Unitatea specială 10003 de cercetări paranormale din Rusia. Ministerul sovietic al Apararii a lucrat la un proiect secret pentru a crea oameni cu puteri paranormale. Dezvăluirile generalului locotenent în rezerva Alexei Savin

Distribuie!

„Ministerul sovietic al Apararii a lucrat la un proiect secret pentru a crea o fiinta cu puteri supraomenesti, paranormale, cu ajutorul unor extraterestri.

Chiar seful acestui proiect de neimaginat rupe tacerea si dezvaluie cum au fost contactati extraterestrii si care e parerea acestora despre oameni.


Unitatea speciala 10003

Alexei Savin, general locotenent in rezerva, a fost cel „ales” sa aduca aceasta istorie la lumina. Savin a lucrat in Ministerul sovietic al Apararii, fiind absolvent al Academiei de Stiinte Naturale. Acesta a declarat unor ziaristi de la Pravda ca activitatile paranormale intrasera in linie dreapta in armata sovietica si in KGB din 1983, cand Ministrul Apararii de atunci a permis antrenarea unor soldati pentru misiuni paranormale, cum ar fi identificarea unor obiective militare prin metode extrasenzoriale, prezicerea unor accidente, vindecarea rapida a soldatilor raniti etc.


In decembrie 1989 (exact cand Gorbaciov se ostenea sa inlocuiasca regimurile comuniste totalitariste cu unele cu fata umana), a luat fiinta Unitatea speciala 10003, din ordinul sefului Statului Major, general Mikhail Moiseev, avand doar zece ofiteri paranormali, cei mai buni dintre cei antrenati. Acestia au reusit sa contacteze o civilizatie extraterestra, dupa ce au existat mai multe aparitii OZN in zona de antrenament din Vladimirovka.

Au contactat extraterestri

Vasili Ieremenko, general maior si profesor emerit al Academiei de Securitate, Aparare si Aplicarea Legii, a fost primul care s-a adresat presei pe aceasta tema. Pe vremea sovietica, era ofiter KGB si superviza tehnologia in aeronautica.

„Am invatat cum sa chemam aceste OZN-uri in Vladimirovka. Era de ajuns sa facem miscari masive de trupe si sa transportam echipamente. In astfel de cazuri, apareau 100%. Dupa sase luni de testari s-au tras trei concluzii: ca stiinta moderna nu poate identifica acest fenomen, ca s-ar putea sa fi fost echipament sofisticat de recunoastere apartinand SUA sau Japoniei si, trei, ca ar putea fi un impact al unei civilizatii extraterestre”, a declarat Ieremenko.

Generalul Alexei Savin vine si completeaza marturia lui Ieremenko. Anume ca, „ademenirea” OZN-urilor a facut parte din experimentul unitatii speciale 10003. Primele experimente au avut ca obiectiv descoperirea unor metode de a imbunatati activitatea creierului, in anumite circumstante. Consiliul Stiintific legat de acest program a fost condus de academician Natalia Bektereva, care, pana la moartea ei, a fost directorul stiintific al Institutului de cercetare a creierului uman.

„In cadrul cercetarilor am ajuns la concluzia ca omul este un sistem energo-informational, care capteaza informatii din afara cognoscibilului”, spune generalul Savin. Pentru a identifica aceste „surse externe”, s-au creat trei grupuri, unul de cercetatori, al doilea de militari si al treilea de… femei! Acest al treilea grup a facut cele mai multe descoperiri in domeniu, dezvoltand capacitati extrasenzoriale deosebite. Sefii au cerut contactarea unor civilizatii extraterestre.

„Si am reusit. Am dezvoltat o metoda bazata pe activitatea creierului. Mai bine zis, am reusit sa aducem creierul pe o anumita frecventa, care i-a permis sa fie pe aceeasi lungime de unda cu o civilizatie extraterestra”, a explicat Savin.

Intalniri de gradul III

Rezultatul a fost impresionant. Sase participanti la experiment au primit aprobare de la extraterestrii contactati sa aiba „o intalnire de gradul III”. Doi au fost primiti pe navele acestora. Extraterestrii le-au permis gradual acest contact, dar, odata stabilita relatia de incredere, au existat discutii despre structura formei lor de guvernamant, a educatiei. Nu s-a putut obtine nicio informatie de natura militara. Insa au acceptat sa dea cateva scheme ale unor echipamente de diagnosticare si tratament!!!

„Civilizatia umana nu este de interes pentru ei, ca subiect de dialog. Suntem parte din Univers si trebuie sa ne supravegheze pentru a nu ne autodistruge sau sa distrugem si alte civilatii apropiate, dar, altfel, suntem ca niste copii mici pentru ei”, spune Savin. In 1993, aceste cercetari au fost stopate si unitatea a fost destructurata.”[1]

SURSE

  1. https://www.national.ro/news/dezvaluiri-uluitoare-dosarele-x-ale-sovieticilor-furate-de-la-generalul-ilie-ceausescu-256340.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...