Uniunea Europeană vrea să se extindă cu încă 6 state până în 2025

by “Uniunea Europeană este tot mai dispusă să ia în considerare aderarea statelor din Balcanii Occidentali la Uniunea Europeană, a apreciat comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri în vederea extinderii Johannes Hahn. Și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, la Tirana, că țările din vestul Balcanilor ar […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Uniunea Europeană este tot mai dispusă să ia în considerare aderarea statelor din Balcanii Occidentali la Uniunea Europeană, a apreciat comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri în vederea extinderii Johannes Hahn.

Și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, la Tirana, că țările din vestul Balcanilor ar trebui să fie pregătite pentru aderarea la Uniunea Europeană în 2025, dacă vor fi îndeplinit până atunci toate criteriile necesare pentru a deveni membre.
În timpul etapei în Albania a turneului său prin statele care aspiră la statutul de membru al UE, Juncker a declarat presei: “Contrar celor citite peste tot, Comisia și eu nu am spus că Serbia și Muntenegru vor fi neapărat membri ai UE în 2025. Termenul din 2025 este deschis tuturor țărilor candidate. Iar în măsura în care o țară candidată va îndeplini până atunci sau mai devreme toate criteriile pentru aderare, vom acționa astfel încât eforturile acesteia să fie recunoscute de UE”.
Serbia și Muntenegru sunt considerate cele mai avansate pe calea aderării la UE, menționează Reuters. Aceste țări negociază deja mai multe capitole din cele obligatorii pentru intrarea în Uniune și au încheiat deja câteva. Albania și Macedonia speră să primească undă verde de la Bruxelles pentru începerea negocierilor în iunie.
„Există mai multă disponibilitate (decât în urmă cu un an) în rândul statelor membre ale UE în a acorda atenție extinderii”, a declarat și comisarul european Johannes Hahn într-un interviu pentru publicația austriacă Wiener Zeitung.
Albania, Macedonia, Muntenegru și Serbia sunt candidate oficiale la aderarea la UE, în timp ce Bosnia și Kosovo încearcă să obțină acest statut.”[1]

Globalistii doresc sa instaureze Noua Ordine Mondiala. Uniunea Europeana se extinde cu scopul de a acapara cat mai multe state. Inainte de a intra in Uniunea Europeana, romanii au fost manipulati de majoritatea televiziunilor din Romania, acestea spunandu-le ca vor trai mai bine, dar totul a fost o minciuna.


Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Uniunea Europeana incearca sa distruga valorile nationale ale tuturor statelor cu scopul de a le integra in Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala inseamna dictatura globala. Deja se vad semnele dictaturii globaliste. Un exemplu in acest sens este “corectitudinea politica”, care inseamna restrangerea libertatii de exprimare. Astazi, cei care se opun ideilor globaliste sunt etichetati “extrema dreapta”, “nazisti”, “fascisti”.

Este o chestiune de timp pana cand si alte state vor incepe sa iasa din Uniunea Europeana. Nationalismul reprezinta viitorul. Nationalismul inseamna protejarea valorilor nationale.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Uniunea-Europeana-vrea-sa-se-extinda-cu-inca-6-state-pana-in-2025-149527
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Uniunea Europeană se prăbușește! La fel, Globalizarea și Noua Ordine Mondială!
Soros vrea să aducă comunismul în Europa, dar nu pe cel al lui Ceaușescu, ci pe cel al lui Pauker și Lenin. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Toleranța la ipocrizie și dublu-standard: crimele și furturile "democraților" Occidentali
Simptome ale expunerii la o cantitate excesivă de radiaţii electromagnetice
Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: "Sunt bucuros că părinții creștini iși lasă copiii să îl celebreze pe diavol cel puțin o dată pe an"
Comitetul celor 300: dezvăluiri despre ierarhia conspiratorilor! Scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea şi subjugarea lumii!
Manly Palmer Hall, francmason de gradul 33 - "Învățătura secretă a tuturor timpurilor"
Paradoxul Marxismului Cultural. De ce sunt progresiștii cei mai bogați oameni din lume?
În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
Autorităţile germane au montat primele camere dotate cu recunoaştere facială în principala gară din Berlin
După apă va urma aerul îmbuteliat ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro