Uniunea Europeana – creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Uniunea Europeana – creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !

Uniunea Europeana creatia Iluminatilor

James P. Warburg, francmason, bancher evreu, „parinte” si director al Bancii Federale de Rezerve si Consilier Financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt a facut urmatoarea declaratie în fata Senatului SUA la data de 7 februarie 1950:


“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”

Practic, asta este „buba” din spatele acestei propagande: numarul mare de oameni ! Ei bine, acest numar de oameni, trebuie redus, dupa cum spunea si evreul Abraham Bel Elazar, cunoscut sub numele de Henry Kissinger, fost Secretar de Stat, in timpul lui Richard Nixon si Gerard Ford.

Kissinger, care este vinovat si acuzat, de crime, de razboi, pentru folosirea napalmului, in timpul invaziei Timorului de Est, in decembrie 1975, fapt ce a dus la masacrarea a 200.000 de oameni, iar asta e unul dintre multitudinea de motive pentru care trebuia condamnat, la moarte chiar. El a declarat de nenumarate ori ca „populatia lumii trebuie redusa cu 90%, pentru a putea intra in Noua Ordine Mondiala”.

Scriitorul Juri Lina, ne prezinta niste informatii extraordinare in cartea sa „Arhitectii Inselaciunii”, despre cum sa combatem Noua Ordine Mondiala. La intalnirea anuala a grupului Bilderberg din Baden-Baden, Germania, din 6-9 iunie 1991, unde a avut loc debutul lui Bil Clinton, David Rockefeller Jr. a declarat:

„Suntem recunoscatori fata de Washington Post, The New York Times, Time Magazine si alte mari publicatii ai caror directori au luat parte la intrunirile noastre si si-au respectat promisiunea de a fi discreti timp de aproape 40 de ani…

Ar fi fost imposibil sa dezvoltam planul nostru mondial daca ar fi fost dat publicitatii pe parcursul acestor ani. Dar lumea este acum mai sofisticata si mai pregatita sa se indrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supernationala a unei elite intelectuale si a bancherilor internationali este bineinteles de preferat autodeterminismului national practicat in ultimele secole.”[3]

La acea vreme, Clinton, nu era cunoscut in afara statului sau de origine, Arkansas. La numai doua luni mai tarziu, el a fost nominalizat sa candideze la presedintie din partea „democratilor”, iar 16 luni mai tarziu, William Jefferson Clinton, a fost ales presedinte al Statelor Unite, ajutand la implementarea Noii Ordini Mondiale.

Cel care i-a adunat pentru prima data pe francmasonii de rang inalt la o intrunire in orasul Oosterbeck din Olanda, la Hotelul Bilderberg pe 29-31 mai 1954, a fost polonezul mason Hieronim Retinger. Bilderberg-ii au devenit o institutie a Ordinului Iluminati.

„A inceput o noua realitate”, spunea consilierul pe probleme de securitate al presedintelui Eisenhower dupa intalnire. Retinger, francmason de gradul 33, a avut, de asemenea, initiativa infiintarii Comunitatii Europene si a Consiliului Europei. El era in favoarea unei Europe unite si avea acces nelimitat la presedintele SUA.

David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994:

„Ne afla in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora la momentul oportun si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”

David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”

Henry Kissinger, fost Secretar de Stat din timpul Administratiilor Richard Nixon si Gerard Ford, la conferinta Grupului Bilderberg din Evian, Franta, 1991, a spus asa:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii.

În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“

Istoria Sumerului si a „zeilor” Anunnaki !

Imperiul Sumerian a fost un început sau mai degrabă o reluare a proiectelor de cucerire a Pământului de către Anunnaki, iar perioada în care trăim astăzi este considerată perioadă de finalizare a acestui plan. Trăgând aer în piept şi reîncadrând perspectiva, situaţia dificilă în care se află omenirea este destul de clară. Cum cei puţini îi controlează pe cei mulţi, deciziile care-i afectează pe cei mulţi sunt luate de către cei puţini. Pentru aceasta este necesară centralizarea constantă a puterii în toate aspectele vieţii. Pentru controlul planetei, aflat în agenda Anunnaki-Iluminaţilor, deciziile importante trebuie luate însă la nivel global. Iată ce s-a petrecut în ultimele mii de ani de la ultimul cataclism.


Sumerul era un imperiu centralizat, controlat de aceiaşi descendenţi. La dezmembrarea acestuia, în urma disputelor dintre „zei”, imperiul s-a fărâmiţat în părţi individuale, iar pentru ceva vreme procesul decizional a fost descentralizat. Totuşi, imperiul ocult al Anunnaki-lor, care a început atunci, a reuşit să manipuleze lumea încă o dată, ajungând în prezent la pragul dictaturii globale. De fapt, în majoritatea aspectelor noastre de viaţă, acest proces de manipulare este în plină desfăşurare.

La expansiunea descendenţilor şi a influenţei lor, mai ales din Orientul Apropiat şi Mijlociu, triburile au fost unite în popoare; popoarele aduse împreună în blocuri de putere asemănătoare Uniunii Europene; şi în etapa finală, pe care o vedem în plină desfăşurare, trebuie sa aibă loc unificarea tuturor blocurilor de putere sub un guvern mondial, bancă centrală, monedă şi armată comună. Aşadar, victorie pentru reptilienii care-şi schimbă forma. Toh.il se desfăşoară nu accidental, ci prin planuri calculate la rece, a căror structură se poate vedea în .

Fără ea nu este posibil controlul centralizat al lumii de către Anunnaki. Acest control nu se poate realiza dacă deciziile importante care afectează ţările şi comunităţile sunt luate de cei care chiar locuiesc acolo şi cărora le pasă de libertatea concetăţenilor lor. Prin descentralizare există o diversitate potenţială a luării de decizii şi de aceea lumea nu poate fi dirijată conform unui plan coerent. Coordonarea nu poate fi posibilă decât prin decizia la unison a tuturor părţilor individuale. Prin crearea unei structuri în care politica globală, afacerile, finanţele, mass-media şi armata execută comenzile unor organisme mondiale, toate controlate de aceeaşi forţă, se poate dicta întregii rase umane sub denumirea minunată de „libertate democratică”.

David Icke spune:

„Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite. Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Dictatura europeană

Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate (Figura 37).

Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite (Figura 38), şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado (Figura 39). Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.

UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.

Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.

Reţeaua Mesei Rotunde

In cartea lui David Icke „…Şi adevărul vă va elibera”, el a expus amănunţit cum a fost înfiinţată Uniunea Europeană de către pioni ai Iluminaţilor ca Jean Monnet, contele Richard N. Coudenhove-Kalergi, Joseph Retinger şi alţii. Aceştia au fost feţele publice pentru forţele manipulatoare ale creării dictaturii centralizate europene de astăzi. Retinger, un „socialist” polonez, a fost implicat împreună cu prinţul Bernhard al Olandei, în formarea grupului Bilderberg, operaţiune a Iluminaţilor finanţată de familiile Rockefeller şi Rothschild. Numele grupului a fost dat de hotelul Bilderberg din Olanda, unde s-a ţinut prima întâlnire oficială în mai 1954, dar bil poate avea multe conotaţii.

De exemplu, Bil a fost un alt nume pentru Thor, primul rege sumerian, conform Eddei britanice, iar Bil se aseamănă cu Bel, vechiul zeu Soare. Aşadar, Bil-der-berg s-ar traduce de fapt prin „Bil sau Bel de pe Munte”. Grupul Bilderberg este coordonat de mari „iubitori” ai omenirii, ca David Rockefeller şi Henry Kissinger. Prinţul Bernhard, Habsburg german şi fost ofiţer SS nazist, a realizat o alianţă cu familia regală olandeză, casa merovingiană de Orania. Aceasta reprezintă aceeaşi descendenţa a lui Wilhelm de Orania care a avut un rol covârşitor în cadrul Iluminaţilor pe tronul britanic, a semnat actul de înfiinţare a Băncii Angliei şi a iniţiat conflictele din Irlanda care continuă şi astăzi. Casa de Orania are legături cu Ordinul de Orania, societate secretă „protestantă”, implicată în conflictul din Irlanda de Nord. In acelaşi timp, Ordinul de Orania are legături cu francmasonii, Cavalerii Templieri şi aşa mai departe.

Bernhard este un apropriat al prinţului Philip, cu care operează Fondul Mondial pentru Natură (Worldwide Fund for Nature) sub paravanul Iluminaţilor, despre care am relatat pe larg în Secretul Suprem. Nu este o coincidenţă faptul că jucătorii-cheie din spatele formării şi centralizării Uniunii Europene au participat la Grupul Bilderberg, care a urmat o politică de control centralizat al Europei de la crearea sa oficială, încă din 1954! Ideea formării Grupului Bilderberg i-a aparţinut lui Joseph Retinger, unul dintre fondatorii Comunităţii Europene, acum Uniunea Europeană, dar şi prinţului Bemhard.

Actualul preşedinte al Grupului Bilderberg este vicontele Etienne Davignon, un alt descendent cu acreditive perfecte. El a fost vicepreşedinte al Comisiei Europene în anii ’80 şi preşedinte al Societe Generale de Belgique – marele conglomerat bancar şi de utilităţi din Belgia. Este, de asemenea, preşedintele paravanului Iluminaţilor, Masa Rotundă Europeană a Industriaşilor, care stabileşte politicile Comisiei Europene, iar apoi pe cea a Uniunii Europene. Davignon este membru fondator şi preşedinte al AMUE, Association for the Monetary Union of Europe (Asociaţia pentru Uniune Monetară a Europei); de asemenea, este membru al Comisiei Trilaterale a lui David Rockefeller, al Institutului European din Washington şi director al Consorţiului Anglo-American al Minelor.

O moneda europeana unica drumul spre moneda mondiala

Uniunea monetară europeană este un pas spre moneda mondială. In poziţia de Comisar pentru Industrie în anii ’80, Davignon a influenţat instituţiile europene să sprijine marile şi nu micile afaceri. A făcut aceasta convingându-i pe industriaşii europeni să întocmească politica europeană prin Masa Rotundă a Industriaşilor. Această practică antidemocratică este aplicată şi astăzi. Nu-i de mirare că elita Bilderberg 1-a ales tocmai pe el să-l înlocuiască pe lordul Carrington, descendent Rothschild, care a fost Secretar general al NATO înainte să devină preşedinte Bilderberg în 1991. Grupul Bilderberg (Bil) face parte dintr-o reţea de organizaţii care toate sunt măştile aceleiaşi feţe a Iluminaţilor.

Reţeaua este controlată de aceiaşi oameni şi are diferite roluri pentru a avansa agenda centralizării globale. Celelalte sunt Royal Institute of International Affairs din Londra (RIIA), Council on Foreign Relations (CFR) din Statele Unite şi Comisia Trilaterală (Trilateral Commission) (TQ)care acţionează în Statele Unite, Europa şi Orientul îndepărtat. De aici încolo voi menţiona membrii şi participanţii la aceste grupuri folosind abrevierile respective după numele lor. Acestea sunt organizaţii-satelit ale centrului, societatea secretă numită Masa Rotundă (vezi Figura de mai jos).

Reţeaua Mesei Rotunde. Alte măşti ale aceleiaşi fete

Membrii elitei Mesei Rotunde din Marea Britanie au manipulat Primul Război Mondial şi au scris „Declaraţia Balfour” din 1917, în care guvernul britanic şi-a anunţat oficial sprijinul pentru o patrie evreiască în Palestina (vezi …Şi adevărul vă va elibera pentru mai multe detalii). Declaraţia Balfour a fost de fapt o scrisoare scrisă de lordul Balfour, ministru de externe şi membru de elită al Mesei Rotunde, către lordul Lionel Walter Rothschild, fondatorul Mesei Rotunde. Familia Rothschild a controlat Israelul încă de la înfiinţarea sa şi a finanţat grupuri teroriste care au adus acest stat la suprafaţă.

Aceasta nu este o condamnare a evreilor din Israel, ci doar un comentariu despre modul nemilos în care ei şi alţii au fost manipulaţi de către forţe obscure, despre a căror existenţă nu au habar. Grupul Bilderberg şi celelalte filoane ale Mesei Rotunde au ca membri oameni din vârful politicii mondiale, afaceri, finanţe, mass-media, armată, „educaţie”, aproape fiecare aspect al vieţii umane. Ei coordonează aceeaşi politică indiferent de ţări, partide politice, comandamente militare, organizaţii financiare aparent diferite.

Aceşti oameni sunt compartimentaţi, ca în toate operaţiunile Iluminaţilor, existând în principal trei niveluri:

  1. 1. miezul format din oameni care cunosc marele plan, iar aceştia sunt Anunnaki care îşi schimbă forma;
  2. 2. participanţii obişnuiţi, care cunosc în mare parte marele plan şi fac parte din ierarhia Anunnaki;
  3. 3. invitaţii la întâlnirile Grupului Bilderberg, cărora Iluminaţii le vor cere anumite lucruri în diverse circumstanţe. Mulţi dintre aceştia nu sunt descendenţi Anunnaki, ci numai marionete manipulate care cred că au ajuns pe scena lumii printr-o invitaţie primită de la „cei mari”. Aceştia ştiu puţin, cel mai adesea mai nimic, despre agenda Iluminaţilor. Am vorbit şi am scris despre Grupul Bilderberg de peste 11 ani, iar alţi cercetători au făcut acelaşi lucru un timp mai în delungat.

Acei foarte puţini ziarişti dispuşi să asculte au considerat aceste informaţii ca fiind o nebunească „teorie a conspiraţiei”, dar tot ei sunt cei care trebuie să se mai gândească acum în lumina noilor dovezi. Totuşi, consider că indiferent de atenţia sporită asupra grupului Bilderberg şi reţelei sale, aceasta nu este o conspiraţie cum cred mulţi, ci doar un compartiment al ei. M-am întâlnit cu cercetători ai fenomenului Bilderberg care au mintea fixată asupra unei conspiraţii mai mari, din care aceast fenomen nu reprezintă decât o parte infimă. Grupul Bilderberg nu este nici pe departe centrul conspiraţiei, ci doar interfaţa dintre Iluminaţi şi politica, finanţele şi afacerile de Ia nivel mondial, doar atât.

Totul este controlat de societăţile secrete ale elitei, care le dictează acţiunile şi politica. Nici măcar Masa Rotundă nu este vârful piramidei, ci un alt fir al labirintului. Descoperirea Grupului Bilderberg este doar intrarea în labirint, fără a-i găsi miezul. Modul de operare a manipulării poate fi întrezărit numai prin numirea unora dintre participanţii Bilderberg. Secretarul general NATO, şeful celei mai mari forţe militare mondiale, este numit de Grupul Bilderberg, organizaţie particulară despre care 99,9999% din locuitorii planetei nu au auzit niciodată.

De pildă, ultimii şase secretari-generali, şi anume Joseph Luns, lord Carrington, Willy Claes, Manfred Woener, Javier Solana şi George Robertson, fac parte din Grupul Bilderberg. Câţi oameni ştiu asta? Şi câţi ştiu ca James Wolfensohn, preşedintele Băncii Mondiale (şi partener al familiei Rothschild) sau alţi şefi ai Organizaţiei Mondiale a Comerţului, ca Peter D. Sutherland şi Renato Ruggerio, fac parte din grupul Bilderberg? Sau preşedintele american Bill Clinton, prim-ministrul britanic Tony Blair, cancelarul german Gerhard Schroeder cu predecesorii săi Kohl, Brant şi Schmidt? Sau foştii prim-miniştri Margaret Thatcher, James Callaghan, Harold Wilson, Ted Heath şi Sir Alee Douglas Hume, fost preşedinte Bilderberg? Foarte puţini ştiu asta, inclusiv membri din propriile lor partide!

Ted Heath a semnat intrarea Marii Britanii în „Comunitatea Europeană” în 1972, iar documente guvernamentale declasificate despre „domnia de 30 ani” britanică, au arătat că Heath ştia de la bun început că urma să existe un stat european centralizat. Douglas Hurd, apropiatul lui Heath, ne-a înscris mai departe în labirintul din Acordul de la Maastricht din februarie 1992, care a transformat o „zonă comercială liberă” într-o uniune politică. De atunci centralizarea puterii a continuat să avanseze cu moneda unică europeană, euro, iar acum e vorba ca Statele Unite Europene să transforme întregi state în simpli administratori ai legii europene. Şi asta cât mai curând.

Aceasta este o politică veche a Iluminaţilor de aproape o mie de ani, de la înfiinţarea Cavalerilor Templieri. Chiar şi atunci se urmărea formarea Statele Unite Europene. In anii ’90 am afirmat că Partidul Laburist al lui Tony Blair (Bil) va fi adus la putere în Marea Britanie pentru a îndrepta politica spre moneda unică europeană şi distrugerea suveranităţii britanice. Cu asta se ocupă Uniunea Europeană, iar dacă britanicii nu se trezesc – chiar se va petrece. Printre conservatorii din „opoziţie” care îl susţin pe Tony Blair (Bil) în politica de trecere a Marii Britanii la euro se află Ted Heath (Bil), Kenneth Clarke (Bil) şi Lord Howe (Bil) (Bil – prescurtare pt numele Bilderberg).

Deoarece descendenţii Iluminaţi sunt la putere pretutindeni în lume, ei pot acţiona aparent separat pentru a sprijini agenda Iluminaţilor. Astfel, şefii corporaţiilor japoneze cu fabrici în Marea Britanie ameninţă să le închidă dacă Marea Britanie nu trece la euro. Tony Blair este încântat de aceste ameninţări, deoarece îi uşurează treaba. Manipularea sentimentului de frică este cea mai mare armă pe care o au reptilienii. Totul se bazează pe acest lucru şi este chiar ideea din spatele ameninţărilor corporaţiilor japoneze.

Planul Iluminaţilor este de a crea Uniuni Americane şi ale Pacificului în baza aceleiaşi structuri din Europa. Una ar include America de Nord şi de Sud, iar cealaltă regiunea Asia-Australia. Iluminaţii pregătesc utilizarea aceleiaşi metode folosite în Europa prin transformarea acestor uniuni politice din „zonele de comerţ liber” numite North American Free Trade Agreement sau NAFTA şi Asia Pacific Economic Cooperation sau AFEC. Preşedinţii George Bush Sr. şi Bill Clinton, iar acum George Bush Jr., au lansat toţi o extindere NAFTA în toate Americile. Am spus cu ani în urmă că moneda canadiană va fi depreciată artificial pentru încurajarea canadienilor să înlocuiască moneda lor cu dolarul american, ca parte a acestei uniuni politice şi economice a Americilor. Acea „dezbatere” a început în plin proces de declin al dolarului canadian. Nu trebuie să fii profet ca să prezici viitorul; înţelegerea Iluminaţilor şi a planurilor lor este suficientă. Următoarele evenimente reprezintă principalele puncte-cheie ale planurilor lor.

