Uniunea Europeană se prăbușește! La fel, Globalizarea și Noua Ordine Mondială!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inca de la inceput, parintii fondatori ai Uniunii Europene, globalisti/internationalisti/neomarxisti convinsi, visau la un Guvern Mondial si la o Noua Ordine Mondiala. Parintii fondatori ai UE au fost Jean Monnet, Konrad Adenauer, Joseph Bech, Johan Willem Beyen, Richard Kalergi etc.

Astazi, Uniunea Europeana este o entitate neobolsevica. Termenul “neobolsevic” va parea “exagerat” pentru unele persoane, dar este cat se poate de real si vom demonstra asta. De exemplu: In Uniunea Europeana se promoveaza conceptia neomarxista numita “Corectitudine Politica” – o cenzura creata de catre bolsevici pentru a controla discursul politic. Adeptii “Corectitudinii Politice” sustin ca oamenii trebuie sa evite criticile aduse minoritatilor.


In opinia neomarxistilor din Uniunea Europeana, oamenii nu trebuie sa critice minoritatile, indiferent ce ar face acestea. Intotdeauna marxistii s-au folosit de minoritati pentru a-si pune in aplicare planurile lor revolutionare de rasturnare a natiunilor si de distrugere a valorilor nationale (istorie, cultura, traditie, religie).

Neomarxistii impart oamenii in doua feluri: majoritari si minoritari. In viziunea lor aberanta, majoritarii sunt in mod automat “rai”, iar minoritarii sunt toti “buni”. Ei promoveaza un alt concept numit “discriminare pozitiva”, adica minoritatile au voie sa faca orice, chiar daca majoritatea oamenilor dintr-o tara anume nu sunt de acord, iar daca majoritatea oamenilor se opun unei idei sustinute de catre minoritati, atunci vin ONG-urile lui George Soros, vin socialistii/neomarxistii/internationalistii sa acuze ca are loc o “discriminare”.


O alta dovada ca Uniunea Europeana este neobolsevica este multiculturalismul. Multiculturalismul este o ideologie neomarxista, promovata de radicali de stanga ai Scolii de la Frankfurt. In viziunea lor, toate culturile si toti oamenii trebuie sa se amestece prin casatorii mixte.

Richard Kalergi a fost cel care a scris despre acest concept numit “Pan-Europa”. Ideile sale au fost publicate in cartea sa “Idealismul Practic”. “Planul Kalergi” este un plan de distrugere a rasei albe. Richard Kalergi isi imagineaza o viitoare rasa umana mixta:

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”[1]

„Omul viitorului va fi o corcitura. Cat despre Pan-Europa imi doresc sa vad un amestec eurasian-negroid, cu mari variatii de personalitate…”[1]

O alta dovada ca Uniunea Europeana este neobolsevica este limitarea libertatii de exprimare. In Franta, socialistii vor ca cei care militeaza pentru viata si antiavort sa fie arestati[1]. Presedintele Frantei, Francois Hollande, este un socialist/neomarxist/internationalist.

Franta are o istorie indelungata in ceea ce priveste marxismul, caci Revolutia Franceza a fost orchestrata de catre socialistii timpuri (care erau francmasoni). “Liberte, Egalite, Fraternite” a fost doar o simpla lozinca. La fel si in Germania, Suedia, Norvegia si alte state – libertatea de exprimare este atacata de catre globalisti.

O alta dovada ca Uniunea Europeana este neobolsevica sunt “comisarii UE”. Conceptul de “comisari UE” a fost preluat dintr-un alt concept marxist “comisarii URSS”, caci URSS foloseau acesti comisari pentru a controla politicile altor state si pentru a se asigura ca acele state sustin valorile revolutionare ale marxism-leninismului. Practic, comisarii UE i-au inlocuit pe comisarii URSS[3].

O alta dovada ca Uniunea Europeana este neobolsevica este propaganda pro-LGBT si pro-Teoria Genului. Dovada este “Raportul Lunacek” promovat de catre socialisti/neomarxisti/internationalisti/feministe. “Raportul Lunacek” inseamna dictatura LGBT in Europa. Potrivit acestui raport, toate statele membre ale UE trebuie sa sustina ideile LGBT si Teoria Genului, iar cei care critica aceste idei sa fie arestati[4][5].

