump este omul Israelului!
Bazele subterane din Marea Britanie
Comisia Europeană vrea cenzură pe online! Uniunea Europeană vrea "Corectitudine Politică" și bolșevism!
SUA și URSS: citirea gândurilor și controlul minții
Imperiul financiar Rothschild. Deținătorii lui nu apar niciodată în topurile miliardarilor, dar sunt cei mai puternici. Cum fac avere de secole
Președintele SUA, Donald Trump, se declară naționalist
Programele MK-Ultra din timpul Războiului Rece s-au transformat în programe de control mental prin unde electromagnetice de la distanță
Controlul minții, implanturi cerebrale, CIA și MK-Ultra
Dr. Vasile Astărăstoae: Luc Montagnier și legea vaccinării obligatorii
Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși"
Tehnicile de modificare a vremii sunt aplicate de către armata americană, încă din timpul Războiului din Vietnam. Tehnologia perfectată în cadrul HAARP reprezintă, dintr-un punct de vedere militar, o armă de distrugere în masă

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...