Unirea dintre Romania si Moldova este o speculatie politica a UE ! UE nu este interesata de aceasta unire, ci de a atrage un stat in acest spatiu european !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultimul timp, pe tot mai multi dintre politicienii afiliati propagandei SUA-UE, i-au apucat “dorul” de fratii lor de peste Prut. Daca tot i-au apucat “dorul”, trebuie sa se si manifeste ca atare, speculand dorinta oamenilor curati la suflet, care, neinteresati de politica, vor ca Romania sa se reintregeasca.

valorile occidentale ale SUA-UE

Sacalii din SUA-UE nu sunt interesati de aceasta, in adevaratul sens al cuvantului, ci o vad ca pe o oportunitate “geostrategica” sau “geopolitica”, acestea fiind niste clisee (expresii), folosite de acesti indivizi al caror rol fundamental a ramas acela de a instaura un Guvern Mondial cu o Noua Ordine Mondiala.


Inainte de intrarea Romaniei in NATO, in 2004, care s-a datorat cu rapiditate in urma descoperirii din Bucegi, din August 2003, n-au fost intrebati romanii, printr-un referendum, daca vor sau nu, ci li s-au bagat pe gat, propagandistic, “nevoia de a fi intr-o mare alianta mondiala”.

In acea perioada, politrucii romani, cand erau intrebati, “ce inseamna NATO ?”, habar n-aveau, insa ei ziceau ca, “o sa fie bine”, desi cum ati mai vazut pe aici, NATO si ONU au pus la punct crime impotriva umanitatii prin forta lor de distrugere si prin genocidul controlat in urma sanctiunilor lor (exemplu Irak).


Inainte de intrarea in Uniunea Europeana, care a avut loc in 2007, iarasi nu li s-au cerut opinia romanilor, caci aceeasi presa mincinoasa, care este intr-o stransa legatura cu mafia partidelor politice, s-a ocupat de intoxicarea oamenilor.

Si ca sa fie totul cat se poate de clar, trebuiesc cunoscute o serie de ticalosenii care au urmat dupa intrarea in UE:

– indatorari masive la FMI si Banca Mondiala care atrage dupa sine sclavia;
– homosexuali, lesbiene, travestiti si alte specimene, caci asta inseamna “toleranta”;
– cedarea suveranitatii catre UE, caci asta inseamna Guvernare Mondiala;
– Codex Alimentarius si Monsanto – plan cat se poate de clar pentru reducerea populatiei Planetei;
– controlul strain al capitalului “de stat”.

Acestea sunt o mica parte din planul pe care il au Globalistii impotriva oamenilor, iar majoritatea oamenilor habar n-au de toate aceste mizerii. Aceeasi indivizi, care au distrus si falimentat economic Grecia, atacat Serbia si declansat o serie de razboaie, sunt toti membrii Bilderberg.

Nu, pe ei nu-i intereseaza nici Romania, nici Republica Moldova si niciun alt stat, ci doar resursele pe care le are statul respectiv si cat de dispus este sa devina o colonie. Tinerii Frumosi si Liberi, care acum defileaza cantand diverse “melodii patriotice” habar n-au de toate aceste planuri marsave, insa cand se vor vedea invadati ce cele expuse mai sus, atunci va fi prea tarziu pentru ei.

Romania si Republica Moldova trebuie sa se uneasca, dar nu asa, nu printr-o specula de sorginte politica a SUA-UE-Soros, care vor sa-si edifice cat se poate de bine noua structura rigida numita Statele Unite ale Europei.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Jihadistul din Craiova condamnat la închisoare cu executare
Serviciile secrete din România doresc, din nou, legile Big Brother
Florian Coldea consideră "Teoriile Conspirației" ca fiind "nocive"
ONG-iștii lui George Soros ies în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Mâna lungă a Institutului Elie Wiesel, Mircea Vulcănescu și o rapidă reglare de conturi în SNSPA
Lupta contra actelor cu CIP trebuia începută de la CNP. Cazul unui român care se luptă de peste 5 ani. Iată pașii pe care i-a urmat
Lovitura de stat din decembrie 1989 - orchestrata de CIA, KGB si MOSSAD - Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg si i-a deranjat pe asasinii economici de la FMI si Banca Mondiala platindu-le datoria
Protest împotriva Statului Paralel din România
Facebook a început cenzura și în România sub pretextul "combaterii știrilor false"! Adevărul va fi dincolo de orice cenzură!
România a votat în PE pentru utilizarea unui pesticid periculos Monsanto
Sun Tzu despre cum se distruge o națiune: "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, tulbură-le tradițiile, bagă-i în dezbinare, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Așa nu vei avea nevoie de luptă, căci speriați de ceea ce au devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși"
La data de 24 ianuarie 2016, de Ziua Unirii Principatelor Române, Președintele României, Klaus Iohannis, a recunoscut că este sluga americanilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro