Vă mai îndoiți de faptul că există o ocultă compusă din magistrați, jurnaliști și organizații civice care, deși pretind că apără statul de drept ori sprijină anticorupția, au de fapt alte interese?

by “Fotografii explozive: Vă mai îndoiți de faptul că există o ocultă compusă din magistrați, jurnaliști și organizații civice care, deși pretind că apără statul de drept ori sprijină anticorupția, au de fapt alte interese? Prună, Pora, Fati, Bogdan, Guseth. Nume arhicunoscute în presa românească, în mod special în ultimul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fotografii explozive: Vă mai îndoiți de faptul că există o ocultă compusă din magistrați, jurnaliști și organizații civice care, deși pretind că apără statul de drept ori sprijină anticorupția, au de fapt alte interese?

Prună, Pora, Fati, Bogdan, Guseth. Nume arhicunoscute în presa românească, în mod special în ultimul an, care se autopretind amamzoane moderne ale apărării justiției și statului de drept. Icoane de neatins ale luptei anti-corupție, parașutate în presă sau în scaunul de magistrat din rândul așa zisei societăți civile, formate cu ajutorul ONG-urilor finanțate de Soros.
Și care, așa cum poate fi văzut și în fotografii surprinse anul trecut, undeva la munte, sunt dovada vie a conexiunilor bine sudate dintre reprezentanți ai presei, magistrați și diverși indivizi din societatea civilă care urmează o agendă ascunsă ce nu are nimic în comun cu o justiție independentă.
Iar fotografiile publicate de site-ul independenta justitiei fac mai mult decât o sută de cuvinte.
Raluca Prună are în palmares, în anul cât a ocupat postul de ministru al Justiției, un lung șir de declarații controversate, pe care românii și le vor aminti mult timp de acum înainte. Doamna Prună, care considera că drepturile omului sunt un lux, s-a făcut remarcată și pentru afirmații de genul “cuplurile homosexuale au nevoie de o protecție. De o protecție de la lege” sau “Partide politice parlamentare promovează, într-un mod extremist, valorile tradiționale”, sugerând că susține căsătoriile între persoane de același sex.
Despre Cristina Guseth, directoarea Freedom House, ONG finanțat de miliardarul George Soros, propusă în 2015 de Dacian Ciolos la Ministerul Justiției, dar retrasă rapid după show-ul inegalalbil de la audierile din comisia de specialitate a Parlamentului, se știe că este o apropiată a Monicăi Macovei. Legăturile Cristinei Guseth cu George Soros datează încă din anii 1990, așa cum arăta luju.ro, care amintea  prezentarea făcută de publicația Adevărul, unde aceasta obițnuia să scrie editoriale: „Cristina Guseth are o experiență îndelungată în relația cu presa, începand din anul 1990 când, în cadrul Fundatiei Soros, a coordonat în principal programele pentru presă”.
O apărătoare a homosexualilor este și ziarista Sabina Fati, care a scris editoriale în apărarea cuplurilor gay care, în România, nu au dreptul la căsătorie, fiind marginalizate. Și atacând Biserica pentru faptul că ar fi ajuns să dicteze politicului în această chestiune.
Andreea Pora nu mai are nevoie de nicio prezentare. Crescută la sânul unei alte Soros-iste de marcă, Alina Mungiu Pipidi, devenită trompeta binomului SRI-DNA, pentru veninul pe care îl aruncă împotriva celor care sunt anti sistem, Pora rămâne însă jurnalista dată afară de la oficiosul Hotnews, pentru plagiat. Și reeducată prin muncă la organul de presă al GDS, revista “22”.
Redăm mai jos articolul de pe site-ul INDEPENDENȚA JUSTIȚIEI:
În contextul discuției privind “imparțialitatea” și profesionalismul judecătoarei Camelia Bogdan, despre care Florian Coldea (SRI) se lăuda în fața președintelui Traian Băsescu cum o va include în completul care-l va judeca pe Dan Voiculescu, vă prezentam în continuare câteva fotografii făcute în luna aprilie 2016 care arată apropierea judecătoarei Bogdan atât cu ministrul justiției Raluca Prună, cât și de reprezentanți din presă și societatea civilă care pretind că apără justiția și statul de drept.
Acești reprezentanți ai presei și societății civile fac un adevărat zid de apărare în jurul judecătoarei Camelia Bogdan de fiecare dată când sunt expuse public abuzurile pe care le comite în sala de judecată.
Raluca Prună, ministru al justiției în aprilie 2016, e deja arhicunoscută. Aceasta a spus că drepturile omului sunt un “lux”, a recunoscut că a mințit CEDO în privința situației din închisorile României, a avizat o ordonanță de urgență care scotea hotărârile judecătorești în afara legii.
Cristina Guseth, președinta Freedom House, a devenit celebritate națională după ce a arătat cât de slab pregatită este în domeniul justiției, atunci când Dacian Cioloș a propus-o să fie ministru al justiției. Cu toate că e paralelă cu noțiuni elementare ce țin de justiție, Cristina Guseth obține anual pentru organizația Freedom House o mulțime de fonduri europene și americane pentru a “educa” magistrați. Unul dintre magistrații prezenți continuu la astfel de seminarii de “educare” pentru judecători și procurori este judecătoarea Camelia Bogdan.
Sabina Fati, jurnalist la Romania Liberă, este o persoană foarte apropiată serviciilor secrete și o apărătoare destoinică a justiției represive instaurată în Romania. Evident, deși este total paralelă cu noțiuni fundamentale de drept și practicile judiciare, aceasta își dă des cu părerea pe chestiuni ce țin de justiție, stat de drept și, evident, anticorupție.
Într-un astfel de mesaj scris pe Facebook în decembrie 2015, aceasta a afirmat că “Raluca Prună încearcă să se așeze la mijloc și nu înțelege (deocamdată) că principalul său obiectiv ar trebui să fie prelungirea mandatului șefei DNA”.
Mesajul a fost scris în contextul în care Raluca Prună, de curând ajunsă ministru al justiției, a fost atacată feroce de presa justițiară pentru că a afirmat într-un interviu ca dorește să facă proceduri transparente pentru desemnarea noului procuror-șef DNA. Proceduri transparente cerea și Comisia Europeană prin raportul MCV.
Dupa cum se stie, pana la urma Raluca Prună a fost “convinsa” sa o propuna in martie 2016 pe Laura Codruta Kovesi pentru pozitia de procuror-sef DNA fara nici o procedura transparenta.
Din cum reiese din fotografiile de mai jos, în aprilie 2016, la puțin timp după ce a propus-o pe Laura Codruța Kovesi pentru un nou mandat la conducerea DNA, Raluca Prună, alături de Cristina Guseth, Sabina Fati, Andreea Pora și alții petreceau la munte.
Andreea Pora, jurnalist la Revista 22, este foarte apropiată de Cristina Guseth și o obsesivă susținătoare a justiției represive, deși a arătat în repetate rânduri că nu cunoaște noțiuni elementare de drept.
Roxana Dascălu, prietenă foarte apropiată cu Cristian Guseth, a lucrat pentru Reuters. Persoană foarte decentă și de bună credință, este folosită de către Cristina Guseth pentru a-i asigura acces în presă atât ei cît și magistraților sustinuți de Freedom House, cum e și cazul judecătoarei Camelia Bogdan.
Aceste fotografii arată faptul că există un grup bine organizat, reprezentat de persoane din presă, societatea civilă, guvern și magistrați care urmează o agendă ascunsă ce nu are nimic în comun cu o justiție independentă, eficientă și profesionistă.
Scopul seminariilor facute pentru magistrati de aceste ONG-uri este sa identifice magistrati tineri si dornici de a fi remarcati, carora apoi sa li se inoculeze ori sugereze un anumit mod de a judeca in schimbul promovarii lor prin articole in presa, recomandari la ambasade, etc.
Data fiind expunerea mediatica si laudele pe care judecatoarea Camelia Bogdan le-a primit continuu pentru modul abuziv in care se comporta, mod pe care acesti reprezentanti din presa si societatea civila il prezinta ca fiind un act de “curaj”, exista destui judecatori tineri care cred ca acesta este modelul de succes pentru a promova si fi remarcat in justitie.
Efectul pe termen mediu si lung al acestei practici este compromiterea justitiei si subminarea statului de drept.
A sosit timpul ca justitia sa fie eliberata din mainile acestor interese oculte si sa i se redea demnitatea pe care o merita, iar judecatorilor sa li se garanteze cu adevarat independenta.”[1][2]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/prima-pagina/Fotografii-explozive-Va-mai-indoiti-de-faptul-ca-exista-o-oculta-compusa-din-magistrati-jurnalisti-si-organizatii-civice-care-desi-pretind-ca-apara-statul-de-drept-ori-sprijina-anticoruptia-au-de-fapt-alte-interese-139782
  2. http://independentajustitiei.wordpress.com/
  3. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Poliţişti de frontieră arădeni acuzaţi de trafic cu migranţi. Câţi bani le cereau pentru a-i trece graniţa
România cumpără vechituri pentru a satisface SUA, dar oamenii mor de foame
Mobilizare nationala in Muntii Retezat impotriva mafiei padurilor, dupa ce acestia au agresat activistii de mediu ! Acestia trebuiesc declarati indezirabili pe teritoriul Romaniei ! Firma unui ghid din Muntii Retezat a fost vandalizata de catre acesti infractori !
Angela Merkel despre "criza imigrantilor": "nu trebuie sa ne opunem globalizarii!"
Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care stipulează autonomia județelor Covasna, Harghita și Mureș într-un „Ținut Secuiesc”. Noua regiune ar avea aproape 800.000 de locuitori și un președinte
Rectorul Babes-Bolyai îi predă o lecție de ținut minte liderului maghiar Kelemen Hunor! „Dacă nu recunoști sărbătoarea națională, n-ai cum să trăiești aici!”
De "4 Iulie", ambasadorul SUA le-a spus românilor ce au de făcut - fără dubii!
Miliardarii de la Gabriel Resources si Carpathian Gold au primit drept de exploatare a Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni ! Carpathian Gold a primit drept de exploatare a aurului din Muntii Apuseni pentru 20 de ani !
Ce s-ar întâmpla dacă băncile și multinaționalele ar pleca din România? România ar fi o țară suverană, independentă și cu o economie puternică. România este cea mai bogată țară de pe Pământ, doar că nu este lăsată să se dezvolte. Băncile și multinaționalele țin România în mod intenționat în sărăcie
Fost ministru al Justiției: Olanda și SUA au făcut presiuni să o numesc pe Kovesi într-o „funcție de vârf” în sistemul judiciar. Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care conduc DNA și așa-zisa "lupta anticorupție" din România! DNA este un experiment al Globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
#SRIGate: Coldea și Poliția Politică
Metode principale prin care prezentatorii din mass-media manipuleaza oamenii ! O data cunoscute aceste metode, veti constata ca majoritatea presei este plina de astfel de "jurnalisti" !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro