Va redeschide Donald Trump ancheta cu privire la operațiunea „Steag Fals” de la 11 septembrie 2001?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump a devenit al 45-lea Presedinte al SUA. Putini considerau ca va castiga, avand in vedere ca aproape toata mass-media, impreuna cu ONG-urile lui George Soros, multi politicieni si analisti politici erau impotriva sa. Victoria sa a provocat o unda de soc in toata lumea, mai ales printre Iluminati.

Acum, avand in vedere ca la conducerea SUA au fost numai indivizi profund corupti, criminali si teroristi, este cazul ca ancheta cu privire la operatiunea „Steag Fals” de la 11 septembrie 2001 sa fie redeschisa, deoarece Raportul 9/11 este o insulta pentru inteligenta oamenilor. De asemenea, Raportul 9/11 este o sfidare la adresa stiintei prin explicatiile aberante si puerile pe care le ofera.


Un mic exemplu: In Raportul 9/11 scrie ca avionul care a lovit Pentagonu, un Boeing 757, din cauza caldurii intense s-a volatilizat. Adica un urias avion precum Boeing 757 s-a evaporat din cauza caldurii intense si din acest motiv nu au fost gasite urme in zona unde a intrat. Desigur, acea zona lovita de „avion” este mult prea mica si multi sunt de parere ca Pentagonul a fost lovit de catre o racheta.

Cel mai grav este faptul ca, camerele de luat vederi din apropiere au fost imediat confiscate de catre FBI, iar acestia refuza sa le faca publice. Daca acestea ar arata ca Pentagonul a fost lovit de un avion, atunci le-ar face imediat publice. Apoi este cladirea WTC 7, un zgarie-nori de 47 de etaje, care nu a fost lovit de nici un avion, iar in acea cladire a izbucnit un incendiu, care a fost orchestrat intentionat.


La scurt timp, cladirea s-a prabusit. S-a spus ca aceasta, ca si turnurile gemene WTC, s-au prabusit din cauza focului. Fals. Nu exista vreo astfel de cladire sa se prabuseasca din cauza incendiului.

„Chiar in seara de Revelion, un hotel din Dubai a luat foc, la doi pasi de Burj Khalifa, cea mai inalta cladire in lume. In scurt timp, imaginile cu hotelul de cinci stele The Address Downtown, in flacari sau inainte de izbucnirea incendiului, au devenit virale.

20 de etaje din hotelul pe 63 de niveluri au fost aproape mistuite de foc. Din fericire, nimeni nu a murit, inregistrandu-se insa 16 raniti, aminteste Tech Insider.”[1]

Acest hotel nu s-a prabusit. Asadar, Raportul 9/11 este o minciuna si ancheta trebuie redeschisa. In realitate, la 11 septembrie 2001, a avut loc o operatiune „Steag Fals” orchestrata de catre serviciile secrete cu scopul de a inventa un nou tip de razboi: „Razboiul impotriva terorismului”.

donald-trump-911-wtc

„Razboiul impotriva terorismului” este un razboi etern, care nu va putea fi castigat niciodata, este un razboi al globalistilor impotriva libertatilor umane, iar sub pretextul „combaterii terorismului” s-au instituit legi Big Brother. Iluminatii sunt cei care au finantat si finanteaza terorismul, ei au finantat toate retelele teroriste din lume, ei fiind teroristii.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/stiri/incendiu/imagini-din-interiorul-hotelului-care-a-luat-foc-in-dubai-luxul-la-el-acasa-galerie-foto-1401937
  2. Foto: themillenniumreport.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...