Uniunea Europeana ne otraveste cu un nou "E 969" numit "advantam" ! UE foloseste la maxim proiectul Codexului Alimentar de reducere a populatiei prin uciderea lenta prin chimicalizarea hranei !

by UE nu conteneste sa ne uimeasca in privinta dorintei ei de a ne distruge sanatatea. In acest caz, au avizat pentru utilizare, o substanta toxica, numita “advantam”, care va purta numele de “E 969”. Daca ne jucam putin la cifrele din componenta E-ului, vom observa “magica” cifra, ce provoaca […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

UE nu conteneste sa ne uimeasca in privinta dorintei ei de a ne distruge sanatatea. In acest caz, au avizat pentru utilizare, o substanta toxica, numita “advantam”, care va purta numele de “E 969”. Daca ne jucam putin la cifrele din componenta E-ului, vom observa “magica” cifra, ce provoaca teama religiosilor si anume “666”. Site-ul caplimpede.ro ne expune mai multe:

“Comisia Europeana a dat verde la folosirea “E-ului” advantam, care are rol de indulcitor concentrat pentru multe alimente si bauturi.

Pe eticheta il veti gasi ca E 969 si il vom gasi in special in lactate fermentate aromatizate, inghetata sau gemuri.

Producatorii au solicitat introducerea E 969 in consumul uman in 2010.

“Utilizarea substantei advantam ca indulcitor concentrat in diferite produse alimentare si de masa pentru a inlocui zaharurile calorice (zaharoza, glucoza, fructoza etc.) si pentru a permite astfel o reducere a continutului caloric al acestor produse alimentare constituie o necesitate tehnologica. Adaugarea substantei advantam ca indulcitor in categoriile de produse alimentare in care indulcitorii concentrati sunt autorizati va oferi producatorilor o mai mare flexibilitate in prepararea de produse alimentare cu valoare energetica redusa al caror gust este similar cu cel al produsului echivalent cu valoare calorica normala. Proprietatile gustative si edulcorante, precum si buna stabilitate a substantei advantam o transforma intr-o alternativa la indulcitorii concentrati deja autorizati, oferind consumatorilor si industriei alimentare optiunea de a alege dintr-o gama mai larga de indulcitori, reducand astfel consumul individual al fiecarui indulcitor”, se mentioneaza in Regulament.

Produse cu advantam

Potrivit regulamentului adoptat de Comisia Europeana pe 14 mai, advantamul va putea fi folosit de producatori, printre altele, in produse lactate fermentate aromatizate, inclusiv produse tratate termic;inghetata,fructe si legume conservate in cutii sau borcane, preparate din fructe si legume, cu exceptia compoturilor, gemuri, jeleuri, marmelade,piure de castane, produse din cacao si ciocolata, guma de mestecat sau cereale pentru micul dejun, bere, sosuri,nectaturi de fructe ori bauturi aromatizate.

Ce este advantam

Advantam este un produs sintetic realizat ca urmare a unor reactii chimice, este realizat sub forma unui praf alb-galbui si poate fi de 100 de ori mai dulce decat larg folositul aspartam si aproximativ 37.000 ori mai dulce decat sucroza. Produsul a fost evaluat de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara, institutie care si-a exprimat avizul in urma cu un an, iulie 2013.

Autoritatea a stabilit, de asemenea, o doza zilnica acceptabila (DZA) pentru advantam de 5 mg/kg de greutate corporala pe zi. Estimarile prudente privind expunerea la advantam in cazul adultilor si copiilor cu un nivel de consum ridicat au fost inferioare dozei zilnice acceptabile pentru nivelurile de utilizare propuse.

“Dupa examinarea tuturor datelor privind stabilitatea, produsele de degradare, toxicologia si expunerea, autoritatea a concluzionat ca substanta advantam utilizata ca indulcitor nu prezinta probleme de siguranta pentru utilizarile si dozele propuse”, se arata in Regulament.

Advantam are urmatoarea formula moleculara C24H30N2O7•H2O.”[1]

Codex Alimentarius – planul special al Iluminatilor de a reduce populatia Planetei cu 90%! Acesta e planul trasat de evreul-khazar, Henry Kissiger, inca din anul 1974! In Romania fungicidul toxic “Initium” a primit aprobarea de la UE pentru a fi folosit in agricultura!


Codex Alimentarius este un plan special adoptat de Iluminati, la data de 31 decembrie 2009, care prevede folosirea chimicalelor in legume, fructe si in alimente de origine animala, sugerand astfel ca nu se “populatia de pe Planeta nu se poate hrani natural”, chipurile, pentru ca noi sintem prea multi.

