Va redeschide Donald Trump ancheta cu privire la operațiunea “Steag Fals” de la 11 septembrie 2001?

Distribuie!by Donald Trump a devenit al 45-lea Presedinte al SUA. Putini considerau ca va castiga, avand in vedere ca aproape toata mass-media, impreuna cu ONG-urile lui George Soros, multi politicieni si analisti politici erau impotriva sa. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea, mai ales printre […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump a devenit al 45-lea Presedinte al SUA. Putini considerau ca va castiga, avand in vedere ca aproape toata mass-media, impreuna cu ONG-urile lui George Soros, multi politicieni si analisti politici erau impotriva sa. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea, mai ales printre Iluminati.

Acum, avand in vedere ca la conducerea SUA au fost numai indivizi profund corupti, criminali si teroristi, este cazul ca ancheta cu privire la operatiunea “Steag Fals” de la 11 septembrie 2001 sa fie redeschisa, deoarece Raportul 9/11 este o insulta pentru inteligenta oamenilor. De asemenea, Raportul 9/11 este o sfidare la adresa stiintei prin explicatiile aberante si puerile pe care le ofera.


Un mic exemplu: In Raportul 9/11 scrie ca avionul care a lovit Pentagonu, un Boeing 757, din cauza caldurii intense s-a volatilizat. Adica un urias avion precum Boeing 757 s-a evaporat din cauza caldurii intense si din acest motiv nu au fost gasite urme in zona unde a intrat. Desigur, acea zona lovita de “avion” este mult prea mica si multi sunt de parere ca Pentagonul a fost lovit de catre o racheta.

Cel mai grav este faptul ca, camerele de luat vederi din apropiere au fost imediat confiscate de catre FBI, iar acestia refuza sa le faca publice. Daca acestea ar arata ca Pentagonul a fost lovit de un avion, atunci le-ar face imediat publice. Apoi este cladirea WTC 7, un zgarie-nori de 47 de etaje, care nu a fost lovit de nici un avion, iar in acea cladire a izbucnit un incendiu, care a fost orchestrat intentionat.


La scurt timp, cladirea s-a prabusit. S-a spus ca aceasta, ca si turnurile gemene WTC, s-au prabusit din cauza focului. Fals. Nu exista vreo astfel de cladire sa se prabuseasca din cauza incendiului.

“Chiar in seara de Revelion, un hotel din Dubai a luat foc, la doi pasi de Burj Khalifa, cea mai inalta cladire in lume. In scurt timp, imaginile cu hotelul de cinci stele The Address Downtown, in flacari sau inainte de izbucnirea incendiului, au devenit virale.

20 de etaje din hotelul pe 63 de niveluri au fost aproape mistuite de foc. Din fericire, nimeni nu a murit, inregistrandu-se insa 16 raniti, aminteste Tech Insider.”[1]

Acest hotel nu s-a prabusit. Asadar, Raportul 9/11 este o minciuna si ancheta trebuie redeschisa. In realitate, la 11 septembrie 2001, a avut loc o operatiune “Steag Fals” orchestrata de catre serviciile secrete cu scopul de a inventa un nou tip de razboi: “Razboiul impotriva terorismului”.

donald-trump-911-wtc

“Razboiul impotriva terorismului” este un razboi etern, care nu va putea fi castigat niciodata, este un razboi al globalistilor impotriva libertatilor umane, iar sub pretextul “combaterii terorismului” s-au instituit legi Big Brother. Iluminatii sunt cei care au finantat si finanteaza terorismul, ei au finantat toate retelele teroriste din lume, ei fiind teroristii.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/stiri/incendiu/imagini-din-interiorul-hotelului-care-a-luat-foc-in-dubai-luxul-la-el-acasa-galerie-foto-1401937
  2. Foto: themillenniumreport.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

GLADIO, rețeaua creată de CIA şi care a comis un asasinat celebru. Lumea neştiută a serviciilor secrete
Globaliștii UE vor să sancționeze Ungaria, după ce premierul naționalist, Viktor Orban, a câștigat alegerile
Americanii au creat un joc video în care poți tortura prizonieri irakieni într-un lagăr care a existat și în realitate
SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
SUA: Închisoare pentru ștergerea istoricului navigării pe internet
Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Fundamentaliștii Islamici, Frăția Musulmană și CIA – rolul lor de a menține războiul în Orientul Mijlociu
Legea privind ONG-urile cu finanțare externă, adoptată de parlamentul Ungariei
Polonia ne arată calea: judecătorii și procurorii rămân fără imunitate
Exemplificarea rădăcinilor comuniste ale Revoluției Sexuale Marxiste de azi
Libertatea umană tinde să devină un vis frumos şi nostalgic, prin dezvoltarea şi răspândirea sistemelor de supraveghere în masă
Moses Hess, fondatorul Socialismului, a fost francmason în Loja "Marele Orient"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro