Ungaria şi-a repatriat rezerva de aur

by “Banca Naţională a Ungariei (NBH) a anunţat marţi că a finalizat repatrierea, de la Londra la Budapesta, a rezervei de aur a Ungariei, informează agenţia MTI. A fost repatriată o cantitate de aproximativ 100.000 de uncii (aproape trei tone) de metal preţios care, la cursul actual de schimb, are […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Banca Naţională a Ungariei (NBH) a anunţat marţi că a finalizat repatrierea, de la Londra la Budapesta, a rezervei de aur a Ungariei, informează agenţia MTI.

A fost repatriată o cantitate de aproximativ 100.000 de uncii (aproape trei tone) de metal preţios care, la cursul actual de schimb, are o valoare de 130 de milioane de dolari.


În opinia Băncii Naţionale a Ungariei, păstrarea rezervei de aur în interiorul ţării poate consolida şi mai mult încrederea pieţelor financiare în Ungaria. NBH adaugă faptul că şi alte bănci centrale din Europa, precum cele din Olanda, Germania şi Austria, au decis să repatrieze o parte din rezervele lor de aur.

În cazul României, rezervele valutare ale Băncii Naţionale a României (BNR) au crescut cu 4,7%, la 35,073 miliarde de euro, în februarie comparativ cu nivelul de la finalul lunii ianuarie. Rezerva de aur s-a menţinut la 103,7 tone, iar în condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale valoarea acesteia s-a situat la 3,6 miliarde de euro. Totodată, rezervele internaţionale ale României (valute plus aur), la 28 februarie 2018, au fost de 38,673 miliarde de euro, faţă de 37,095 miliarde de euro, la 31 ianuarie 2018.


Mai mult de jumătate din rezerva de aur a Băncii Naţionale a României este depozitată în afara graniţelor ţării, în principal la Londra. AGERPRES/ (AS-autor: Constantin Balaban, editor: Andreea Marinescu, editor online: Gabriela Badea)”[1]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/economic-extern/2018/03/06/ungaria-si-a-repatriat-rezerva-de-aur–67914
  2. Foto: agerpres.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Pestera Movile de langa Mangalia este unica pe Planeta: singurul ecosistem din lume, unde viata este independenta fata de Soare, prin Chemosinteza (viata fara oxigen) ! Oamenii de stiinta de la NASA au fost socati sa afle asta si au inceput s-o cerceteze !
Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !
Războiul din Libia (2011) - Libia lui Gaddafi a fost distrusă de către globaliștii SUA și UE
O femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii ! Totul a fost desfasurat in cadrul Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului !
Doctor în drept constituțional, după ce generalul Dumbravă a admis implicarea în anchetele DNA: Jur că o să fac orice posibil ca ai mei copii să trăiască într-o țară în care la 24 de ore de la o asemenea declarație dl. general ar fie în arest preventiv
Viktor Orban vrea să introducă în şcoli „ore de educaţie fizică patriotică“
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
"ISIS și atentatele din 11 septembrie sunt creații ale americanilor menite să justifice războiul contra terorii din Orientul Mijlociu"
Legume, fructe şi plante medicinale ce luptă cu radiaţiile
Test hormonal pentru a va cunoaste "sexul" creierului !
Rusia este împotriva Noii Ordini Mondiale
Proteste la Hiroshima înaintea vizitei istorice a lui Obama: "Sigur că nu își va cere scuze. Dacă și-ar cere scuze, SUA nu ar mai putea să folosească arme nucleare în viitor!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro