Ungaria: Proteste ale globaliștilor pro-UE împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce Viktor Orban a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă “George Soros” și toate ONG-urile lui George Soros

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Proteste anti-Orban și pro-UE la Budapesta. Mesaj cu lumini după modelul Piața Victoriei

Manifestație de amploare la Budapesta în favoarea UE și contra premierului Viktor Orban. Protestatarii s-au inspirat și din mișcările pro-europene de la București.


Circa 3.000 de persoane s-au reunit pe malul Dunării unde au ascultat discursuri ale reprezentanților organizațiilor neguvernamentale (ONG), centrate pe trei teme: protecția presei libere, a ONG-urilor și a Universității Central-Europene (CEU), creată la Budapesta de magnatul George Soros.

La finalul discursurilor, mulțimea a plecat în marș spre clădirea parlamentului, aflată la câțiva kilometri, escortată de mașini de poliție și de alte vehicule ale protestatarilor, potrivit Agerpres.


“Democrație!”, “Libertate pentru Ungaria”, “Libertate pentru Universități” au scandat manifestanții. În mulțime, erau vizibile multe steaguri ale UE, precum și numeroase afișe ce ironizau și denigrau remarcile lui Viktor Orban față de George Soros.

Sâmbătă, o altă manifestație a avut loc la Felcsut (40 km vest de Budapesta), în fieful lui Viktor Orban, pentru a atrage atenția asupra corupției masive devenite, potrivit organizatorilor, citați de AFP, curentă în Ungaria. Evenimentul a fost inițiat de către deputați ai opoziției și partidul-parodie MKKP (Partidul Câinelui cu Două Cozi), care ironizează deschis campania mediatică a guvernului ungar contra UE.

Parlamentul European a votat miercuri o rezoluție în favoarea invocării Articolului 7 împotriva Ungariei, pentru “încălcarea gravă a valorilor” europene. Aplicarea acestui articol a mai fost cerută în trecut pentru a sancționa politicile premierului Viktor Orban, dar nu s-a ajuns niciodată la suspendarea dreptului de vot, măsură pentru care este nevoie de acordul unanim al tuturor statelor membre ale UE.

Instituțiile europene sunt nemulțumite de unele politici promovate de premierul Orban, respectiv modificările legislative ce privesc politica de azil pentru refugiați, organizațiile nonguvernamentale și educația.

La sfârșitul lunii martie în Ungaria a intrat în vigoare o lege care prevede că migranții care sosesc la granițele țării trebuie să înainteze cererile de azil în așa-numitele zone de tranzit, unde vor rămâne în regim închis până când vor primi un răspuns la cererea formulată.

De asemenea, parlamentul de la Budapesta a adoptat la începutul lunii aprilie o lege care vizează Universitatea Central-Europeană (Central European University — CEU), creată la Budapesta de George Soros. Această instituție riscă să fie închisă sau mutată într-o altă țară, întrucât nu îndeplinește condițiile de funcționare prevăzute în actul normativ.

 

La trei zile după adoptarea acestei legi, partidul de guvernământ, Fidesz, a prezentat parlamentului un proiect de lege care prevede că ONG-urile ce beneficiază de finanțare din afara țării trebuie să se înregistreze ca ‘organizații susținute din străinătate’, iar acest proiect se află în prezent în dezbaterea legislativului.

Guvernul de la Budapesta a inițiat la începutul lunii aprilie și o consultare populară în care cere cetățenilor maghiari opinia despre politicile Uniunii Europene, campanie considerată la Bruxelles drept una antieuropeană.”[1]

Acesta este un protest al globalistilor pro-UE impotriva nationalistului Viktor Orban. Viktor Orban este impotriva Globalizarii si nu sustine Noua Ordine Mondiala. Din acest motiv este atacat vehement de catre globalisti. Cei care conduc Uniunea Europeana sunt globalisti/neomarxisti/progresisti, iar acesti indivizi sunt cei care au instaurat dictatura in UE, iar UE este Noua Uniune Sovietica. UE nu a fost niciodata democratica.

SURSE

  1. https://www.realitatea.net/proteste-anti-orban-la-budapesta_2065633.html
  2. Foto: realitatea.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Cordyceps sau aurul medicamentelor

Marea Britanie a făcut publice documente legate de apariția OZN-urilor

Proiectul Israelului european şi “Republica Sovietică Socialistă Evreiască” de la Botoşani
Oamenii de știință despre LGBT: “Homosexualitatea se dobândește. Nimeni nu se naște homosexual”

Protest al bulgarilor impotriva infiintarii unei baze NATO in tara lor ! Bulgarii au luat atitudine anti-NATO si anti-UE, tocmai cei care doresc sa ne atraga intr-un razboi cu Rusia !

Închide