Uriașii din America de Sud

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cei obisnuiti cu misterele si interesati de istoria nescrisa a Pamantului isi amintesc cu siguranta despre legendarii oameni albi din jungla. Despre ei s-a scris in urma cu peste 40 de ani iar noile descoperiri vin sa confirme ca legendele antice nu sunt doar inventii. Ce spuneau scriitorii despre acesti oameni albi : ca sunt foarte inalti, au trup statuar, par blond, ochi albastri si sunt descendenti ai zeilor.

Printre bastinasii junglei amazoniene si nu numai, oamenii albi pareau ca o mana de perle intr-o mare de carbune.


Intr-un articol mai vechi scriam despre diverse intalniri ale europenilor cu uriasii americani.

Magellan si uriasii din Patagonia


Ei bine arheologii au facut o descoperire care vine sa sustina vechile observatii ale exploratorilor – scheletele unor uriasi au fost gasite in Peru si Ecuador.

Echipa condusa de Russell Dement a gasit ramasitele unor oameni care aveau o inaltime cuprinsa intre 213 si 243 cm. Expertii sunt de parere ca osemintele pot fi datate in perioada 1400 – mijlocul anului 1500.Este prea devreme pentru a trage concluzii deoarece sapaturile sunt la inceput. Este posibil sa existe explicatii ale antropologilor pentru marimea deosebita a osemintelor.

In 2013 la Cuenca, Ecuador au fost gasite schelete gigantice pe locul tribului Shuar. Ramarisetele umane au fost aduse la suprafata de inundatiile puternice. Scheletul era al unei femei ce a trait cu aproximativ 600 de ani in urma si care avea o inaltime de 223,5 cm.

Ramasitele gasite de echipa lui Russell Dement au fost duse in Germania pentru cercetari amanuntite. Dement a studiat comunitatile indigene amazoniene timp de peste doua decenii si a auzit legende privind „oameni foarte înalti si cu pielea palida care au trait în apropiere”.

Pentru a putea face o comparatie, sa ne gandim ca cel mai inalt om din lume este turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri.”[1]

SURSE

  1. http://portal.tfm.ro/uriasii-din-america-de-sud/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Serviciile secrete și secretele fenomenului OZN

De la Proiectul Chatter la MK-Ultra – controlul mintii coordonat de CIA – experimente pe oameni

Vaticanul cere o Nouă Ordine Mondială cu o Bancă Centrală Mondială și o Autoritate Politică Globală

În anul 2008 a fost descoperit un sistem complex de încăperi şi tuneluri sub Marea Piramidă din Egipt

Comisarul European pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, un activist al Industriei Farmaceutice, îi invită pe cei din mișcările antivaccin să facă turul cimitirelor. Comisare, și noi te invităm să faci turul cimitirelor celor uciși de Industria Farmaceutică!

Închide