Universurile paralele există, dar și interacționează

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O noua teorie uimeste lumea: Universurile paralele exista, dar si interactioneaza

O echipa de cercetatori din Statele Unite si Australia sustine ca Universurile paralele exista si ele se influenteaza continuu unul pe altul, printr-o forta subtila de repulsie.

Desi pare ca un scenariu science-fiction, noua teorie ar putea explica tot ceea ce este ciudat in legatura cu modul in care particulele opereaza la scara microscopica.


Oamenii de stiinta sustin ca unele lumi sunt aproape identice cu a noastra, dar cele mai multe ar fi foarte diferite, potrivit Daily Mail.

Cercetatorii de la Universitatile Griffiths, Australia si California, Statele Unite sugereaza ca, mai degraba decat a evolua independent, lumile apropiate se influenteaza una pe alta cu o forta subtila de repulsie.


Este de notorietate ca mecanica cuantica este greu de inteles, prezentand fenomene ciudate care par sa incalce legile cauzei si ale efectului.

“Ideea Universurilor paralele din mecanica cuantica a fost lansata in jurul anului 1957. In bine-cunoscuta interpretare ‘mai multe lumi’, fiecare se ramifica intr-un manunchi de noi Universuri de fiecare data cand se face o masuratoare cuantica”, a spus Howard Wiseman, profesor de fizica de la Universitatea Griffith.

Cercetatorii sugereaza ca Universul in care traim este doar unul dintr-un numar urias de lumi. Toate acestea sunt la fel de reale, existand in continuu, in timp, si posedand proprietati definite cu precizie.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/stiinta-tehnica/o-noua-teorie-uimeste-lumea-universurile-paralele-exista-dar-si-interactioneaza-1330837
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Ştiinţa actuală - frânturi din supraştiinţa străveche
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
Cazuri uimitoare de călătorii în timp
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Facebook a oprit „robotul“ care şi-a creat un limbaj propriu. Cum s-a ajuns la asta? Inteligența artificială este un pericol pentru omenire!
Secțiunea de aur (numărul de aur, proporția de aur) a fost considerată de către greci ca fiind legea sau expresia matematică a frumuseţii. Este întruchiparea numerică a infinităţii şi o aproximare a ceea ce nu poate fi atins
Un ocean imens a fost descoperit în interiorul Pământului
Efectul de piramidă - cercetări științifice
Părul - extensia care face legătura cu forța creatoare a vieții
Războiul secret din spațiu: computerele cuantice și sfârșitul erei secretului
Oamenii de știință au descoperit patru spirale ale ADN-ului în celulele umane
Secretele telepatiei și cazuri celebre în istorie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...