O alta dovada ca Uniunea Europeana este neobolsevica este propaganda anticrestina, antireligie, antivalori nationale. Radicalii de stanga, adica cei care prin revolutie neomarxista vor sa rastoarne civilizatia umana, nu accepta valorile nationale (cultura, istorie, traditie, religie). Ei folosesc ca tactica “Teoria Critica”[6] pentru demonizarea si infierarea cu manie proletara a acestor valori. In Romania, credinta in Dumnezeu si religie este puternica. De fapt, este mai puternica decat in orice alt stat din Uniunea Europeana. Neomarxistii au vazut asta si cu ajutorul lui George Soros au infiintat ONG-uri, care sa promoveze materialismul-dialectic si socialismul stiintific[7].

“Soros: UE se prăbuşeşte la fel ca URSS, globalizarea a dus la inegalitate

Omul de afaceri George Soros a publicat o analiză a situaţiei economice şi politice mondiale, în contextul schimbării de putere de la Casă Albă şi a recentelor evenimente din Europa şi din alte zone.

“Cu o creştere economică modestă şi o criză a migraţiei scăpată de sub control, UE este pe punctul de a se prăbuşi şi se pregăteşte pentru o experienţă similară celei din URSS de la începutul anilor 1990. Cei care cred că UE trebuie să fie salvată pentru a fi apoi reinventată trebuie să facă totul pentru asta”, a afirmat Soros pe site-ul project-syndicate.org, conform Cotidianul.ro.

“Am fost un susţinător al Uniunii Europene încă de la începuturi”, a spus miliardarul. Acesta a prezentat apoi punctele slabe ale Uniunii

“Însă ceva s-a întâmplat. După criza din 2008, asocierea voluntară a statelor s-a transformat într-o relaţie între creditori şi debitori, unde cei din urma nu au reuşit să-şi îndeplinească obligaţiile, iar creditorii au stabilit condiţii cărora îndatoraţii au fost obligaţi să li se supună. Această relaţie nu este nici voluntară şi nici una egală. Germania a devenit hegemonul economic al Europei, dar nu a reuşit să-şi îndeplinească obligaţiile la care sunt supuşi de regulă hegemonii – să privească dincolo de interesele individuale înguste, către intersele oamenilor care depind de puterea hegemonică. Să comparăm comportamentul SUA după Al Doilea Război Mondial şi cel al Germaniei după 2008: SUA au lansat planul Marshall, care a dus la dezvoltarea UE; Germania a impus un program de austeritate care a servit doar interesele sale înguste”, a menţionat omul de afaceri.

El a făcut referire şi la efectele globalizării.

“Globalizarea a avut ample consecinţe economice şi politice. A adus convergenţă între ţările bogate şi cele sărace, însă a dus la inegalitate atât în ţările bogate, cât şi în cele sărace. În ţările bogate, marile beneficii au fost acumulate de doar 1% din populaţie. Lipsa politicilor redistributive este principala sursă a dezamăgirii pe care o exploatează duşmanii democraţiei”, spune Soros.

Acesta a avertizat: “Cu mult înainte ca Donald Trump să fie ales preşedinte le-am trimis prietenilor o felicitare de sărbători în care le spuneam: vremurile acestea sunt altfel, vă doresc tot binele într-o lume agitată”.”[8]

Este o chestiune de timp pana cand Uniunea Europeana se va prabusi. De-a lungul miilor de ani, stramosii globalistilor au incercat sa conduca Planeta, sa creeze un Imperiul Global, dar au esuat. Asa se va intampla si cu Globalizarea (Noua Ordine Mondiala). Nationalismul va fi ideologia secolului XXI si mai departe.

SURSE

  1. Richard N. Coudenhove-Kalergi in cartea sa, „Practical Idealism” (n.tr. „Idealismul Practic”, 1925), pag. 22 si 50.
  2. http://www.culturavietii.ro/2016/12/06/franta-persecutie-pro-viata-dreptul-la-avort-libertate-expresie-informare/
  3. http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=901763&title=ue-a-doua-urss-comisarii-sovietici-de-la-bruxelles-s-au-sesizat-romania-risca-o-procedura-de-infringement-daca-nu-modifica-proportia-de-51-produse-romanesti-la-raft-anunta-ministrul-agriculturii
  4. http://inliniedreapta.net/ce-nu-se-cunoaste-despre-raportul-lunacek-si-de-ce-trebuie-oprit/
  5. https://www.culturavietii.ro/2014/01/20/raportul-lunacek-despre-pericolul-dictaturii-gay-europa/
  6. https://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_critic%C4%83
  7. https://www.roportal.ro/articole/despre/neomarxistii_si_lupta_contra_bisericii/
  8. http://www.capital.ro/soros-ue-se-prabuseste-ca-urss-globalizarea-a-dus-la-inegalitat.html
  9. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...