Uniunea Statelor Sud Americane (U.N.A.S.U.R.) – un alt pilon catre Noua Ordine Mondiala! Aceasta este identica cu Uniunea Europeana si cu Uniunea Nord Americana!

Distribuie!by Iata ca si America de Sud doreste sa arunca in aer granitele, la fel dupa modelul UE, in spatele acestora aflandu-se aceeasi iluminati, care incearca sa duca totul catre o Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala a devenit scopul lor, iar daca aceasta esueaza si asa se va intampla, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ca si America de Sud doreste sa arunca in aer granitele, la fel dupa modelul UE, in spatele acestora aflandu-se aceeasi iluminati, care incearca sa duca totul catre o Noua Ordine Mondiala. Noua Ordine Mondiala a devenit scopul lor, iar daca aceasta esueaza si asa se va intampla, va fi vai de viata acestora cand vor trebui sa faca fata maselor de oameni revoltati.

Pentru cei care inca mai credeti in “idealul” manipulator al UE va rog sa cititi acest articol despre 10 dovezi care demonstreaza cat de groteasca este aceasta organizatie si cateva dintre legile abjecte pe care le promoveaza -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.


Citez de pe site-ul yogaesoteric.net

“Pe 23 mai 2008 a fost semnat în Brazilia tratatul de constituire a Uniunii Statelor Sud Americane (Unión de Naciones Suramericanas – UNASUR). Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a anunţat că în cel mai scurt timp va fi adoptată şi o monedă unică, pentru a crea în America de Sud un bloc comercial competitiv cu cele din Europa şi America de Nord. „Cu cât ţările din America de Sud vor fi mai puternice din punct de vedere economic, cu atât vom avea mai multă linişte, pace, democraţie, comerţ, companii, locuri de muncă, venituri şi dezvoltare”, a  declarat da Silva.

Parlamentul unic Sud American va fi localizat în Cochabamba, Bolivia, iar Banca Centrală a Americii de  Sud în  Caracas, Venezuela. Din Uniunea Statelor Sud Americane fac parte Bolivia, Columbia, Ecuador, Peru, Argentina, Brazilia, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Guyana, Surinam şi Chile.

Ca şi Uniunea Europeană (UE) sau Uniunea Nord Amerciană (NAU), UNASUR îşi construieşte o infrastructură  care să faciliteze deplasările în cadrul blocului: se construiesc intens căi ferate, autostrăzi, poduri şi linii de transport, comparabile cu super- autostrăzile NAFTA şi CAFTA de pe continentul Nord American. UNASUR va avea un consiliu de apărare regională, cu rolul de a rezolva conflictele, de a promova cooperarea militară şi producţia coordonată de arme, exact cum în cadrul NAU este prevăzut un consiliu militar canadiano-american, ce prefigurează unificarea guvernelor din această zonă.”[1]

Totusi, presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, sustinea ca “Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala”. Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/presedintele-ecuadorului-sustine-ca-noua-ordine-mondiala-este-injusta-si-imorala.


SURSE

1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5546

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul SUA nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală)
SUA dezvoltă arme biologice în secret
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Epidemiile şi războaiele, metode criminale de control al populaţiei
Documentar: Marxismul Cultural - Coruperea Americii
Summit-ul ONU: Agenda 2030 a Iluminatilor pentru "Dezvoltarea Durabila", in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial !
Germania: Ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, i-a scandalizat pe colegii său conservatori cu propunerea sa privind instituirea de către Germania a unor sărbători publice musulmane
Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri
Arme anti-materie - arme cu pulsatii de microunde (HPM) si arme cu impulsuri electromagnetice (EPM)
Discursul lui Donald Trump împotriva Iluminaților
Franța: Scenele care descriu Nașterea Domnului sunt definitiv interzise în clădirile publice
SUA i-au ajutat pe iranieni să-și dezvolte programul nuclear, până în 1979. Acum le impune sancțiuni pentru că nu renunță la acesta
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro