Universul este o Conştiinţă Vie

Distribuie!

„Conştiinţa Vie

Universul este o Conştiinţă Vie. Prin ridicarea propriului nostru nivel individual de conştiinţă şi prin osmoza psihică vom putea să răspândim Adevărul pe întreaga planetă, transmiţând înțelegerea că noi suntem una cu substanţa undelor Conştiinţei Vii.


Suntem faţă în faţă cu cel mai important moment al vieţii noastre şi cea mai mare provocare din toată istoria omenirii. Nu este vorba de rasă sau religie – ci de eliberarea întregii planete, a oamenilor ei, oceanelor, pământului şi aerului pe care îl respirăm.

Acum este timpul să ne facem curaj şi să ne explorăm universul lăuntric pentru a ne conecta la Conştiinţa Vie, care suntem şi am fost întotdeauna. Ca fiinţe iluminate vom găsi atunci spontan exact ceea ce ne este necesar în fiecare moment.


Eu am găsit o credinţă de nezdruncinat în Conştiinţa Vie din mine – şi de aceea am o încredere nelimitată în omenire, în Dumnezeu din fiecare dintre noi. Continuăm să lucrăm în interiorul conştiinţei noastre şi să ne pregătim pentru bătălia vieţilor noastre, o bătălie care nu va avea loc cu arme spaţiale, ci va fi o adevărată luptă în conştiinţă.

Este timpul să ne trezim, să ne amintim cine suntem şi să ne întoarcem Acasă. Planeta Pământ se poate vindeca pe sine însăși. Sunt sigur că vom ieşi purificaţi, că păsările vor cânta din nou în Lumina Adevărului şi că va urma o epocă de aur pentru copiii noştri.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/chemtrails-extraterestri-si-tehnologie-e-t-cucerirea-voalata-a-planetei-pamant-ii

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...