Uniunea Europeană vrea să se extindă cu încă 6 state până în 2025

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Uniunea Europeană este tot mai dispusă să ia în considerare aderarea statelor din Balcanii Occidentali la Uniunea Europeană, a apreciat comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri în vederea extinderii Johannes Hahn.

Și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, la Tirana, că țările din vestul Balcanilor ar trebui să fie pregătite pentru aderarea la Uniunea Europeană în 2025, dacă vor fi îndeplinit până atunci toate criteriile necesare pentru a deveni membre.
În timpul etapei în Albania a turneului său prin statele care aspiră la statutul de membru al UE, Juncker a declarat presei: „Contrar celor citite peste tot, Comisia și eu nu am spus că Serbia și Muntenegru vor fi neapărat membri ai UE în 2025. Termenul din 2025 este deschis tuturor țărilor candidate. Iar în măsura în care o țară candidată va îndeplini până atunci sau mai devreme toate criteriile pentru aderare, vom acționa astfel încât eforturile acesteia să fie recunoscute de UE”.
Serbia și Muntenegru sunt considerate cele mai avansate pe calea aderării la UE, menționează Reuters. Aceste țări negociază deja mai multe capitole din cele obligatorii pentru intrarea în Uniune și au încheiat deja câteva. Albania și Macedonia speră să primească undă verde de la Bruxelles pentru începerea negocierilor în iunie.
„Există mai multă disponibilitate (decât în urmă cu un an) în rândul statelor membre ale UE în a acorda atenție extinderii”, a declarat și comisarul european Johannes Hahn într-un interviu pentru publicația austriacă Wiener Zeitung.
Albania, Macedonia, Muntenegru și Serbia sunt candidate oficiale la aderarea la UE, în timp ce Bosnia și Kosovo încearcă să obțină acest statut.”[1]

Globalistii doresc sa instaureze Noua Ordine Mondiala. Uniunea Europeana se extinde cu scopul de a acapara cat mai multe state. Inainte de a intra in Uniunea Europeana, romanii au fost manipulati de majoritatea televiziunilor din Romania, acestea spunandu-le ca vor trai mai bine, dar totul a fost o minciuna.


Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Uniunea Europeana incearca sa distruga valorile nationale ale tuturor statelor cu scopul de a le integra in Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala inseamna dictatura globala. Deja se vad semnele dictaturii globaliste. Un exemplu in acest sens este „corectitudinea politica”, care inseamna restrangerea libertatii de exprimare. Astazi, cei care se opun ideilor globaliste sunt etichetati „extrema dreapta”, „nazisti”, „fascisti”.

Este o chestiune de timp pana cand si alte state vor incepe sa iasa din Uniunea Europeana. Nationalismul reprezinta viitorul. Nationalismul inseamna protejarea valorilor nationale.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Uniunea-Europeana-vrea-sa-se-extinda-cu-inca-6-state-pana-in-2025-149527
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...