Urme, vechi de milioane de ani, descoperite pe Planetă

Distribuie!by Emigma urmelor de pantofi vechi de milioane de ani. Urma de pantof descoperita in Nevada Tot mai multe artefacte ciudate, datand din perioade foarte vechi ale istoriei planetei noastre, ne duc cu gandul daca nu istoria invatata la scoala este doar un fals. O astfel de descoperire a avut […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Emigma urmelor de pantofi vechi de milioane de ani.

pantof vechi descoperit in Nevada

Urma de pantof descoperita in Nevada


Tot mai multe artefacte ciudate, datand din perioade foarte vechi ale istoriei planetei noastre, ne duc cu gandul daca nu istoria invatata la scoala este doar un fals. O astfel de descoperire a avut loc in 1922, intr-o zona miniera din Nevada.
John Reid, un geolog ce cauta fosile in acea mina, descopera cu mare surprindere, o amprenta partiala a unui pantof intr-o bucata de roca fosilizata.

In urma testelor de laborator, s-a conccluzionat ca urma de pantof fusese imprimata in perioada Triasicului, adica acum undeva 240 milioane de ani. Studiata la microscop, pe urma se potate distinge cusatura dar si textura materialului din care era confectionat pantoful.

Anunnaki - Giant - Footprint 200 Million-Year-Old South Africa


Pusi in fata dovezilor stintifice, mari academicieni in domeniul istoriei omului, au spus ca este doar o “imitatie” uimitoare a unui pantof, refuzand sa se pronunte in alt mod, pentru ca este greu de crezut ca in era dinozaurilor existau oameni incaltati in pantofi moderni.

O alta descoperire asemanatoare a fost facuta in Utah, de catre William Meister, in anul 1968.

Urmele descoperite in Utah

Urmele descoperite in Utah

Meister a descoperit nu doar fragmentul unei urme de pantof, ci ambele urme fosilizate ale unei perechi de pantofi. Datate ca fiind din perioada Cambrian, aceste urme sunt cu aproximativ 300 milioane de ani mai vechi decat fragmentul descoperit de John Reid in 1922, avand o vechime de 540 milioane de ani.
Aceasta descoperire a fost trecuta in derizoriu, precum cea a lui Reid in 1922, de istorici, catalogand-o o ciudatenie a naturii.
Dar aceasta din urma descoperire din 1968, are un atu extreme de important, care nu lasa urme de interpretari in derizoriu, anume, se pare ca partea din spate, calcaiul pantofului, a zdrobit acum 540 milioane de ani un mic trilobit, specie care a disparut de pe Terra in urma cu 300 milioane de ani.

Prezenta trilobitului pe calcai

Prezenta trilobitului pe calcai

Dr. Richard Thompson, om de stiinta renumit si respectat, a studiat artefactul descoperit in Utah si a concluzionat ca nu exista elemente care sa il faca sa se indoiasca de autencitatea lui, si a concluzionat spunand ca poate ca istoria omului pe Pamant ar trebuii rescrisa. Si ca el a avut curajul sa infrunte dogma istorica oficiala, oferind o serie de argumente ce indica faptul ca in lumea istoriei si arheologiei din zilele noastre opereaza un fel de “principiu de filtrare” a inforatiilor, fiind selectate sa ajunga publice doar acele date care nu contravin liniei teoriilor acceptate.

SURSE

  1. http://www.teoriisecrete.ro/enigma-urmelor-de-pantofi-fosilizate-vechi-de-milioane-de-ani/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro