Ungaria: Globaliștii au ieșit în stradă să protesteze împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce acesta a câștigat alegerile

Distribuie!

„Proteste în Ungaria: Mii de persoane au ieşit în stradă la Budapesta

Câteva mii de unguri au protestat sâmbătă, la Budapesta faţă de ceea ce organizatorii numesc un sistem electoral necinstit care i-a oferit prim-ministrului Viktor Orban o victorie covârşitoare după „o campanie a urii” faţă de migranţi, scrie Reuters.


Într-o postare pe Facebook înainte de protest, organizatorii au cerut o renumărare a voturilor, o presă liberă, o nouă lege electorală, precum şi o cooperare mai eficientă a partidelor de opoziţie.

Mulţi dintre protestatari fluturau steagul naţional al Ungariei, marşul pornind de la Opera din Budapesta către Parlament.


Orban a început al treilea mandat de prim-ministru după victoria în alegerile de duminica trecută. Mesajul său ferm antiimigranţi i-a adus partidului său, Fidesz, o majoritate puternică în parlament, câştigând două treimi din locuri.”[1]

Era de asteptat ca globalistii/neomarxistii/progresistii sa iasa in strada impotriva nationalistului Viktor Orban, dupa ce acesta a castigat alegerile in Ungaria. Victor lui Viktor Orban in Ungaria este o dovada cat se poate de clara ca oamenii nu accepta globalizarea (Noua Ordine Mondiala). Oamenii incep sa-si dea seama ca globalizarea (Noua Ordine Mondiala) inseamna dictatura globala.

SURSE

  1. http://adevarul.ro/international/europa/proteste-ungaria-mii-persoane-iesit-strada-budapesta-1_5ad23516df52022f75d4515b/index.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...