Ungaria: Guvernul anunţă un pachet de legi “Stop Soros”

by “Guvernul ungar a adoptat proiectul unui set legislativ în baza căruia aşa-zişii “promotori ai migraţiei ilegale” vor fi obligaţi să-şi pună datele la dispoziţia autorităţilor şi să plătească un impozit de 25% pe donaţiile primite din străinătate, a anunţat miercuri ministrul ungar de interne Sandor Pinter, transmite MTI. Ministrul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Guvernul ungar a adoptat proiectul unui set legislativ în baza căruia aşa-zişii “promotori ai migraţiei ilegale” vor fi obligaţi să-şi pună datele la dispoziţia autorităţilor şi să plătească un impozit de 25% pe donaţiile primite din străinătate, a anunţat miercuri ministrul ungar de interne Sandor Pinter, transmite MTI.

Ministrul ungar a indicat totodată că activităţile celor care “organizează imigraţia” ar putea fi restrânse în baza noilor legi, care vizează “îndeplinirea cerinţelor” reieşite din “consultarea naţională” lansată de guvern. Purtătorul de cuvânt guvernamental Zoltan Kovacs a numit noul proiect legile “Stop Soros”.


Săptămâna trecută, Kovacs a anunţat că ungurii au respins unanim aşa-numitul “plan Soros” de relocare a migranţilor în Uniunea Europeană pe baza unui sistem de cote obligatorii, citând rezultatele finale ale sondajului “Consultare Naţională”. “Consultarea Naţională” a fost cel mai de succes sondaj la nivel naţional efectuat până acum de guvernul lui Viktor Orban, a adăugat el.

Miliardarul american George Soros, care finanţează ONG-uri pentru apărarea drepturilor omului în întreaga lume, a devenit unul dintre principalii inamici ai lui Viktor Orban, care a atacat, de asemenea, organizaţiile neguvernamentale, acuzându-le că intervin în politica internă a Ungariei în profitul omului de afaceri.


AGERPRES/(AS – autor: Mihaela Toth, editor: Sorin Popescu, editor online: Ada Vîlceanu)”[1]

ONG-urile lui George Soros sustin Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala inseamna o dictatura globala.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica-externa/2018/01/17/ungaria-guvernul-anunta-un-pachet-de-legi-stop-soros–38574
  2. Foto: Internet

Citiți și...

ONG-uri care aduc migranți ȋn UE sunt finanțate de George Soros și de donatori ai lui Hillary Clinton
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre George Soros: "N-ar trebui să fim surprinși că alte națiuni din Europa, ca românii, macedonenii sau albanezii se mișcă și încearcă să scape de aceste rețele de tip Soros și de filialele lor locale"
Comisia Europeană se implică în războiul Soros-Orban: A lansat procedura de infringement împotriva Ungariei pentru legea privind ONG-urile
Ungaria anunță organizarea unui referendum național anti-Soros
Ungaria declanşează o mega-campanie împotriva "planului Soros"
"Asaltul final a lui Satan", un deputat maghiar denunță sever „planul lui Soros”
Soros a donat 18 miliarde USD Fundațiilor sale pentru planul de aducere a migranților musulmani în Europa
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
Orban: Rețeaua "Soros" din Bruxelles creează o "Europă a populației mixte"
Ipocrizie. În timp ce militează pentru creșteri de taxe, maleficul Soros deține companii offshore
Sorosiştii sunt foarte activi în Polonia ca şi în România. Polonia: Zeci de ONG-uri cer parlamentului să oprească discuțiile asupra schimbărilor la sistemul judiciar dorite de partidul de guvernământ
George Soros, la Davos: Facebook şi Google reprezintă o ameninţare la adresa democraţiei
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro