Ungaria versus Ucraina și NATO

Distribuie!

„Ungaria aplică o „lovitură uriașă” Ucrainei și NATO

Viktor Orban demonstrează că nu se joacă în politica internațională – și că nimeni nu e suficient de mare să-și bată joc de Ungaria și de maghiari.

BUCUREȘTI, 27 oct — Sputnik, D.D. Budapesta se ține de amenințări și de promisiuni — boicotează orice tentativă a Kievului de a se apropria de structurile din care face parte Ungaria. Această atitudine se datorează legii Educației votată de Rada supremă, prin care minoritățile din Ucraina pierd dreptul la învățământ în limba maternă, prin aceasta fiindu-le pusă în pericol identitatea națională și tradițională.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20171027/15298869/ungaria-aplica-lovitura-uriasa-ucraina-nato.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20171027/15298869/ungaria-aplica-lovitura-uriasa-ucraina-nato.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...