Ungaria: "SUA sunt responsabile de conflictele din Orientul Mijlociu care au generat refugiati!" SUA, la randul lor, au ridicat un gard la frontiera cu Mexicul, iar acum ne dau lectii de "moralitate"!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In timp ce in Romania se duce o campanie furibunda de manipulare a romanilor cu privire la „cat de bine este sa aducem refugiati”, cum ar fi Ungaria, au reactionat cu vehementa impotriva Planului Kalergi de multiculturalizare si, implicit, de distrugere a natiunilor europene. Trebuie sa ne uitam la francezi, care au ajuns minoritari la ei in tara.

ungaria-ataca-dur-statele-unite-americanii-sunt-responsabili-de-conflictele-care-au-generat-328165

De pe postul de propaganda Antena 3 aflam mai multe:


„Ungaria a respins o solicitare a Statelor Unite privind acceptarea de către UE a imigranţilor, anunţă Laszlo Kover, preşedintele Parlamentului ungar, acuzând Washingtonul că este responsabil de conflictele care au generat refugiaţi şi oferind ca exemplu gardul ridicat de SUA la frontiera cu Mexicul.

Ca reacţie la declaraţii ale preşedintelui Barack Obama, care a sugerat că Europa poate accepta imigranţi suplimentari, Laszlo Kover a amintit că „Statele Unite au construit la frontiera cu Mexicul un gard mai puternic şi mai lung decât ar putea construi vreodată Ungaria la graniţa cu Serbia”.

„În plus, Statele Unite sunt responsabile de haosul care îi împinge pe imigranţi acum spre Europa”, a adăugat Kover, referindu-se la conflicte militare din Orientul Mijlociu şi din Africa.

„În plus, Statele Unite nu par să fie prea solidare cu aliaţii europeni în materie de imigraţie”, a adăugat Kover, notând că Ungaria este din nou vizată de acuzaţii, în mod „nejustificat şi fără să merite”.

Preşedintele american, Barack Obama, a ordonat pregătirea unui plan pentru primirea în Statele Unite a 10.000 de refugiaţi sirieni, în contextul în care Uniunea Europeană se confruntă cu milioane de imigranţi extracomunitari. Decizia preşedintelui Statelor Unite a fost criticată atât de opoziţia republicană, care evocă riscuri teroriste, cât şi de organizaţii internaţionale, care consideră insuficientă contribuţia Statelor Unite.”[1]

In Marea Britanie, exista zone controlate de fanaticii musulmani, adevarate cartiere ghetoizate, iar la intrarea in ele, cat si in interiorul lor sunt afisate mesaje „Warning: Sharia Law” (n.tr. „Atentie: Legea Sharia”), iar femeile care intra in acele cartiere si au un alt mod de a se imbraca, chiar daca sunt de alte religii, isi risca integritatea corporala.

Am vazut cat se poate de clar, acum o zi cum un Consul al Frantei in Turcia a fost destituit, asta dupa ce a fost prins ca vindea barci imigrantilor care vin catre Europa, iar un astfel de individ nu-i sinugurul. Serviciile secrete austricere au stiut de ce au afirmat la inceputul lui septembrie 2015 ca, „George Soros finanteaza imigrantii”.


Odata ajunsi in gara din Ungaria, imigrantii sunt filmati in timp ce arunca baxurile cu apa minerala, care le sunt aduse de catre autoritati, in timp ce persoane din aceasta lume nu au acces la apa potabila, tot din cauza acestui Capitalism dement creat si alimentat de catre Bilderberg.

Mai mult decat atat, imigrantii cunosc mai multe limbi straine, sunt bine imbracati, au telefoane inteligente, au mii de euro cu care platesc calauzele si mai mult decat atat: sunt agresivi ! Acesti indivizi se vor grupa in clanuri interlope si vor actiona in banda, asa cum se intampla in tarile unde au fost pripasiti.

Guvernele stiu ca acesti indivizi fac haos, nu se pot integra, iar haosul este ceea ce doresc acesti indivizi, caci dictonul Iluminatilor este: „Ordo ab Chao”, care se traduce asa „prin Haos ajungem la Ordine!” Ghiciti ce fel de Ordine ? O Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Mondial !

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...