Unele se petrec deja, iar altele urmează să fie provocate. Altfel spus, ţările îşi vor pierde din dreptul de veto faţă de politica adoptată de statul centralizat al Uniunii Europene. Tony Blair a respins cu mare tam-tam votul majorităţii în privinţa deciziilor referitoare la taxe şi securitatea socială, şi a catalogat acest lucru drept drept „victorie” a suveranităţii naţionale britanice. De fapt, aceasta a fost o fumigenă în spatele căreia planul Iluminaţilor spre o dictatură europeană a putut merge mai departe.

Cele 10 dovezi incontestabile!

1. Spatiul Schengen – distrugerea grantilor si a natiunilor europene pentru a crea un superstat numit Uniunea Europeana!

La data de 10 Septembrie 2013 Traian Basescu cedeaza Uniunii Fasciste Europene suveranitatea Romaniei!
De ce credeti voi ca s-a format UE, Uniunea Asiatica, Uniunea Nord Americana, Uniunea Africana?

David Rockefeller spunea ca:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie care ne place sau nu, dar intrebarea este, daca acest guvern mondial, va fi instaurat prin consemnare libera ori prin forta bruta!”

Presa din Romania isi face menirea de a manipula zugravind in roz tot acest zid al Guvernului Mondiala! NU II CREDETI!

2. UE doreste ca nimeni sa nu mai cultive seminte naturale, ci doar modificate genetic!

La data de 15 Septembrie 2013 Uniunea Fascista Europeana a afirmat ca doreste, ca niciun om sa nu mai cultive seminte ori sa vanda legume sau fructe daca acestea nu sint “testate” de autoritati! Cei care vor face asta vor fi considerati criminali si arestati! Uniunea Europeana isi arata adevarata fata a dictaturii sale!

3. Uniunea Fascista Europeana pregateste 3000 de super-soldati care sa bata pe protestatarii anti-Guvern!

La data de 16 Septembrie 2013 Uniunea Fascista Europeana pregatea 3000 de super-soldati care sa bata pe protestatarii anti-Guvern!
UE isi arata inca o data adevarata sa fata bolsevica!
Noi sintem mult mai multi decat ei…

4. Uniunea Europeana da o lovitura crunta Romaniei aducand straini sa ne cumpere pamantul agricol din tara!
Romania nu are voie de la UE sa se opuna!

La data de 20 Octombrie 2013 Uniunea Fascista Europeana da o lovitura crunta Romaniei aducand straini sa ne cumpere pamantul agricol din tara!
Romania nu are voie de la UE sa se opuna!

5. Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene spuneau doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica sionista! Sionistii evrei khazari se tem de criticii lor!
UE atenteaza la libertatea fundamentala a oamenilor!

La data de 30 Octombrie 2013 Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene spuneau doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica sionista! Sionistii evrei khazari se tem de criticii lor!
UE atenteaza la libertatea fundamentala a oamenilor!

Ati crezut cumva ca Uniunea Fascista Europeana are vreo limita? Inseamna ca i-ati subestimat pe acesti ticalosi, caci am repetat in multe randuri cum aceasta organizatie, a fost pusa clar pentru a sterge suveranitatile statelor membre, care apoi sa fie conduse de catre Bruxelles, iar o data cu spatiul Schengen sa nu mai existe nici frontiere, adica un superstat european, in care tarile sa nu mai existe. Ce va spun eu aici e planuit de secole de Iluminati, inca din 1773, iluminatul doctorand in teologie crestina, Adam Weischaupt, care alaturi de alti iluminati germeni au pus bazele acestei doctrina Ordo Ullumines.

6. Politia greaca ameninta pe oficialii UE ca-i vor ancheta si vor sa-i aresteze pentru ca au produs in mod intentionat criza financiara in Grecia pentru a o supune lor.

La data de 31 Octombrie 2013, politia greaca ameninta pe oficialii UE ca-i vor ancheta si vor sa-i aresteze pentru ca au produs in mod intentionat criza financiara in Grecia pentru a o supune lor.

7. Iluminatii din Uniunea Fascista Europeana provoaca proteste in Ucraina dupa ce Ucraina a refuzat sa adere la UE!

Inca de la jumatatea lunii Noiembrie 2013 Iluminatii din Uniunea Fascista Europeana provoaca proteste in Ucraina dupa ce Ucraina a refuzat sa adere la UE!
UE incearca acum sa rastoarne guvernul ucrainian!
UE ataca orice forma de independenta care se opune Globalizarii si Noii Ordini Mondiale!

8. UE obliga statele membre ca din luna Mai 2014 sa imaplanteze fiecarui copil nou-nascut un microcip sub piele!

De pe site-ul de stiri italian, corrieredelmattino.altervista.org[1] aflam despre o intentie a Uniunii Fasciste Europene care ar trebui sa ingrijoreze orice om cu mintea lucida. Din luna Mai 2014, UE obliga statele membre, asa cum le obliga in toate cazurile caci aici este vorba de dictatura de tip fascist, ca fiecare nou-nascut sa aiba implantat un microcip sub piele. Evident ca acesti ticalosi au folosit din nou acelasi pretext expirat, pueril, penibil si absurd cum ca acesta “asigura protectia”.

Asigura pe naiba, orice sistem electronic se poate hack-uii si consecintele pot fi printre cele mai nefasta pentru o astfel de persoana. Persoanele ca si cea de mai sus citata, care au facut greseala sa-si bage cip au declarat ca, viata lor s-a schimbat in rau. Acel cip ii provoaca mult rau, iar acea persoana nu este singura care pateste asa ceva sint destui naivi, mai ales in America unde au fost spalati pe creier, mai ales dupa evenimentele din 11 septembrie 2001.

9. UE da o lovitura crunta ecologistilor dupa ce obliga statele membre sa exploateze gazele de sist!

Dupa ce in Octombrie 2013, UE castigase simpatia naivilor dupa ce venise in „ajutorul” celor care protestau impotriva exploatarii gazelor de sist, acum UE se „schimba” si isi arata opinia (care o avea si initial) despre gazele de sist, ceea ce inseamna EXPLOATARE.

Citez dintr-un articol publicat la data de 28 decembrie 2013 de pe site-ul de stiri libertatea.ro:

„Ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene (UE) au propus, în a doua parte a lunii decembrie, modificarea Directivei privind Impactul de Mediu, în aşa fel încât să avantajeze companiile extractoare de gaze şi petrol de şist în UE.

Noile reglementări în domeniu ar exclude evaluarea obligatorie a impactului asupra mediului. De asemenea, se propune eliminarea recomandării prin care companiile trebuie să informeze în avans comunităţile afectate de exploatări şi să obţină aviz pozitiv de la toate instituţiile centrale şi locale.

Pentru a deveni lege la nivelul Uniunii Europene, aceste reglementări trebuie aprobate de Parlamentul European şi de miniştrii mediului din ţările Uniunii Europene.”[1]

10. UE lupta impotriva nationalismului si doreste cedarea suveranitatii statelor!

La data de 18 septembrie 2012, presedintele Basescu ceda suveranitatea Romaniei catre Uniunea Europeana, asta pentru „a ne fi mai bine”.

„Acesta este viitorul”

Fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu crede că propunerea lui Barroso este  singura măsură prin care se poate salva UE. „Acesta este viitorul, în condiţile în care naţionalismele sunt în creştere. Trebuie să se facă paşi decisivi în vederea creşterii coeziunii, pentru că, altfel, se poate ajunge la ruperea UE”, a spus Cioroianu. „Cedarea suveranităţii naţionale nu o poţi face decât atunci când trăieşti prost, iar prin destrămarea proiectului european nu s-ar întări suveranitatea naţională, ci ar scădea radical nivelul de trai”, a completat Cioroianu. Un alt fost ministru de Externe, Teodor Baconschi, priveşte acest proiect ca o concluzie a crizei din interiorul UE. „Liderii europeni au stabilit diagnosticul, iar acum se caută un remediu pe termen lung. Trebuie continuată construcţia politică pentru a putea rămâne în competiţia globală cu SUA şi China”, a spus Baconschi.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune că Barroso a propus „o soluţie la mijloc de drum, între o Europă dominată de firma statului-naţiune şi o Europă federalistă, în care naţiunile să dispară cu totul”. Însă, liderul PDL se întreabă „dacă nu avem naţiune, ce avem ca referinţă?” şi care vor fi noile frontiere ale Federaţiei Europene.

Poziţia lui Traian Băsescu

Ideea unei reorganizări a Uniunii a fost vehiculată încă de anul trecut în cadrul întâlnirilor informale dintre reprezentanţii statelor europene. Preşedintele Traian Băsescu vorbea despre o nouă reconfigurare europeană la începutul acestui an. Şeful statului opina atunci că singura soluţie pentru ca statele din zona euro să reziste în faţa crizelor economice este realizarea Statelor Unite ale Europei, prin cedarea de suveranitate.

„Nu mă feresc să spun că va trebui să avem curajul să spunem naţiunilor noastre că soluţia corectă este realizarea Statelor Unite ale Europei. Va trebui, mai devreme sau mai târziu, să ne punem cu toţii la un loc suveranitatea, pentru a crea suveranitatea UE”, spunea, în primăvară, Băsescu.

La data de 9 noiembrie 2013, Herman Van Rampuy, supranumit de jurnalişti „preşedintele Bilderberg“ pentru faptul că singura sa recomandare pentru acest post este cea de membru al grupului elitist secret a inceput sa faca o serie de declaratii socante, pentru orice om cu mintea limpede impotriva nationalismului si a statului de drept pe care ni-l tot flutura ei peste nas.

Potrivit site-ului de stiri dw.de[2] Herman Van Rampuy a declarat ca:

„Populismul si nationalismul nu poate oferi raspuns timpului nostru.”

Ca un bilderberg ticalos ce e, acesta ca si Barosso a militat pentru o „libera” circulatie si sa nu mai existe granite, exact ce am subliniat la punctul 1.

Bukovski: Comisarii UE, mai tari ca cei ai URSS

Numirea baronesei Ashton ca ministru de Externe al UE a fost făcută în spatele uşilor închise, în cele mai bune tradiţii ale Biroului Politic sovietic. Parlamentele naţionale, presa şi publicul nu au avut nicio şansă să discute meritele candidaturii ei în avans – ne-au fost prezentate ca un fapt împlinit. Şi, bineînţeles, viitoarea aprobare a Sovietului Suprem European este văzută ca o concluzie anticipată – după cum nu au întârziat nici felicitările în cor de la liderii mondiali. În orice caz, după mine, şi nu numai, există mari probleme care se ridică faţă de ea în Marea Britanie.

Între 1980-1983, Cathy Ashton a fost trezorier şi apoi vicepreşedinte al Campaniei pentru Dezarmarea Nucleară (CND). La vremea aceea, CND a fost un pivot al „campaniei de pace“ sponsorizate de sovietici în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Cu bună ştiinţă sau nu, activiştii CND au fost coloana a cincea sovietică. Mai mult, la acel moment CND a acceptat donaţii uriaşe din partea unor binefăcători neindentificaţi, pe care a refuzat ferm să-i numească, aceştia rămânând anonimi până în ziua de azi.

Am demonstrat cu sute de documente strict secrete din arhivele sovietice (a se vedea „Judecata în Moscova“) că acea campanie de dezarmare nucleară de la începutul anilor ‘80 a fost orchestrată pe ascuns de la Moscova. Într-o măsură substanţială, a fost, de asemenea, finanţată de către Blocul Sovietic. Banii au fost direcţionaţi prin intermediul partidelor comuniste şi a altor organizaţii pro-sovietice sau individuale, cu scopul de a le creşte influenţa în „mişcarea de pace“.

11. Privatizarea apei in UE – apa sa nu mai fie gratis !

Seful corporatiei toxice Nestle, Peter Barabeck, a declarat ca “apa nu trebuie sa fie un drept fundamental al oamenilor”!
Acesti ticalosi se afla in spatele acestui proiect!

Germanii si alti nationalisti speriati si revoltati de intentia UE dea privatiza apa !

Germanii nationalisti au reactionat extrem de vehement, in special partidele de extrema dreapta, care sint deja o problema pentru mafia sionista, datorita ultra-nationalismului pe care il exercita si influenteaza constiinta oamenilor. De site-ul neurope.eu[2] aflam faptul ca Directorul Afacerilor Europene pentru hrana si apa, Gabriella Zanzanaini, a inceput sa critice Comisia Europeana ticaloasa care a venit cu acest proiect tembel. Zanzanaini, spunea ca:

“Asta demonstreaza modul in care Comisia Europeana a pierdut contactul cu realitatea. Argumentele lor ideologice nu sint bazate pe fapte dovedite si se duce catre extremism ignorand vointa democratica a oamenilor.”

UE incalca articole-cheie ale Tratatului ! Asa au facut dintotdeauna !

Decizia Comisiei Europene de a privatiza apa este o incalcare a insasi Tratatului UE cu care a pornit acest concept. Deputatii europene au adresat cateva intrebari Comisiei Europene in acest sens, dar Comisia Europeana prefera sa tergiverseze raspunsurile.

Peter Brabeck – seful corporatiei chimicale Nestle sustine: “Apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept fundamental al oamenilor”! Asadar bucurati-va de produsele “naturale” de la Nestle!

Seful corporatiei Nestle, face niste declaratii socante si e culmea ca nimeni nu s-a autosesizat, se pare ca influenta acestui mason e cam mare.

El a spus asa: “Apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept fundamental al oamenilor”

“Peter Brabeck , CEO al companiei Nestle: “Accesul la apă nu ar trebui să fie un drept public”
Credeţi că apa este un drept uman fundamental? Conform spuseselor lui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestlé, apa este un aliment care ar trebui privatizat, nu un drept uman. Peter Brabeck afirmă că, de vreme ce populaţia la nivel global creşte, apa nu este un drept public, ci o resursă care ar trebui să fie manageriată de către oamenii de afaceri.”

Legea cu care am devenit sclavi ai superstatului European ! Tratatul de la Lisabona al evrelui Jean Monnet (tatal UE) – multi nu stiu, putini cunosc !

„Toată lumea a auzit despre Tratatul de la Lisabona dar în mod sigur sunt foarte puțini cei care știu cu adevărat ce implică și despre ce este vorba. Mulți nici nu se interesează și nici nu vor să audă despre aceste chestiuni “politice” pentru că nu sunt ei cei care trebuie să știe și să se intereseze despre aceasta. Datorită acestei nepăsări, lehamite, ignoranță și prostie toată lumea suferă în ziua de azi consecințele acestei lipse de interes dar și de informare.

În acest articol am să mă refer la punctele esențiale ale acestui tratat cât și asupra urmărilor pe care le are asupra vieții noastre chiar în momentul în care vă scriu aceste rânduri. Le voi puncta pe fiecare și vă voi exemplifica ceea ce înseamnă.

1) Este un tratat care substituie toate tratatele precedente în care se afirmă în mod definitiv supremația dreptul comunitar asupra dreptului național. Cu alte cuvinte suveranitatea națională nu va mai exista. Se vede deja, pentru că suntem prima țară din lume care a început să își vândă pământurile agricole străinilor.

romania-marfaNicăieri în lume un străin nu poate cumpăra pământul agricol. Da, se poate să îți cumperi o casă, un apartament dar pământul agricol care reprezintă teritoriul național al acelei tari nu ți-l va da nimeni. Media minte când vorbește despre prețul la hectar în alte țări pentru că acel preț nu este pentru un străin ci pentru cetățenii lor. Vânzarea pământurilor agricole ale României va face ca în orice loc al țării să apară o mica Arabie, Italie…Ne vom trezi condiționați de străini în propria țară dar…..pe cine interesează?? BANII SĂ MEARGĂ.

foto: MIHAI ANDREI

Tratatul de la Lisabona transferă la nivelul fiecărui stat membru 105 atribuții de la nivel național la nivel european. Aceste atribuții privesc politica externă, justiția, comerțul, apărarea, siguranța, economia……

1) Este cel mai mare transfer de putere care a fost făcut vreodată la nivel european, despre care nimeni nu spune nici un cuvânt și nimeni nu încearcă să informeze mai pe larg publicul neștiutor despre acest act de încălcare a suveranității naționale. Este ca și când guvernul și noi românii nu mai suntem în stare să ne purtăm singuri de grijă sub nici un aspect. Tot ce facem trebuie să ne fie consimțit de către străini.

Ei sunt cei care comandă și conduc destinele acestei națiuni, iar președintele vândut ca și tot guvernul se închină și așteaptă noile legi și reforme care să ne înglodeze și mai mult în mizerie, datorii și sclavie.

Tot ce facem trebuie să fie aprobat și analizat pentru noi de către oculta mondială care a pus deja labele pe România sub ochii adormiți ai românilor mândri că sunt în UE.

EUROGENDFOR-NWO-FORCE-EU-ORDER3) UE nu este numai o organizație guvernativă tip NATO ci și o federație de state precum US, adică este un adevărat super stat. În acest stat avem un Preşedinte, o Comisie Europeană, un Consiliu, un Parlament, o bancă proprie – BCE, un organ de ordine – Eurogendfor și o religie comună. Dintre toate acestea, singurul care a fost ales în mod democratic este Parlamentul. Toate celelalte sunt conduse de persoane nominate de guverne care au fost alese pe criterii de capacitate personală, de interese, de idealuri de putere, politice, economice …..

Toată puterea de decizie în Europa este stabilită de 27 de comisari (unul pentru fiecare națiune, nefiind necesară alegerea lor de către poporul din care provin) dar din noiembrie 2014 numărul acestor 27 de reprezentanți va scădea, acest lucru însemnând că doar 2/3 din statele membre vor fi reprezentate la nivel european.

În acest caz ar trebui să ne întrebăm pentru care motiv ar trebui să ne simțim în siguranță din moment ce doar câteva persoane vor răspunde de siguranța atâtor milioane de locuitori?

Aceste persoane au o putere absolută asupra poporului însuși și nu răspund în fața nici unui organism. Au puteri decizionale depline și înrobesc orice stat care nu se supune, cu forța.

MORTE- LIS4) Deși poate părea de domeniul fanteziei sau al imaginației bolnave, Tratatul de la Lisabona a reintrodus pedeapsa cu moartea. Acest lucru nu a fost făcut în mod clar, deschis, pentru că atunci nu ar fi putut să strecoare aceasta lege care să îi apere împotriva asasinatelor pe care le comit asupra umanității. Ca întotdeauna au apelat la fel de fel de artificii ca sa poată să păcălească populația.

Deci, pentru a legifera această încălcare a drepturilor omului au făcut referință la “Cartea drepturilor fundamentate” care în articolul 2 prevede pedeapsa cu moartea pentru a înăbuși orice formă de revoltă populară, răscoală, insurecție sau alte forme de manifestație împotriva sistemului represiv.

Nu este citat nici un exemplu care să ilustreze ce înseamnă o răscoală, revoltă sau o insurecție, dar dacă acest lucru se întâmplă înseamnă că poporul are un motiv destul de bun pentru a o face, dar se expune la un asasinat organizat.

huliganii in uniforma În acest caz te mai simți ocrotit în drepturile tale de a te împotrivi cuiva sau împotriva lor? Exemplele sunt foarte multe și unul destul de trist este cel de la Pungești sau de la oricare altă manifestație împotriva regimului în care organele represive luptă împotriva cetățenilor.

huliganii in uniforma 1Vedeți în fiecare zi jandarmi care fără să gândească asculta ordine și se împotrivesc poporului care luptă cu mâinile goale împotriva unui sistem corupt apărat de ei. Nu mai ține faza că ei, jandarmii sunt comandați de către cineva ca să facă asta. Nu băieți. Nu mai ține.

Dacă sunt comandat să comit un asasinat nu o fac. Mă solidarizez cu cei care lupta împotriva sistemului pentru că eu am jurat să îmi apăr țara și poporul nu huliganii și asasinii care mă bagă la înaintare să lupt pentru ei împotriva poporului meu. ESTE CHESTIUNE DE ONOARE ȘI CONȘTIINȚĂ….numai că astăzi singura conștiință și dumnezeu sunt BANII.

Tratatul mai prevede în afara misiunilor de pace și misiuni ofensive. În cazul unei arestări poți fi mutat în orice regiune europeana exact cum se întâmplă acum în cadrul aceleași națiuni care te mută de la o închisoare la alta de pe teritoriul național.

5) În acest tratat se garantează egalitatea și reciprocitatea între statele membre dar acest lucru este doar o altă iluzie în fața omului neștiutor pentru că deși se anunță cu surle și trâmbițe că fiecare țară are drepturi egale inegalitatea este la ea acasă.

Aici pot să exemplific cu situația Angliei și Danemarcei cărora le este permis să își bată singure moneda națională. Deși ele nu folosesc moneda europeana ci pe cea proprie Anglia rămâne proprietara a 15,98% din BCE iar Danemarca de 1,72%. Acest lucru înseamnă ca deși nu produc nimic pentru comunitate își însușesc cea mai mare parte din Fondul european vărsat de către statele care cotizează.

6) Tratatul de la Lisabona coincide cu mult controversata Constituție Europeană care a fost respinsă de un referendum popular în Franța și Olanda. Tratatul a fost respins de referendumul național din Irlanda. Ei știau mai mult decât noi. Guvernul Franței și Olandei au ratificat Constituția Europeană când acesta și-a schimbat numele în Tratatul de la Lisabona disprețuind rezultatul referendumului.

După studiile făcute de avocatul Klaus Heeger consultant al grupului democrat în Parlamentul European, Constituția garanta Uniunii Europene 105 teritorii noi unde putea să își exercite competența, același număr pe care îl deține astăzi Tratatul de la Lisabona. În Tratatul de la Lisabona față de fosta Constituție Europeană rămân pe dinafara simbolul UE, steagul, imnul și motto-ul dar au puteri depline asupra schimbării climatice.

Cele 104 teritorii de competenta ramase ( teritorii în care posibilitatea statelor de a legifera în mod diferit decât s-a stabilit de către UE este ilegala) sunt identice.

7) Politia, Forțele de ordine și armata națională SUNT OBLIGATE să depună jurământul de fidelitate către UE, iar cine refuză poate să fie pedepsit.

europa jean monnetAprobarea acestui tratat impune interzicerea manifestațiilor împotriva UE care sunt ilegale. Cu această prevedere ia sfârșit o mare parte din drepturile umanității. Jean Monnet, unul dintre fondatorii actualei Europe afirma: “națiunile europene trebuie să fie conduse către super statul european fără ca popoarele lor să știe ceea ce se întâmplă.” Realizați că aceasta se întâmplă azi?

Probabil acum vă puteți da seama de ce jurnaliștii ne arată cu minime detalii un omicidiu din provincie dar tac în ceea ce privește Tratatul de la Lisabona, abuzurile poliției și jandarmeriei, abuzurile făcute de guvern asupra poporului, modul în care suntem otrăviți în fiecare zi și cum am ajuns sclavi la noi acasă?? Acestea sunt lucrurile cele mai importante pentru viitorul nostru , al copiilor și nepoților noștri.

Probabil citind aceste câteva rânduri care scot în evidență doar câteva din ororile acestui tratat care pune la adăpost asasinii umanității poate veți înțelege de ce politicienii se declară în favoarea acestui tratat și declară că: ”cine este împotriva Europei este un terorist” fără să îți spună că de fapt pentru ei ești un terorist pentru că nu te supui și nu îți pasă de tonurile autoritare tipice care sunt folosite pentru a te intimida și umili.

Tratatul este atât de înlănțuitor încât poate să fie modificat doar cu votul unanimității statelor membre, chestiune destul de dificil de actualizat din moment ce Anglia și Danemarca trebuie să își definitiveze încă statutul lor de state privilegiate.

Autor: Gabriela Dobrescu”[3]

Noua Ordine Mondiala a Iluminatilor si Guvernul Masonic Mondial – un cosmar pentru omenire ! Ideologia nationalista reprezinta singura forta de rezistenta impotriva Globalizarii !

Cu fiecare zi, luna si an ce trece, tot mai multi oameni isi dau seama cu privire la ceea ce se intampla pe aceasta Planeta. Faptul ca-si dau seama este un semn bun pentru noi, dar un semn rau, chiar foarte rau pentru Iluminati.

Francmasonul James Paul Warburg, facea o declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”[1]

Scriitorul Juri Lina, ne prezinta niste informatii extraordinare in cartea sa „Arhitectii Inselaciunii”[2], despre cum sa combatem Noua Ordine Mondiala. La intalnirea anuala a grupului Bilderberg din Baden-Baden, Germania, din 6-9 iunie 1991, unde a avut loc debutul lui Bil Clinton, David Rockefeller Jr. a declarat:

„Suntem recunoscatori fata de Washington Post, The New York Times, Time Magazine si alte mari publicatii ai caror directori au luat parte la intrunirile noastre si si-au respectat promisiunea de a fi discreti timp de aproape 40 de ani…

Ar fi fost imposibil sa dezvoltam planul nostru mondial daca ar fi fost dat publicitatii pe parcursul acestor ani. Dar lumea este acum mai sofisticata si mai pregatita sa se indrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supernationala a unei elite intelectuale si a bancherilor internationali este bineinteles de preferat autodeterminismului national practicat in ultimele secole.”[3]

La acea vreme, Clinton, nu era cunoscut in afara statului sau de origine, Arkansas. La numai doua luni mai tarziu, el a fost nominalizat sa candideze la presedintie din partea „democratilor”, iar 16 luni mai tarziu, William Jefferson Clinton, a fost ales presedinte al Statelor Unite, ajutand la implementarea Noii Ordini Mondiale.

Cel care i-a adunat pentru prima data pe francmasonii de rang inalt la o intrunire in orasul Oosterbeck din Olanda, la Hotelul Bilderberg pe 29-31 mai 1954, a fost polonezul mason Hieronim Retinger. Bilderberg-ii au devenit o institutie a Ordinului Iluminati.

„A inceput o noua realitate”, spunea consilierul pe probleme de securitate al presedintelui Eisenhower dupa intalnire. Retinger, francmason de gradul 33, a avut, de asemenea, initiativa infiintarii Comunitatii Europene si a Consiliului Europei. El era in favoarea unei Europe unite si avea acces nelimitat la presedintele SUA.

In 1955, Grupul Bilderberg, a luat in discutie necesitatea crearii Comunitatii Europene. Cand Comunitatea Europeana a devenit deja ceva concret, 18 luni mai tarziu a fost semnat Tratatul de la Roma. Comitetul de comanda al celor din grupul Bilderberg, care este format din trei ori 13 membri (39), hotaraste, de asemenea, ce lideri politici care au devenit nefolositori trebuie sa fie inlocuiti.

Pe 12-14 mai 1989, grupul Bilderberg s-a intalnit in La Toja, Spania, unde s-a hotarat ca Margaret Thatcher trebuie inlocuita din functia de prim-ministru al Marii Britanii, datorita „refuzului ei de a renunta la suveranitatea britanica in favoarea superstatului european care urma sa apara in 1992.”

Thatcher era deci privita ca un dusman al Noii Ordini Mondiale. Informatia s-a aflat si a fost publicata in ziarul american de opozitie Spotlight. Informatia s-a dovedit a fi corecta. In timpul mandatului sau, ea a fost indepartata chiar de membrii propriului sau partid, Partidul Conservator din Anglia. Aceasta lovitura a fost inscenata de francmasoni pentru a pava drumul catre Statele Unite ale Europei.

In anii ’80 francmasonul Romano Prodi, a fost membru al comitetului de comanda al grupului Bilderberg. In 1999 a fost numit presedinte al Comisiei Europene. S-a incercat acuzarea lui de frauda in Italia.

In vara anului 1998, Prodi, a recomandat ca francmasonilor de prim rang sa li se acorde pozitii importante, dupa cum scrie si in The Guardian[4], la 7 iulie 1998. Wim Duisenberg a fost trezorier al grupului Bilderberg incepand cu 1982. Din 2004, el este seful Bancii Centrale Europene (BCE).

A murit in imprejurari dubioase, ca orice alt membru al francmason care tradeaza, in iulie 2005. Chiar si Jean-Claude Trichet, seful nou, apartine grupului Bilderberg. Printre alti membri de baza ai BCE, care fac, de asemenea, parte din grupul Bilderberg, se numara Tommaso, Pado-Schioppa, Ottmar Issing si Sirkka Hamalainen.

In timp ce se afla in turneu prin tarile est-europene cadidate la UE, Romano Prodi, a declarat ca o Comunitate Europeana extinsa se va confrunta in multe cazuri similare, cu cel al Austriei, pe care au izolat-o pentru ca a ales un guvern „gresit”.

Cu cat UE creste, cu atat asemenea actiuni sunt de asteptat. In capitala Letoniei, Riga, Prodi a afirmat in Zeit-Fragen, Zurich, la 21 fabruarie 2000:

„Nu putem lasa tarile membre sa aleaga singure ce partide vor forma guvernele lor. Ele vor trebui sa nutreasca aceleasi valori ca si noi. De aceea se vor aplica reguli stricte, ca acelea aplicate in cazul Austriei si in alte tari ale UE. Aceste lucruri sunt in acord cu noua realitate.”[5]

Prodi ar fi trebui sa spuna ca este vorba de Noua Ordine Mondiala, dar si daca n-ar fi spus, tot am fi facut-o noi, mai devreme sau mai tarziu. Cu alte cuvinte, orice rezultat al alegerilor este determinat de amenintarea cu sanctiuni din partea liderilor autoritari ai UE. Asta s-a tot intamplat in Romania, care a fost supusa multor constrangeri din partea acestor ticalosi, obligand-o sa implementeze tot felul de politici, „economice” si fiscale, care au saracit si mai mult poporul roman.

La 18 noiembrie 2002 (sub semnul Scorpionului), Comisia UE, a anuntat ca cele zece noi state membre vor fi admise pe 1 mai (ziua sfanta a Iluminatilor de la fondarea lor oficiala in 1776) 2004. Una dintre trei hotarari ale UE sunt in realitate invalide. Regulile specifica ca trebuie sa fie prezenti o treime dintre cei 732 de membri (mai demult 626) ai Parlamentului European. In toamna anului 1999, prezenta era mai mica de 20%.

Totusi legile se adopta si asa. UE isi incalca propriile reguli. Cata incredere se poate avea in acest tip de putere ? O lege data in Curtea Europeana in primavara anului 2000, stipula ca libertatea de vorbire trebuie sa fie limitata, daca este indreptata impotriva intereselor UE. Limitarile includ, de asemenea, dreptul de proprietate si dreptul de a face parte din sau de a vota orice partid la alegere.

Bernard Connolly, director economic al Comisiei Europene din 1978 pana in 1996, privea scopul acestei legi ca subminand libertatile si drepturile care exista acum in Marea Britanie, dupa cum scria si The Times[6], la data de 6 iulie 2000.

La 10 aprilie 1999, revista Newsweek a publicat o declaratie a premierului britanic, Tony Blair, in legatura cu atacul NATO asupra Serbiei:

„Noi nu luptam pentru a ne apara pe noi sau interesele noastre nationale, ci pentru noul internationalism!”[7]

„Noul internationalism” face aluzie la mondializare sau cuvantul mai des intalnit, „globalizare”, al carei scop este Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial.

Cancelarul german, Willy Brandt, a prezis in 1974 ca democratia din Europa occidentala va avea nevoie de numai 25-30 de ani pentru a primi sprijinul public. Dupa aceea, dictatura va fi iminenta. Cu alte cuvinte, dictatura va fi introdusa in jurul anului 2004, daca guvernele noastre nu accepta noua nebunie UE.

Jacques Delores, presedintele socialist (mason), al Comisiei Europene, spunea in 1998 ca:

„Va fi un soc pentru membrii Parlamentelor nationale cand vor realiza ca in urmatorii 10 ani, 80% din toata legislatia economica, sociala si a impozitelor va veni de la UE si nu de la corpurile legislative ale tarilor membre.”[8]

Ziarul german Die Zeit arata fatis pe 17 iunie 2004 ca Iluminatii controleaza dezvoltarea UE. Jose Manuel Durao Barroso, alt francmason de grad inalt, a devenit noul presedinte al Comisiei Europene in primavara anului 2004. Cu cat parerile francmasonilor sunt mai corecte din punct de vedere politic, cu atat mai mult servesc scopurilor societatii lor secrete.

Si invers: cu cat parerile indivizilor sunt mai incorecte din punct de vedere politic, cu atat sunt mai daunatoare pentru francmasonerie.

Nationalistii sunt cei mai puternici opozanti ai Noii Ordini Mondiale a Iluminatilor !

Conducatorii francmasoni au inteles ca cea mai mare rezistenta fata de Noua Ordine Mondiala o opun nationalistii. Ordinele francmasonice din Franta nu permit fratilor lor sa apartina Frontului National sau alte miscari nationaliste ori ultranationaliste, pentru ca acestea, cum se afirma despre ele, raspandesc idei opuse „valorilor” francmasonilor.

Loja Marele Orient, specializata in lovituri de stat, a fost prima care si-a anuntat excomunicarea, iar celelalte Ordine l-au imitat imediat, asa cum scrie si Le Point[9] la data de 18 ianuarie 2007. Jean-Marie Le Pen, se considera a fi o victima a conspiratiei francmasonilor, tocmai din cauza faptului ca promoveaza nationalismul.

Intr-un discurs la World Affair Council din Boston, pe 6 ianuarie 2000, Patrick Buchanan, candidatul la presedintie al Partidului american al Reformei, a luat atitudine impotriva acestor planuri de mondializare sau globalizare. El a declarat ca este pregatit sa conduca o revolta in masa impotriva elitei care manipuleaza tara si mass-media, datorita sprijinului pe care aceasta elite il acorda constat Noii Ordini Mondiale.

„De partea cu sunteti?”, i-a intrebat Buchanan pe jurnalistii si plutocratii prezenti. In discursul sau, el a acuzat sistemul cu doua partide, guvernul si elita pentru promovarea unui guvern mondial. El a subliniat:

„Loialitatea fata de Noua Ordine Mondiala inseamna tradare fata de republica.”[10]

In opinia lui Buchanan, francmasonii sunt principalii promotori ai globalizarii. El le-a spus jurnalistilor ca lupta, de asemenea, impotriva Francmasoneriei. Buchanan a citat din romanul „The New World Order (n.tr. „Noua Ordine Mondiala, 1939) pe francmasonul si socialistul H.G. Wells:

„Foarte multi oameni… vor uri Noua Ordine Mondiala… si vor muri protestand impotriva ei…”[11]

Buchanan a replicat:

„Ei, bine, domnule Wells, noi suntem nemultumitii despre care scriai. Dar nu vom muri protestand impotriva Noii Ordini Mondiale, ci vom trai luptand impotriva ei. Aceasta este lupta milenara care urmeaza dupa Razboiul Rece: este lupta patriotilor din fiecare tara impotriva unui guvern mondial in care toate tarile renunta la suveranitatea lor si se sting. Este lupta nationalismului impotriva globalizarii, si ea va fi dusa nu numai intre tari, ci si in interiorul tarilor.”[11]

Buchanan visa la o republica care si-a castigat libertatea si suveranitatea, o tara care nu merge la razboi decat daca este atacata sau sunt amenintate interesele ei vitale sau onoarea ei este lezata. Discursul lui Patrick Buchanan nu a fost reluat de niciun ziar sau televiziune importanta din SUA. Nici macar The Boston Globe nu amintea nimic despre discursul sau, dupa cum a relatat ziarul de opozitie Spotlight, care mai tarziu a fost inchis de autoritatile „democratice”.

Cand presedintele, George H.W. Bush, a inceput razboiul ilegal din Irak, provocand ocuparea Kuweitului, el a anuntat cu mandrie ca scopul Statelor Unite era Noua Ordine Mondiala. Bush spunea pe 16 august 1990:

„Aceasta invazie nu va dura, deoarece ea ameninta Noua Ordine Mondiala”[12]

Pe 11 septembrie 1990, cu zece ani inainte de „atentatele de la WTC”, el a afirmat urmatoarele in fata Congresului:

„In aceste timpuri tulburi se poate concretiza cel de-al cincilea obiectiv al nostru – o Noua Ordine Mondiala… Atunci cand efortul nostru va fi incununat de succes, si asa va fi, vom avea intr-adevar sansa la aceasta Noua Ordine Mondiala.”[13]

Intr-un discurs in fata Congresului, tinut pe 6 martie 1991, presedintele Bush a spus:

„Acum putem vedea ivindu-se la orizont o noua lume. O lume in care exista intr-adevar perspectiva unei Noi Ordini Mondiale”[14]

Pe 18 martie 2003 (la festivalul Purim si in ziua in care Jacques de Molay a fost ars pe rug de luna plina) fiul sau, presedintele George W. Bush a reusit sa convinga Congresul sa fie de partea lui pentru declansarea razboiului impotriva Irakului. Presedintele a mintit cu privire la faptul ca Irak-ul avea arme de distrugere in masa, cu care Saddam Hussein ar fi inzestrat „teroristii” invizibili. Dar Congresul nu a declarat niciodata razboi.

Atacul a inceput la 20 martie, iar operatiunea a fost denumita „Soc si Groaza” de catre mass-media si a durat pana pe 21 martie, dar potrivit religiei oculte a Iluminatilor, aceasta data e cunoscuta drept „Ajunul lui Ostara”, cunoscut mai bine ca echinoctiul de primavara. In aceasta zi, ocultistii o venereaza pe Zeita Pamantului, Gaia. Druizii considerau aceasta zi drept Ziua Celebrarii Fertilitatii Primverii.

Razboiul s-a sfarsit brusc pe 1 mai 2003, aceasta data fiind cunoscuta in calendarul Druid ca „Noaptea Mondiala a Mestecenilor”. Aceasta zi, a fost numit asa dupa „sfanta” Walburga, care era Zeita Pagana a Fertilitatii. Din 20 martie pana pe 1 mai, ritualul satanist cere sa oferi sange „pamantului”, pentru a reinnoii viata Zeitei reptiliene a  Fertilitatii.

Ce alta perioada de timp e mai potrivita pentru a incepe un razboi sangeros decat exact in zilele sacrificiului ritualic, care se practica si astazi, doar ca are o alta forma, ce-l face neobservabil de majoritatea oamenilor. La fel s-a intamplat si cu atacul asupra Libiei, care a inceput tot pe 20 martie 2011 si s-a sfarsit brusc pe 1 mai 2011.

In Irak, nu s-a gasit nici urma de armele de distrugere in masa, despre care criminalul de razboi, George W. Bush, vorbea. Bush a avut grija ca Hamid Majid Mousa, membru al comitetului central al partidului comunist din Irak sa intre in „consiliul de conducere” la 13 iulie 2003.

In SUA s-au compus cantece care dezvaluie adevaratele scopuri ale Noii Ordini Mondiale si actiunile malefice comise de francmasoni in numele planuitului sistem. CD-ul cantaretului protestatar Carl Klang, „Extremist”, contine cantecul „Blinded by the Lies” (n.tr. „Orbiti de minciuni”), care incepe cu declaratia fostului presedinte Bush despre viziunea sa in legatura cu aparitia la orizont al Noii Ordini Mondiale.

Interpretul se plange:

„Cum as putea sa va conving, daca urechile voastre refuza sa auda ? Ochii vostri evita sa-i intalneasca pe ai mei, ei privesc cu teama in alta parte.”[15]

Cum poate fi explicata situatia cuiva ale carui simturi sunt manipulate si de aceea sunt incapabile sa inteleaga ceva ?

Klang intreaba cum este posibil ca oamenii sa suporte atata durere:

„Ochii vostri au fost orbiti de minciuni ? Da, ochii vostri sunt orbiti de minciuni!”[15]

El este uimit:

„Cum pot sa opresc aceasta otravire a sufletelor ?”[15]

Alte cantece se numesc: „Vrem inapoi aceasta tara!, „Eu sunt cel care lupta!”, „Zguduiti-i in turnurile lor de fildes!”, „Nu se va sfarsi pana nu vom invinge!, „Eu sunt soldatul necunoscut!”. El canta, de asemenea, despre rautatea diabolica a „banksterilor” (bancher si gangster) si despre „faptele eroice” ale „corpurilor de mentinere a pacii”.

David Rockefeller Jr. a declarat in fata Consiliului de Afaceri al ONU in 1994:

„Ne afla in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora la momentul oportun si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”[16]

David Rockefeller recunoaste in cartea sa „Memoriile”(Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) sale ca a contribuit la Noua Ordine Mondiala si se declara vinovat:

„Unii chiar cred ca suntem parte a unei societati secrete ce lucreaza impotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, ma caracterizeaza pe mine si pe familia mea ca ‘Internationalisti’ ce s-au raliat cu alte persoane din toata lumea pentru a edifica o structura mai integrata global si politic (n.ed. Noua Ordine Mondiala) – o lume – daca vreti sa o numiti asa. Daca aceasta este acuzatia, atunci ma declar vinovat – si sunt mandru de acest lucru!”[17]

Francmasonii nu si-au invatat lectia: cel care face rau celor buni isi submineaza propria lui pozitie.

Istoria Noii Ordini Mondiale !

Suntem martorii pregatirii ultimei mai revolutii, cea care vrea sa zguduie lumea pe care o stim din temelii, sa rastoarne integral si iremedial valorile pe care le recunoastem, sa mature din calea ei structurile si organizatiile existente. Mai corect spus, s-a declansat faza finala a unei revolutii continue ce a inceput acum peste 200 de ani si al carui efect se doreste a fi instaurarea NOII ORDINI MONDIALE a unui GUVEN MONDIAL. Iar acest ultim capitol se doreste a fi cel mai cumplit si sangeros din intreaga istorie a omenirii…

H.G. Wells, The New World Order (1939):

“Foarte multi oameni vor uri NOUA ORDINE MONDIALA si vor muri protestand impotriva ei.”

Personajul nu a fost doar futurolog si autor SF de succes, ci si unul din cei mai vocali promotori ai eugeniei. Ca si iubita lui, evreica Margaret Sanger, care incepand cu 1923 primeste fonduri masive din partea familiei Rockefeller in acelasi scop.

Cu alte cuvinte, era un om al SISTEMULUI. Voi incerca in cele ce urmeaza sa explic ce a vrut sa spuna in acea fraza.

Desigur cu totii ati observat o “explozie” de articole si documentare ce trateaza chestiunea GUVERNULUI MONDIAL, a NOII ORDINI MONDIALE precum si tot soiul de teme anti sistem. Cei care le-ati studiat un pic mai amanuntit, ati putut constata ca doar par a fi la fel insa in fapt sunt grupate in doua mari categorii apartinatoare unor tabere ce sunt diametral opuse. Ele par la fel pentru cititorii neavizati deoarece temele comune sunt cu mult mai multe decat cele divergente. Asta face si ca pe frontul de lupta anti sistem sa para a fi aliate.

SISTEMUL a creat mereu “alternative”: teorii si grupuri de actiune ce pareau foarte luptatoare impotriva SISTEMULUI, pentru ca cea mai mare parte a celor nemultumiti sa se buluceasca sub stindardul lor. Actualmente insa s-a pus in miscare cea mai mare cacealma din istoria manipularii maselor, ce va depasi prin grozavie tot ce s-a petrecut pe glob in perioada aparitiei, stralucirii si infrangerii national-socialismului (NOTA 1): s-a creat imaginea falsei noi ordini mondiale (pe care o voi denumi in continuare fNOM) si se incurajeaza pe fata sau subtil actiunile de lupta impotriva ei, intr-un razboi ce se va duce sub toate formele, atat cu pixul si discursul, cat si pe baricade sau cu arme.

Aceasta manevra este necesara din doua motive:

1) sa se distraga atentia multimii de la adevaratii dusmani si sa se canalizeze furia acesteia spre demolarea vechii societati si odata cu ea chiar si a instrumentelor folosite pana acum de catre ELITE pentru acumularea de capital sau pentru coordonarea etapelor pre-instaurare guvern mondial.

2) ELITELE fiind toate practicante ale cultului paladin (fie ca inteleg sau nu motivul real al actiunilor lor) fac tot ce le sta in putinta spre a elimina din mentalul cat mai multor oameni nadejdea in Domnul nostru Iisus Hristos. Astfel li se prezinta strict “alternative” lumesti: revolutii si sperante de schimbare a fNOM. Mai mult, aceste “alternative” postuleaza ca sigur faptul ca vremurile pe care le traim nu pot fi sub nici un chip inceputul adeveririi profetiilor din Sfanta Scripura sau ale Sfintilor Parinti. Astfel, SISTEMUL doreste sa se asigure de faptul ca un numar cat mai mic de oameni se pregatesc pentru singura lupta mantuitoare: marturisirea si mucenicia. Astfel, un numar destul de mare de crestini sunt strict adeptii actiunior umane impotriva SISTEMULUI, ba mai mult, ii acuza pe adevaratii crestini de lasitate …

Asa se face, de exempul, ca inainte de declararea oficiala a crizei, a fost promovat agresiv documentarul Zeitgeist care ataca Federal Reserve, dar si crestinismul, promovand insa NOUA ORDINE MONDIALA (reala), asa cum a fost ea teoretizata de varfurile masoneriei si de catre stalpii care au pus acum 100 de ani temelia new age. Apoi, dupa declararea oficiala a crizei, auzeam politicieni de marca aratand cu degetul spre bancile cele rele si promovand o schimbare de sistem si o … NOUA ORDINE MONDIALA. Trebuie inteles ca Federal Reserve le-a fost un instrument necesar si atat. Vor pune tunurile pe ea si vor renunta la ea pentru a construi ceva cu mult mai maret.

Desigur, se va evita atingerea adevaratelor ELITE ce au creat-o si care au beneficiat de pe urma ei.

Pentru a intelege si mai bine, sa definim separat NOUA ORDINE MONDIALA (reala) si fNOM si de asemenea sa vedem cum vor proceda.

NOUA ORDINE MONDIALA – definitie

La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati: Wessely, Moses, Mendelsson si a unor bancheri: Itzig, Friedlander, evreul Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”.

Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea religiilor teiste

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: “Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.

Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc.

Cititi va rog mai multe in articolul:

PAPUSARII – inceputuri

In fapt, NOUA ORDINE MONDIALA reprezinta faza finala a unei revolutii continue ce a inceput atunci si care a cuprins incet-incet toata omenirea. Iar aceasta doctrina va sta la baza GUVERNULUI MONDIAL. O mare revolutie punctata in cursul istoriei de multe revolutii mai mici: industriala, 1848, bolsevica, sexuala, etc. necesare pentru schimbarea din temelii a vechilor structuri statale, politice, sociale, a traditiilor si a conceptiilor despre lume si viata. Incepand cu sfarsitul secolului 18, ELITELE ce au initiat aceasta actiune au mers pe doua fronturi a) economic: banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol si b) activitatea masoneriei: crearea unei noi clase politice, revolutii, cultura, ideologii, crearea de „alternative”.

a) economic

Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), a fost insa si fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

Sa vedem cine au fost fii sai :

Salomon Mayer (1774-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria, care a determinat dezvoltarea economica a Austriei.

Nathan Mayer (1777-1836) – fondatorul Rothschild banking family of England. Ca o paranteza, s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx. In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula, a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului. De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat. Au finantat tabara anti Napoleon.

Folosindu-se de sistemul propiu de informatii, de influenta si de credibilitate, dupa batalia de la Waterloo, pierduta de francezi, au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers, panicand populatia. Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat. La scurt timp stirea adevarata a venit. Astfel averea lor a crescut fabulos. La scurt timp, influenta lor in Bank of England era deja determinanta. A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol.

Fiul lui Nathan Mayer, Lionel de Rothschild (1808-1879), a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez. A investit masiv in Franta. Fiul sau, Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892.

Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud.

Calmann (Carl) Mayer (1788-1855) – fondatorul Rothschild banking family of Naples (Napoli).

James Mayer de Rothschild (1792-1868) – fondatorul Rothschild banking family of France. A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala. La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei.

A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

SPECIFICATIE:

Cand cititi mai sus ca au facut afaceri, ganditi-le ca pe ceva mega, la nivel national sau continental.

In tarile unde erau prezenti direct, reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „concurente„ luate la un loc.

Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai. In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii, rezultau sinucigasi sau nebuni.

Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective.

Dupa dramaticul al doilea razboi mondial familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra, lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate. Asta nu inseamna ca au devenit minusculi.

Actualmente, banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume.

Pe scurt, ELITELE au creat Federal Reserve, Council on Foreign Relations, Bilderberg Group, Comisia Trilaterala, au generat razboaiele mondiale pentru a veni apoi cu solutiile salvatoare: Liga Natiunilor si ONU, ca etape ale viitorului GUVERN MONDIAL, au creat instrumentele financiare necesare in aceste etape: BANCA MONDIALA, FMI, au creat crizele economice, au format UE. Asta pe de o parte.

In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”.

Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust
Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.
Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

„NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

„NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

„NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti”
„In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „
„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual.
Ca si ceilalti, Crowley si-a numit clar stapanul: lucifer. A influentat organizatiile oculte Golden Dawn si Ordo Templi Orientis. Cea mai cunoscuta lucrare a sa este The Book of the Law, al carei text central este noua filosofie a vietii denumita Thelema, a carei lozinca “Do what thou wilt” (faceti ce doriti, in engleza veche) a influentat decisiv mentalul colectiv al generatiei tinere incepand cu anii 60.

Aceasta filosofie a primit-o in Egipt in timpul unei experiente mistice din 1904, ocazie cu care zeul (dracul) horus l-a informat ca a inceput o noua epoca magica, al carei profet va fi Crowley. Tot atunci horus (autonumit zeul vazduhului, stapanul noii ere si bestia printul-preot) i-a dictat si textul cartii
A practicat ritualuri magice sexuale cu femei si barbati.
Stranse legaturi cu iluminatii.

Pentru foarte mult timp a mai fost si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in razboi. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele nemtesti The Fatherland si The International.
A folosit un spectru larg de stupefiante in cadrul experientelor sale magice.

Vedetele rock, inclusiv miscarea hippie il considera un soi de zeu-patron al lor.
Pentru cititorii atei, chiar daca nu cred in existenta diavolului, trebuie inteles ca personajele de mai sus, precum si varfurile masoneriei sau ale camatariei planetare sunt de alta parere, mai mult, sunt practicanti ai cultului paladin (inchinarea la lucifer).
Acest aspect este foarte important in intreaga ecuatie, deoarece tot ei incurajeaza ateismul cu un singur scop: pentru a avea la dispozitie o masa de manevra cat mai mare…

In toata aceasta lucrare generala, dominarea componentei a) economic (banci, finante, industrializare, acumulare de aur si pietre pretioase, controlul zacamintelor de cupru sau petrol) nu este un scop in sine, ci o unealta. ELITELE conducatoare din varful piramidei nu acumuleaza strict dintr-o lacomiei fara sfarsit, ci pentru a controla. De fapt deja au ajuns sa aiba atat de mult, incat au hotarat declasarea ultimei etape, un cumul de crize (recesiune, foamete, mari miscari stradale, razboi cumplit) pentru ca mai apoi sa prezinte solutia: instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. De aceea s-a pus in miscare in intreaga lume, in mare forta, monstrul rosu, cel ce se considera a fi primit o rana de moarte dupa caderea blocului comunist. De aceea tuturor politicienilor de stanga li s-a ordonat sa urle pentru necesitatea schimbarii. Pe diferite tonalitati, de la Obama si pana la anarhisti.

Noua Ordine Mondiala – definitie

Actualmente este reprezentata de intreaga categorie de unelte ce le-au fost necesare de-a lungul timpului pentru acumularea de capital si realizarea etapelor intermediare edificarii GUVERNULUI MONDIAL:
institutii financiar bancare
organizatii internationale considerate a fi in slujba grupurilor de interese avide de bani si putere
organisme de tip Bilderberg
masoneria
etc.
Toate acestea sunt prezentate a fi conduse de indivizi ce urmaresc strict o acumulare masiva de capital si care au o avida dorinta de a conduce intreaga planeta.

CUM VOR PROCEDA?

Alice Bailey:

„NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“

David Rockefeller la 5 iunie 1991, spunea cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg Group:

“Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …“

David Rockefeller:

„Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala „

Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat “O chemare la construirea uneinoi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962:

“Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.“

George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:

“Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

George Soros, despre actuala criza:

“Aş putea declara în mod oficial că aceasta este o criză care se diferenţiază în mod categoric de celelalte, este cea mai mare criză cu care ne-am confruntat până acum şi cu siguranţă va avea repercusiuni de lungă durată. Este finalul unei ere şi se vor întâmpla multe transformări. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă“.

James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept“

Deci au nevoie de o mega criza … iar aceasta deja a inceput odata cu cea financiara. Dar dupa cum am mai spus, este de fapt vorba despre un cumul de crize ce va mai include: foamete, pandemii, schimbari climatice, ample miscari de strada, razboi. Pentru ca asa poti controla masele, pentru ca doar astfel le poti prezenta apoi “solutia”: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE.

Asa au procedat in cazul tuturor etapelor majore de pana acum: revolutia franceza, cea bolsevica, razboaiele mondiale. Aceste crize erau atat de mari, incat lumea terifiata accepta “solutiile” prezentate, in fapt pasi in edificarea GUVERNULUI MONDIAL.

Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):

“Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Albert Pike a si confirmat-o.
Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919).

Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:
„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre„
Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944) si Uniunea Europeana.

Uneori crizele erau mai mititele, functie si de ceea ce se urmarea, insa pentru ca efectul sa fie maxim, aveau grija sa “avertizeze”:
In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.
Dupa criza artificiala din 1907, “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor…

Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschild si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club, se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan),in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg, JP Morgan,Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Baruch.

Odata cu anarhismul si revolutiile bolsevica si national-socialista, apar principalele „alternative” la SISTEM. Ele pareau a lupta impotriva capitalismului, al sistemului financiar-bancar, insa toate au fost finantate de catre ELITE … Toate acestea au avut ca element comun anti-crestinismul, promovand ateismul sau paganismul. Toate promovau o lume noua, populata de oameni noi si egali intre ei. N-au fost insa decat sinistre laboratoare si etape in edificarea viitorului GUVERN MONDIAL.

Momentul de a se pune ultimele caramizi a sosit insa. Cumulul de crize va scoate lumea in strada iar furia ei va fi directionata, ca si in trecut, impotriva pietei libere, a sistemului politic cunoscut ca democrat, a sistemului financiar bancar, a corporatiilor, a oricui este bogat. Trebuie mentionat aici ca ELITELE nu figureaza in ochii maselor a fi printre bogati, ci doar unii din locotenentii lor. Dupa al doilea razboi mondial, ELITELE nu sunt in topurile 300 si nu auzi de ele in presa la rubrica „ce au mai cheltuit VIP-urile”. Ele si-au creat la varful piramidei o cooperativa a lor, unde au ingramadit intreaga avere acumulata si lucreaza in liniste. Pentru a da de ele este necesar un studiu indelungat al istoricului bancilor si corporatiilor, insa masele n-au timp de asa ceva.

Insa cele de mai sus nu vor fi suficiente, caci nu vor genera o schimbare totala. Si aceasta deoarece exista destul de multi oameni care nu se vor lasa pacaliti atat de usor, care au mai auzit cate ceva despre Federal Reserve,Bilderberg sau masonerie, de exemplu, si care vor reprezenta astfel un pericol pentru revolutia ce a inceput, caci vor avertiza pe cat mai multi spunandu-le: “Ce schimbare este asta? Organismele ce au condus lumea veche raman intacte?” Iar in acest moment se va vedea importanta fNOM, caci se vor buluci impotriva ei si multi se vor lasa astfel pacaliti.

Insa nici chiar cele de mai sus nu sunt suficiente. Pentru ca miscarea maselor sa fie cat mai ampla, tambalaul cat mai mare si rezultatul cat mai “glorios”, trebuie sa existe cineva care sa apere ceea ce revolutia ataca. Doar din aceasta lupta ce va parea castigata de popor, va putea rezulta adevarata NOUA ORDINE MONDIALA. Si ce poate declansa o tulburare mai mare decat ca pe fondul nemultumirilor sa se instaureze:

LEGEA MARTIALA

Si astfel intelegem toate semnalele care arata ca SUA se pregateste intens pentru legea martiala si ce-i cu agitatia foarte mare de la DHS, FEMA, Pentagon, Garda Nationala, serviciile secrete. Nu intru in prea mari detalii aici, caci internetul este plin de asemenea avertismente: texte si materiale filmate.
Pentru declansarea ei se va folosi un cumul de probleme: sociale, pandemie, terorismul, schimbarea climei, etc.

Documentar: Adevarata fata a Uniunii Europene !

SURSE

  1. David Icke – „Copiii Matricei”

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...