Universuri paralele există și uneori interferează între ele

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Universuri paralele – Jacques Vallee, cercetător francez, vorbește în una din cărțile sale despre intruziunea extraterestră, intradimensională. Conform ipotezei sale, extratereștrii vin dintr-un univers paralel apropiat celui în care noi ne ducem existența.

Din când în când, între aceste universuri există interacțiuni care duc la dispariții de persoane sau obiecte, apariția de creaturi ciudate sau producerea unor fenomene pe care nu le putem explica și atunci, au fost numite paranormale.


Cercetătorii admit posibilitatea existenței unor portaluri prin care se face trecerea dintr-un univers în altul. Gaura de vierme sau puntea Einstein-Rosen, sunt scurtături care fac legătura între două universuri. Universurile paralele s-au format imediat după Big Bang. S-au format universuri în care timpul se scurge spre viitor și altele în care timpul se scurge către trecut. Trecutul nostru poate însemna viitor pentru alt univers și invers.

Un obiect sau o fiinţă pot exista simultan în două universuri. În același timp, putem fi tineri sau bătrâni, sănătoși sau bolnavi. Admițând această teorie, putem explica disparițiile unor persoane în mod misterios. David Lang era un tânăr american care a dispărut, s-a volatilizat, sub ochii familiei sale. El se afla alături de familia sa, în curtea fermei.


S-a îndepărtat câțiva metri spre fântână și a dispărut. Au fost efectuate cercetări mai multe săptămâni la rând. Lang a dispărut în neant, fără să lase urme. Viitorul și trecutul sunt două noțiuni concurențiale. Stările pe care o persoană le are sunt determinate nu numai de universul în care trăim, ci și de interferențele cu alte universuri.

Schizofreniile, personalitatea multiplă, apariţia și dispariția spontană a OZN-urilor, își pot găsi explicații în interferențele dintre două universuri. Cercetătorii au cartografiat cu ajutorul telescopului spațial Planck Universul și au detectat anumite zone în care temperaturile sunt fie foarte joase, fie foarte ridicate. Se presupune că acestea sunt zone de interferență cu alte universuri paralele.

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că în aceste zone au fost localizate aşa numitele găuri de vierme. În anul 2007, o descoperire avea să bulverseze lumea științifică.

La 3,5 ani lumină de Pământ, a fost descoperit un spațiu gol, lipsit de materie. Atunci a fost lansată ipoteza că acel spațiu aparține altui univers. Mai mult, cercetătorii au spus că un univers tridimensional ia naștere ca urmare a interferenței dintre un univers bidimensional și unul unidimensional.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/universuri-paralele-exista-si-uneori-interfereaza-intre-ele
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Studiu: Meditația modifică structura creierului și reduce la jumatate stresul
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Ritmul respiraţiei influențează memoria și judecata emoţională
Sistem de Gravitație Internă Magravs pentru vehicule de zbor
Cum ne putem proteja împotriva poluării electromagnetice?
Folosirea puterilor paranormale în scopuri militare
Natura creează cele mai frumoase forme geometrice
Atacat de autorităţi şi concerne farmaceutice, un doctor a vindecat timp de 30 de ani cancere în faza terminală – documentarul "Burzynski - The Movie"
Fizica cuantica sustine ca trecutul, prezentul si viitorul exista, toate, in acelasi timp ! Timpul la nivel de Universuri Paralele, nu exista, fiind doar o unitate pamanteana de masurare !
Mistere ale Universului
Teleportarea umana si a energiei se pot efectua fara probleme de catre oamenii de stiinta! Fizica cuantica admite capacitatea de a se teleporta si oameni! Fizicienii clasici refuza sa vorbeasca despre asta! Oamenii de stiinta au reusit sa teleporteze niste particule fotonice la o distanta de 143 km! Teleportarea umana se practica inca din cadrul proiectului Montauk, din anii '60! Corpul uman are capacitatea de a se teleporta singur, pentru cei care stapanesc Merkaba!
Lumini misterioase pe suprafața Lunii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...