Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!

Distribuie!

„ALDE vrea un FBI european care să-i vâneze pe naționaliști. Cum va reacționa Tăriceanu?

Amenințarea este gravă și mai e doar un pas până la care naționaliștii să fie etichetați și vânați ca niște teroriști, de vreme ce „amenință direct siguranța fizică a oamenilor”! Corespondență din butoiul cu pulbere al Europei

BRUXELLES, 5 sep — Sputnik, Daniela Porovăț. Scenariu-șoc propus de liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, din care face parte și ALDE, partidul condus de Tăriceanu: înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană! Propunerea a fost făcută într-un material publicat de Verhofstadt în Project Syndicate, un portal care publică frecvent și opiniile lui George Soros, precum și editorialele altor figuri globaliste de prim plan.

Rândurile liderului ALDE nu lasă loc de interpretări și dau notă de nivelul spaimei pe care globaliștii de la Bruxelles o resimt în fața ascensiunii naționaliste europene, titlul articolului fiind „A cincea coloană populistă a Europei”, cu trimitere spre presupusele legături ale naționaliștilor cu Rusia, prin care partidele de acest gen sau guvernele din care fac parte „prezintă un pericol clar și prezent la adresa siguranței fizice și a securității fiecărui cetățean european”.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/analytics/20180905/21660703/alde-propunere-fbi-european-anti-nationalisti-reactie-tariceanu.html

Nationalismul se afla intr-o ascensiune uriasa in SUA si Europa, omenii incepand sa-si dea seama ca, de fapt, globalizarea inseamna dictatura globala (un comunism global). Neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii lupta impotriva valorilor nationale (cultura, religie, traditie, istorie), sustin casatoriile LGBT, aducerea de imigrantii, cenzura internetului si interzicerea nationalismului.


Printr-o astfel de atitudine de tip bolsevic, liderul ALDE va determina si alte persoane sa sustina nationalismul. Globalistii fac greseli dupa greseli in lupta lor pentru Noua Ordine Mondiala.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/analytics/20180905/21660703/alde-propunere-fbi-european-anti-nationalisti-reactie-tariceanu.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...