NU, Noii Diete Mondiale! NU, Codex Alimentarius!

codex alimentarius

Ceea ce vedem acum ca si Codex Alimentarius, este un plan inca din anul 1974, trasat de catre evreul-khazar, criminal de razboi, Henry Kissinger, strateg al Iluminatilor si important mebru al Grupului Masonic Bilderberg. Pentru mai multe informatii cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/henry-kissinger-evreul-khazar-care-a-trasat-planul-de-reducere-al-populatiei-planetei-pana-la-500-milioane-de-locuitori.


România, prima țară care a folosit initium

În anul 2010, Agenția de Investigații Media (AIM) – cea care a militat împotriva introducerii substanțelor modificate genetic în alimentele comercializate pe piața din România – a atras atenția că țara noastră este prima la nivel mondial care va folosi în agricultură un compus chimic bazat pe initium, ingredientul activ care face parte din clasa substanțelor chimice impuse de „Codex Alimentarius” și care poate duce la instalarea cancerului de colon. Așa cum AIM a dezvăluit, românii au început deja să consume alimente în compoziția cărora intră și initium, încă de acum trei ani de zile, când culturile de struguri, cartofi, roșii și castraveți au fost tratate cu această substanță cancerigenă. Anumiți agricultori au experimentat efectele fungicidului asupra culturilor, produsele fiind consumate atât de populație, cât și de animale. Ministrul Agriculturii de la acea vreme, Mihail Dumitru, a declarat că substanța toxică a fost testată pe loturi din Vidra-Ilfov, Brașov și Valea Călugărească. „Am testat Solanis (n.r. – denumirea fungicidului) pe culturi de tomate și castraveți, pe suprafețe mici, și s-a dovedit eficient. Noi nu verificăm altceva decât capacitatea substanței de a stopa dăunătorii”, a afirmat, în 2010, Victor Lăcătuș, directorul științific al Institutului de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultură, din Vidra-Ilfov.

Francezii au demonstrat nocivitatea organismelor modificate genetic

Cercetătorii francezi au demonstrat legătura care există între OMG, modificarea ADN-ului uman și dezvoltarea cancerului. Specialiștii francezi au realizat studii pe șobolani și au arătat că rozătoarele care au fost hrănite cu porumb modificat genetic – substanță folosită și în România, la cultivarea soiei, cumpărată de la compania americană Monsanto – au dezvoltat tumori cancerigene, au avut multiple daune ale organelor și s-au înregistrat morți premature. Cu toate acestea, răspunsul oficialilor UE la adresa studiului a fost unul cutremurător pentru siguranța alimentară a populației. Comisia Europeană, prin Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, a respins raportul, pe motiv că probele științifice nu sunt suficiente. Practic, a fost încurajat comerțul cu alimente cancerigene, pentru a nu se „supăra” americanii.

Porumbul NK 603, cel cu care au fost hrăniți șobolanii, a intrat în contact cu erbicidul Roundup, pe bază de glifosat, folosit și în România în cazul cultivării soiei. Țara noastră este,principalul agent toxic alimentar de pe piața UE, tocmai din pricina faptului că, la noi, soia modificată genetic se cultivă haotic. Ea conține două tipuri de substanțe cancerigene: Glifosat – perturbă sistemul endocrin – și Roundup – provoacă moartea unor celule, în mai puțin de 24 de ore. Brânzeturile, mezelurile, dar și alte produse de pe piața românească, au în compoziție organisme alterate genetic, care duc la modificarea ADN-ului uman. Afacerea a fost impusă de americani, artizanul ei în România fiind Valeriu Tabără, fostul ministru al Agriculturii. 1.125.000 de hectare sunt cultivate, în prezent, în țara noastră, cu soia modificată genetic cu substanța Roundup.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/codex-alimentarius-planul-special-al-iluminatilor-de-a-reduce-populatia-planetei-cu-90.

Mai mult decat atat, penibilii, care au titulatura de “specialisti”, din Romania, si-au dat acordul pentru utilizarea acestor Organisme Modificate Genetic in luna mai 2014. In Rusia, Putin a interzis prin lege folosirea OMG (Organisme Modificate Genetic), inca din aprilie 2014, pentru ca oamenii de stiinta rusi au demonstrat cat de periculoase sint, iar cei care vor incalca aceasta lege vor fi considerati TERORISTI, fiind tratati asemeni teroristilor.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/specialisti-romani-sustin-ca-organismele-modificate-genetic-reprezinta-singura-solutie-pentru-a-hranii-7-miliarde-de-oameni.

SURSE

1. http://www.caplimpede.ro/uniunea-europeana-ne-otraveste-cu-un-nou-e-va-fi-introdus-in-multe-alimente-si-bauturi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro