Uriaşul obelisc construit în memoria masonului George Washington

by “Spre deosebire de celelalte obeliscuri ridicate de masoni în secolul XIX, cel de la Washington nu este un obelisc egiptean, ci a fost construit conform tradiţiei masonice, pentru a-l comemora pe primul preşedinte al SUA, masonul George Washington.    La moartea lui, în 1799, ceremonialul funerar a fost realizat […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Spre deosebire de celelalte obeliscuri ridicate de masoni în secolul XIX, cel de la Washington nu este un obelisc egiptean, ci a fost construit conform tradiţiei masonice, pentru a-l comemora pe primul preşedinte al SUA, masonul George Washington.   

La moartea lui, în 1799, ceremonialul funerar a fost realizat după toate regulile masonice, sicriul a fost acoperit cu un şorţ dăruit de un alt revoluţionar mason, marchizul La Fayette şi mulţi fraţi au adus ramuri de salcâm pentru a simboliza atât reînvierea lui Osiris cât şi învierea iminentă a lui Washington în tărâmul guvernat de Osiris.


030926-F-2828D-307 Washington, D.C. (Sept. 26, 2003) -- Aerial view of the Washington Monument with the Capitol in the background. DoD photo by Tech. Sgt. Andy Dunaway. (RELEASED)

030926-F-2828D-307
Washington, D.C. (Sept. 26, 2003) — Aerial view of the Washington Monument with the Capitol in the background. DoD photo by Tech. Sgt. Andy Dunaway. (RELEASED)

„În data de 21 februarie 1885, când se aniversa naşterea lui Washington, monumentul a fost ridicat şi consacrat cu pompa masonică cuvenită. Un frate important a vorbit despre masonii de azi ca şi constructori ai societăţii umane: „Pietrele lor sunt oameni vii, ei sunt precum vechii egipteni care îl adorau pe Osiris, speranţa lor de nemurire”(1)   

Monumentul are deloc întâmplător 555 de picioare (168 de metri) şi este printre cele mai înalte construcţii din lume. După cum aflăm dintr-o prezentare turistică o oraşului, există o lege federală care interzice construirea în Washington a vreunei clădiri mai înalte decât acest obelisc. Spre deosebire de obeliscurile tradiţionale egiptene care puteau fi construite doar dintr-un monolit, această creaţie masonică modernă a fost construită din blocuri de piatră donate de mai multe naţiuni, state, oraşe şi organizaţii şi poartă inscripţionate diferite slogane.   


Cea mai importantă inscripţie însă este invizibilă ochilor profani. P e învelişul de aluminiu din vârful acestui obelisc se află inscripţionate cuvintele „Laus Deo!”. În aparenţă două simple cuvinte, plasate însă în cel mai înalt punct al capitalei celei mai puternice ţări a lumii moderne, ceea ce le face să domine simbolic întreaga planetă. La prima vedere cuvintele latineşti înseamnă „Lăudat fie Dumnezeu” sau „Slavă lui Dumnezeu”. În limba latină, cuvântul Deo nu a avea însă la origine semnificaţia de Dumnezeu. În acest context ar fi mai corect să traducem cu „Slavă Zeului”.   

Amplasarea acestui monumental obelisc are şi ea anumite particularităţi. Toate simbolurile şi sediile puterii SUA sunt simbolic subordonate acestui obelisc masonic. Casa Albă – reşedinţa preşedintelui SUA şi Capitoliul – sediul Senatului şi Camerei Deputaţilor sunt aşezate cu faţa către el şi în acelaşi timp la picioarele lui. Obeliscul domină tot oraşul din centrul unui cerc şi în acelaşi timp al unei cruci ale cărei braţe duc spre Casa Albă (la Nord), Capitoliu (la Est) şi alte două importante construcţii masonice: Memorialul Jefferson (la Sud) şi Memorialul Lincoln (la Vest). Această cruce este orientată riguros, ţinând cont de punctele cardinale. La o măsurătoare mai exactă, vedem însă că obeliscul nu este amplasat chiar în centrul crucii ci puţin mai jos, astfel încât el se află situat pe aceeaşi linie cu House of Temple, sediul central al francmasoneriei americane.  

Pe siteul http://www.thewatcherfiles.com este redată o profeţie interesantă făcută în Spania în 1492: “succesorul conducătorului care stă cu faţa la un obelisc va fi cel care îl va introduce în lume pe Anticrist“. Fiecare preşedinte american de la George Washington până la Jimmy Carter şi-au depus jurămintele pe partea estică a clădirii Capitoliului.

Pe 20 ianuarie 1981 preşedintele Regan a insistat ca depunerea jurământului să se realizeze pe partea de Vest a Capitoliului, ceea ce a făcut ca el să fie singurul conducător american care şi-a început mandatul cu faţa către Monumentul Washington.

Apoi lucrurile au revenit la făgăşul lor obişnuit, ceilalţi preşedinţi şi-au depus jurămintele ca şi înainte pe partea de est a Capitoliului, dar profeţia fusese, cel pu ţin dintr-un punct de vedere, îndeplinită.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4173
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

George Orwell - "1984" - Big Brother, Poliția Gândirii și Corectitudinea Politică
Războiul psihotronic. Controlul minții prin armele de impuls electromagnetic
Marine Le Pen, condiție pentru a participa la o emisiune TV: Afară cu steagul UE din platou! ”Eu vreau să fiu președintele Republicii Franceze, nu al Comisiei Europene. Consider că UE a făcut destul de mult rău țării noastre”
Adevăruri despre SUA pe care le credem doar de 1 aprilie
Credeați că Uniunea Europeană este o entitate democratică? Martin Schultz spulberă acest mit: "Nu e în filosofia UE ca oamenii să-și decidă soarta"
SUA trebuie să-și instaleze o prezență militară permanentă în Balcani, consideră grupul de reflecție Atlantic Council! SUA și UE vor să dețină controlul total asupra țărilor din Europa!
Comisia Europeană se implică în războiul Soros-Orban: A lansat procedura de infringement împotriva Ungariei pentru legea privind ONG-urile
Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
Marea Britanie: George Soros finanțează o campanie împotriva Brexitului
Militari specializaţi în operaţiuni psihologice au lucrat în CNN
Trump vrea să declasifice documente despre asasinarea lui John F. Kennedy. Se vor declasifica unele informații, în nici un caz adevărul. Iluminații l-au asasinat pe Președintele John F. Kennedy!
Eugenismul – planul de reducere a populatiei Planetei prin controlul nasterilor si sterilizarea fortata! Charles Darwin a fost un important membru sprijinit de Rothschild pentru a dezvolta planul eugenismului! China comunista e un “model” ales de Iluminatii pentru a ne arata cum trebuie sa fie Noua Ordine Mondiala!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro