Ungaria: Proiectul de lege „Stop Soros” introduce infracțiunea de ajutor pentru migrația ilegală

Distribuie!

„Proiectul de lege „Stop Soros” introduce infracțiunea de ajutor pentru migrația ilegală

Un proiect de lege depus marți în parlamentul de la Budapesta prevede că persoanele sau grupurile care ajută migranții să depună cereri de azil, în situații în care aceștia nu au dreptul la protecție, pot fi condamnate la pedepse cu închisoarea, transmite Reuters. Conform proiectului, este considerat infracțiune și sprijinul acordat imigranților ilegali la obținerea dreptului de ședere în Ungaria.
Guvernul ungar a depus și un alt proiect de lege privind modificarea Constituției în sensul interzicerii dreptului de a se stabili în Ungaria al „populațiilor străine”; cetățenii străini ar urma să poată locui în Ungaria numai cu acordul autorităților naționale. Străinii care încearcă să intre în Ungaria dintr-un stat terț unde nu sunt expuși direct persecuțiilor nu vor avea dreptul la azil.
Proiectele legislative cunoscute sub numele de „Stop Soros” au fost condamnate de agenția pentru refugiați a Organizației Națiunilor Unite (UNHCR). Ele fac parte din campania guvernului condus de Viktor Orban împotriva politicilor UE privind migrația și a miliardarului american de origine ungară George Soros, care finanțează campanii liberale.
„Avem nevoie de un plan de acțiune pentru a apăra Ungaria, iar acesta este pachetul de legi Stop Soros”, a comunicat ministerul de interne la depunerea proiectelor legislative.
„UNHCR este serios îngrijorată că aceste propuneri, dacă ar fi adoptate, ar priva de ajutoare și servicii critice oameni care sunt obligați să părăsească locul unde trăiesc și ar inflama și mai mult discursul public tensionat și atitudinile xenofobe în ascensiune”, a declarat la Geneva înaltul comisar ONU pentru refugiați, Filippo Grandi.”[1]

Nationalistii, care se afla la conducerea Ungariei, nu accepta ca tara lor sa fie distrusa de conceptiile neomarxiste/progresiste/liberale/globaliste. Multiculturalismul este un esec. In tarile, care au primit imigranti, acestia comit nenumarate infractiuni, iar oamenii se tem. Germania, Franta, Suedia, Marea Britanie sunt cateva exemple.


Prin acest multiculturalism, neomarxistii incearca sa distruga valorile nationale. Este vorba de conceptul de „Terorism Cultural”, creat de catre Georgy Lukacs, un membru al Scolii de la Frankfurt. Un alt concept este acela de „Societate Deschisa”, un concept inventat de catre Karl Popper. Multiculturalismul este doar o metoda prin care globalistii incearca sa distruga valorile nationale. Metodele sunt mult mai multe.

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Proiectul-de-lege-%E2%80%9EStop-Soros-introduce-infractiunea-de-ajutor-pentru-migratia-ilegala-151179
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...