Uriașa piramidă de cristal descoperită în Triunghiul Bermudelor și alte piramide misterioase

Distribuie!

riunghiul Bermudelor, un loc plin de mister, parca de pe alta lume si de cele mai multe ori mortal. Timp de decenii, cercetatorii indrazneti s-au afundat in labirintul plin de mistere ascuns adanc in acest loc considerat de foarte multi ca fiind unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Pamant.

Unii dintre cercetatori sunt de parere ca anomaliile bizare, disparitiile si fenomenele neobisnuite sunt cauza unor simple fenomene naturale. De partea cealalta, unii dintre acestia sustin insistent teoria potrivit careia culturi antice avansate au lasat in urma tehnologii fantastice, care ar putea deforma literalmente timpul si spatiul si care ar putea deschide portaluri catre alte realitati.


Acum, exploratorii americani si francezi au facut o descoperire monumentala pe fundul marii Caraibe: o piramida din cristal cu un aspect partial translucid – originea, varsta si scopul pentru care aceasta piramida a fost construita sunt doar cateva dintre aspectele care raman in continuare necunoscute.

Aceasta structura gigantica, probabil mai mare decat Marea Piramida a lui Keops din Egipt a fost initial identificata de catre un medic in perioada anilor 1960 si a fost verificata in mod independent de catre echipe de scafandrii din Franta si din Statele Unite ale Americii.


Descoperirea a zguduit oamenii de stiinta din intreaga lume. Se vor grabi acestia sa o investigheze? Nu, mai mult ca sigur o vor ignora intr-o maniera cat se poate de stiintifica. Daca vor exista presiuni din partea opiniei publice, cu siguranta se vor pozitiona ca fiind extremi de sceptici, mai ales in tinand seama de potentialele ramificatii.

Piramida ar putea confirma afirmatiile unor ingineri care au sustinut ca aceste constructii au fost initial create ca surse masive de energie, ar putea sustine afirmatia potrivit careia vechiul oras Atlantida a existat, sau ar putea raspunde chiar misterioaselor evenimente care au avut loc inca din secolul al XIX-lea in acea regiune a Atlanticului numita “Triunghiul Bermudelor”.

Potrivit datelor istorice, piramida a fost descoperita accidental in anul 1968 de catre medicul specialist in domeniul naturopatiei, Ray Brown de Mesa, din Arizona.

In acel an, Brow se afla in vacanta si efectua scufundari impreuna cu prietenii sai intr-o regiune din Bahamas cunoscuta sub numele de “Limba Oceanului”. Zona a dobandit acest nume pentru ca fundul marii are o portiune de limba, portiune care se extinde de pe malul insulei si care prezinta o scadere brusca catre adancimi mult mai mari.

Povestind despre misterioasa descoperire, doctorul explica modul in care s-a pierdut de partenerii sai de scufundari si in timp ce incerca sa-i gaseasca, a dat peste o structura masiva inaltata pe fundul oceanului.

Deoarece nu mai avea suficient oxigen, acesta nu a petrecut foarte mult timp incercand sa investigheze piramida, dar a dat si peste o sfera de cristal neobisnuita.

Medicul a scos la suprafata aceasta sfera si mai tarziu, acest cristal antic a fost studiat de catre cercetatori. Acestia din urma au fost uimiti de proprietatile sale.

Piramida de cristal – Cauza fenomenelor misterioase?

Foarte multi cercetatori au sustinut teoria potrivit careia exista o sursa de energie neobisnuita pe fundul oceanului in acea zona, energie care afecteaza avioane, nave si ambarcatiuni.

Cativa anchetatori sunt de parere ca in cazul in care misteriosul oras Atlantida chiar a existat, ramasitele masinariilor de energie s-ar putea afla in continuare intacte pe fundul oceanului. Asemenea masinarii, sustin ei, ar putea avea o forma piramidala, sablonul acestora fiind copiat de catre culturile din intreaga lume mult mai tarziu.

In intreaga lume exista astfel de piramide misterioase!

Astfel de structuri piramidale au fost descoperite pe teritoriul Americii Centrale, de Sud si de Nord, in Europa de Est, in Siberia, in China si, probabil, in Atarctica. Piramida de la Polul Nord nu a putut fi confirmata deoarece este ingropata mai mult de o mila in gheata si imaginile cu aceasta sunt foarte controversate.

Cu ani in urma, ruinele misterioase ale unei culturi antice au fost descoperite pe o mica insula numita Malden, in mijlocul Oceanului Pacific. Aceste ruine prezinta, de asemenea, ramasitele unei vechi constructii piramidale.

Cei care cred in existenta vechiului taram al Lemuriei, sustin ca ruinele acestea ar putea fi tot ceea ce a lasat aceasta civiliatie pe acest Pamant, in timp ce altii au speculat ca ar putea fi o colonie avanpost a Atlantidei.

Glass-Pyramids-Discovered-at-Bermuda-Triangle-1

Un antropolog de la Muzeul Bishop din Honolulu, Hawaii, a explorat ruinele in anul 1924 si a constat ca nu exista o asemenea piramida. Totusi, ceea ce a descoperit omul de stiinta Kenneth Emory, a fost dovada existentei unui mic trib polinezian, trib stabilit in aceasta regiune pentru putin timp, probabil nu mai inainte de secolul al XVI-lea.

In ciuda acestei constatari, mult mai multe dezvaluiri in ceea ce priveste mica insula urmau sa apara in anii urmatori, atunci cand cercetatorul Mitch Williamson a ales sa sape adanc in cautarea misterelor.

Raportand in legatura cu unele dintre descoperirile uimitoare realizate de Williamson, exploratorul si investigatorul Rich Hoffman, scrie: “Exista 40 de temple de piatra pe insula Malden, acestea fiind descrise ca avand un design similar cu unele dintre cladirile Nad Madon din Pohnpei, unele aflandu-se la o distanta de 5.475 de kilometri fata de tarm. De fapt, exista un drum de bazalt care trece de-a lungul partii inferioare a Oceanului Pacific si care conecteaza toate aceste insule, la o adancime de sute de metri sub apa.”

“Aceasta descoperire sugereaza existenta unei culturi mai vechi de 50.000 de ani si faptul ca toata aceasta masa de teren a suportat o civilizatie care nu intampina probleme in deplasarea unor pietre uriase cu scopul de a construi societati foarte mari, despre care nu stim absolut nimic, in afara faptului ca au fost construite de cineva si de faptul ca sunt mai vechi decat istoria biblica.”

“Cu toate acestea, nimeni nu pare dispus sa le discute, deoarece aceste descoperiri nu se incadreaza in intelegerea noastra cu privire la rasa umana si la originile sale.”

Hoffman, de asemenea, mentioneaza, in trecere, incredibilul raport al exploratorului Tony Benik, cel care a facut o alta descoperire uimitoare. Acesta a descoperit o piramida uriasa la o adancime de peste 3.000 de metri in mijlocul Atlanticului. Piramida, sustine el, este acoperita de cristal.

Si asta nu este tot. Hoffman impartaseste si descoperirea expeditiei Ari Marshall din anul 1977. Echipa a descoperit o piramida de dimensiuni reduse in Bahamas. Marshall a reusit sa surprinda aceasta piramida, aflata la o adancime de 45 de metri, cu ajutorul aparatului sau de fotografiat subacvatic. Potrivit relatarilor, aceasta piramida straluceste si ape luminoase izvorasc din crapaturile sale.

In urma acestei expeditii nu au mai urmat si altele de aceasta natura si nu au mai fost facute pana acum alte cercetari ale acestei descoperiri.

Proprietatile piramidelor de cristal

Unele teorii cu privire la Atlantida sustin ipoteza potrivit careia varfurile piramidelor de mare putere ale orasului erau acoperite cu o substanta cristalina sau erau construite in intregime din cristal.

Ar putea astfel de constructii sa genereze, sa stocheze sau sa distribuie energie la cerere? Da.

Cercetatorii au descoperi cu ani in urma faptul ca piramidele actioneaza asemenea unui condensator electric natural prin stocarea unor cantitati mari de energie in jurul lor. Cantitatea de energie stocata este direct proportionala cu dimensiunea piramidei, iar o astfel de constructie realizata din cristal ar putea creste considerabil capacitatea sa de stocare.

Cristalele au fost cunoscute de mii de ani datorita proprietatilor lor piezoelectrice si aplicatiilor lor energetice.

Vechile radiouri foloseau cristale de germaniu cu scopul de a captura undele radio si de a le transforma in semnale electrice care putea fi procesate si difuzate prin casti sub forma vocilor umane, muzicii si sunetelor.

Dorind parca sa ateste afirmatiile cercetatorilor, nu cu foarte mult timp in urma, unele dintre piramidele lumii au fost surprinse emanand fascicule de energie in spatiu.

SURSE

  1. http://e-dimineata.ro/uriasa-piramida-de-cristal-descoperita-in-triunghiul-bermudelor-si-alte-piramide-misterioase/3/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...