• Fără categorie

Vaccinul antigripal FLUAD a fost retras de pe piata din Italia dupa moartea a 11 persoane ! Inca o data vedem efectele extrem de periculoase ale vaccinurilor !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un adevarat scandal are loc in Italia, ceea ce nu face decat sa demonstreze pericolul la care se suspun toti oamenii, atunci cand iau decizia de a se „imuniza”. Aluminiu si mercurul sunt substantele magice ce alcatuiesc compozitia de baza a acestor otravuri. Oricat de mult s-ar stradui anumite persoane, iar aici ma refer la medici, asa-zisi „chimisti” si multe astfel de categorii, de persoane, sa ne „calmeze”, vorbindu-ne despre „efectele benefice”, vorbele lor, nu vor avea niciun sens, intrucat realitatea le spulbera iremediabil chiar, orice tentativa de a minti.

Preiau un articol integral, publicat pe site-ul de stiri, Yahoo Romania[1], din care veti intelege si mai bine situatia:


„Italia a retras de pe piaţă două loturi de vaccin antigripal, în urma suspiciunilor că 11 oameni au murit în urma imunizării.

Este vorba despre femei şi bărbaţi cu vârste de peste 60 de ani care au primit vaccinul FLUAD, produs de o firmă elveţiană.

Reprezentanţii acesteia spun că nu a fost găsită încă legătura între vaccin şi decesul celor unsprezece oameni.

Fluad este un vaccin destinat vârstinicilor care a primit aprobare de a intra pe piaţa italiană în 1997. Tot de atunci, peste 65 de milioane de doze de vaccin au fost administrate fără probleme în toată lumea.

Acest vaccinul antigripal nu există pe piaţa din România, nefiind autorizat de Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.”[1]

Mai multe despre toxinele care le contin vaccinurile cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/iata-ce-substante-extrem-de-toxice-contin-toate-vaccinurile-doctorii-imunologi-incep-sa-recunoasca-adevaratul-pericol-al-vaccinurilor-ele-sint-sponsorizate-de-catre-bil-gates-care-a-declarat-ca-treb.

Acelasi scandal a fost si in Romania, in luna februarie 2014, cand Institututl Cantacuzino a pus pe piata vaccinuri contaminate. Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/vaccinuri-contaminate-in-romania-produse-de-catre-institutul-cantacuzino-totul-pentru-reducerea-populatiei-un-plan-al-iluminatilor.


SURSE

1. https://ro.stiri.yahoo.com/vaccin-antigripal-retras-pe-pia%C8%9B%C4%83-%C3%AEn-italia-dup%C4%83-225131288.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...