Ungaria sancționată de către UE, după ce a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă “George Soros” și toate ONG-urile lui George Soros

Distribuie!by “Lovitură pentru Ungaria: a rămas fără drept de vot în instituțiile Uniunii Europene Parlamentul European a adoptat, miercuri, o rezoluție pentru declanșarea Articolului 7 în cazul Ungariei, care prevede suspendarea drepturilor de vot în instituțiile comunitare, în condițiile în care regimul de la Budapesta este acuzat de încălcarea legislației […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lovitură pentru Ungaria: a rămas fără drept de vot în instituțiile Uniunii Europene

Parlamentul European a adoptat, miercuri, o rezoluție pentru declanșarea Articolului 7 în cazul Ungariei, care prevede suspendarea drepturilor de vot în instituțiile comunitare, în condițiile în care regimul de la Budapesta este acuzat de încălcarea legislației europene.


Propunerea comună de rezoluție a fost depusă de către Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților, Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa, grupul Verzilor și Stânga Unită Europeană (GUE) și a venit imediat după decizia Ungariei de a aproba o lege controversată privind închiderea Universității Central Europene din Budapesta.

Potrivit documentului, situația actuală din Ungaria “reprezintă un risc evident privind încălcarea valorilor europene, care justifică lansarea procedurii pentru Articolul 7”. Comisia pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne (LIBE) va elabora un raport privind situația din Ungaria.


Rezoluția arată că evoluțiile observate în Ungaria în ultimii ani reprezintă o “amenințare sistemică la adresa statului de drept, democrației și drepturilor fundamentale”.

Articolul 7 din Tratatul Uniunii Europene nu a mai fost invocat niciodată și prevede suspendarea drepturilor de vot ale unui stat membru în Consiliul European.

Parlamentul European solicită guvernului ungar să suspende modificările aduse Legii învățământului superior și cere Comisiei Europene să “monitorizeze cu strictețe” utilizarea fondurilor UE de către guvernul de la Budapesta. De asemenea, lista presupuselor infracțiuni comise de guvernul Ungariei în ultimii ani include atacuri împotriva “organizațiilor societății civile și apărătorilor drepturilor omului, drepturilor solicitanților de azil, libertății de asociere, libertății de exprimare, pluralismului mass-media”.

Suspendarea drepturilor de vot ale Ungariei în instituțiile comunitare va intra în vigoare dacă patru cincimi dintre membrii Consiliului European vor vota în favoarea adoptării acesteia.”[1]

In 2015, Rusia a interzis deja Fundatia “George Soros” deoarece era o amenintare la adresa sigurantei nationale. ONG-urile lui George Soros promoveaza Marxismul Cultural: propagandai LGBT, multiculturalism, teoria gender, ateism militant. Vorbim de ideile stangii radicale, de neocomunism, neomarxism.

Marxismul Cultural a fost creatia Scolii de la Frankfurt, iar prin Marxism Cultural, globalistii/neomarxistii/progresistii vor sa rastoarne valorile nationale pentru a crea o omenire fara identitate.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Lovitura-pentru-Ungaria-a-ramas-fara-drept-de-vot-in-institutiile-Uniunii-Europene-143352
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro