Vaccinurile anti-Covid-19, reacțiile adverse și negaționiștii reacțiilor adverse

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sunt unele persoane, care, indiferent câte persoane mor sau sunt vătămate de vaccinul anti-Covid-19 (un vaccin experimental până în 2023), refuză să vadă realitatea și preferă să nege reacțiile adverse.

Sunt două feluri de negaționiști: oameni care din ignoranță refuză să accepte reacțiile adverse și oameni care sunt plătiți de companiile farmaceutice pentru a nega reacțiile adverse (politicieni, jurnaliști, medici). Cei mituiți de companiile farmaceutice pun în pericol sănătatea oamenilor prin dezinformare.


În România, având în vedere avalanșa de reacții adverse, cei care au promovat vaccinul experimental anti-Covid-19 trebuie să răspundă. Sunt oameni care au murit și care au suferit reacții adverse grave. Oamenii nu au fost informați despre pericolele acestui vaccin. Guvernul României va continua să nege decesele cauzate de vaccin și va găsi diverse explicații pentru a manipula oamenii. La fel, se întâmplă și pe planetă.

V-am spus ca Guvernul Romaniei nu va recunoaste decesele cauzate de vaccinul anti-Covid-19! Singurele reactii adverse care vor fi recunoscute sunt cele mici, pentru a arata oamenilor ca „le pasa”, dar atat. A recunoaste un deces ca fiind cauzat de „minunatul” vaccin anti-Covid-19 ar fi o catastrofa atat pentru cei care au promovat vaccinarea (politicieni, jurnalisti, medici), cat si pentru campania de vaccinare, care si asa este un esec.


Avand in vedere ca politicienii, jurnalistii si medicii sunt mituiti de Industria Farmaceutica, ei vor nega decesele cauzate de vaccin si vor spune ca sunt „coincidente” si „misterele” toate acele cazuri de persoane care au murit dupa ce s-au vaccinat. Avand in vedere faptul ca reactiile adverse vin in avalansa, incercarile disperate de musamalizare nu vor avea efect.

În anul 2021, vom număra decesele și reacțiile adverse provocate de vaccin!

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

07 februarie 2021

„Marea Britanie: 143 de oameni au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați anti-Covid. Autoritățile spun că „nu a fost de vină vaccinul”

Peste 140 de britanici au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul anti Covid. Dar Agenția de reglementare pentru medicamente și produse medicale a insistat că vaccinurile sunt „sigure” și nu au jucat un rol în cele 143 de decese, relatează The Sun.

Oficialii din sănătate susțin că majoritatea deceselor raportate au survenit la persoanele în vârstă sau cu boli preexistente. Anchetatorii susțin că nu există elemente care să indice faptul că vaccinul a jucat un rol în moartea acestora.
Peste 10 milioane de britanici au primit prima lor doză de vaccin.

În total, incepând cu 24 ianuarie au fost înregistrate 22.820 de efecte secundare în urma vaccinului.

Raportul publicat vineri arată că majoritatea celor care au fost imunizați au avut efecte secundare „ușoare și de scurtă durată”, care reflectă „un răspuns imun normal la vaccinuri – inclusiv durere în braț și oboseală”.

Reacții adverse cele mai frecvente sunt sensibilitatea și durerea la locul injectării, dureri de cap, oboseală, dureri articulare și musculare, febră, frisoane și greață.

Au existat și 75 de cazuri de paralizie facială sau pareză la persoane care au primit ambele doze de vaccin.”[1]

„Paradox| Crește rata de vaccinare, dar și cea de contaminare. Israel și UK înregistrează mai multe cazuri și decese de când au pornit campania

Țările cu ratele cele mai mari de vaccinare, până în prezent, sunt și cele care au cunoscut o accelerare puternică a epidemiei – cu cifre ale infectărilor care au crescut exponențial -, potrivit datelor furnizate de OMS.

Evoluția în Israel, după vaccinare

Mass-media lauda Israel, considerat statul-campion în lupta anti-Covid. Operațiune excelentă și pentru Pfizer, care a obținut un preț cu 40% mai mare din partea Israelului. De pe 20 decembrie, în 24 de zile, peste 20% dintre israelieni (două milioane de cetățeni) au fost vaccinați.

Dar, de la acea dată, conform cifrelor OMS, numărul zilnic de contaminări și decese atribuite Covid-19 a explodat. Astfel, contaminările zilnice au trecut de la 2.792 de cazuri pe 20 decembrie, la 9.416 pe 15 ianuarie.

Iar mortalitatea zilnică a crecut de la 16 decese pe 20 decembrie, la 50 pe 15 ianuarie.

Aceste date au determinat guvernul să prelungească a treia izolare a țării pe o perioadă nedeterminată.

Evoluția în Marea Britanie, după vaccinare

În Marea Britanie, campania de vaccinare a început pe 8 decembrie, cu vaccinul dezvoltat de Pfizer/BioNTech.

De la acea dată, numărul de contaminări zilnice a explodat – 20.964 de cazuri pe 11 decembrie, 55.761 pe 16 ianuarie 2021.

Mortalitatea s-a triplat (516 decese pe 11 decembrie, 1.564 pe 14 ianuarie 2021) depășind cu 27% rata observată în martie-aprilie 2020 (vârf maxim – 1.224 pe 22 aprilie 2020).

Aceste creșteri considerabile și simultane ale incidenței zilnice de contaminare și deces, după debutul campaniei de vaccinare, sunt foarte îngrijorătoare și confirmă faptul că autorizațiile de introducere pe piață pentru vaccinuri au fost premature.

Evoluția în Franța, în aceeași perioadă (țară cu rată mică de vaccinare)

În Franța, atât numărul de cazuri noi, cât și numărul de decese zilnice au rămas stabile în această perioadă și la un nivel mult mai mic (pe milion de locuitori) față de ​​țările care au avut o campanie de vaccinare puternică.

De la administrarea pe scară largă a vaccinului Pfizer, numărul infectărilor și al deceselor zilnice a crescut brusc în Israel și Marea Britanie, în timp ce, în rândul francezilor, epidemia cunoscut o ușoară încetinire.

Recomandarea oricărui tratament sau vaccin trebuie să se bazeze pe o evaluare a raportului beneficiu / risc.

Argumentul civic (ne vaccinăm pentru a-i proteja pe ceilalți) este irelevant, deoarece este departe de a fi demonstrat că vaccinul este capabil să prevină sau să încetinească transmiterea virală. În stadiul actual al cunoștințelor, vaccinarea persoanelor în vârstă, cu factori de risc (grupul pentru care un vaccin eficient și sigur ar putea fi util) nu a fost evaluată corespunzător, deoarece studiile refuză includerea acestora.”[2]

Cadre medicale tinere din Italia, DECEDATE după administrarea vaccinului Pfizer bazat pe ARNm

https://www.activenews.ro/stiri/Cadre-medicale-tinere-din-Italia-DECEDATE-dupa-administrarea-vaccinului-Pfizer-bazat-pe-ARNm-165096

O lucrătoare din mediul medical, din Brăila, chinuită de vaccin: „Nu puteam sa respir, mă ardea tot corpul, nu puteam să-mi ating pielea și o mână invizibilă-mi strângea gatul!” Nimeni nu a raportat cazul la DSP!

https://www.activenews.ro/stiri/O-lucratoare-din-mediul-medical-din-Braila-chinuita-de-vaccin-%E2%80%9ENu-puteam-sa-respir-ma-ardea-tot-corpul-nu-puteam-sa-mi-ating-pielea-si-o-mana-invizibila-mi-strangea-gatul-Nimeni-nu-a-raportat-cazul-la-DSP-165103

România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știut și au tăcut – Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI

https://www.activenews.ro/stiri/Romania-ascunde-mortii-de-vaccin.-Decesul-asistentei-de-la-%E2%80%9EMarius-Nasta-Mahler-si-Ministerul-au-stiut-si-au-tacut-Detinem-PROBA.-RAPOARTE-Peste-300-de-cazuri-de-decese-dupa-vaccin-in-Europa-si-peste-500-in-SUA.-DOVEZI-165101

ELITA MEDICINEI DIN ROMÂNIA NU SE VACCINEAZĂ. Aproape 90% din profesorii universitari de la Timișoara și 80% din cei de la UMF Iași NU SE VACCINEAZĂ. De asemenea, 60% din întreg personalul Academiei Naționale de Informații. Trageți singuri concluziile

https://www.activenews.ro/stiri/ELITA-MEDICINEI-DIN-ROMANIA-NU-SE-VACCINEAZA.-Aproape-90-din-profesorii-universitari-de-la-Timisoara-si-80-din-cei-de-la-UMF-Iasi-NU-SE-VACCINEAZA.-De-asemenea-60-din-intreg-personalul-Academiei-Nationale-de-Informatii.-Trageti-singuri-concluziile-165046

Adevarul despre Covid-19

Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”
 
“„COVID a dus la o psihoză delirantă: oamenii au devenit opaci la orice gândire rațională”
 
Autor: Adrian Pătrușcă
 
Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”, afirmă psihiatrul din Los Angeles, dr. Mark McDonald.
 
Ceea ce a început printr-o frică de o boală necunoscută, numită COVID-19, a evoluat în timp pentru a deveni o stare de spirit națională „în care o psihoză delirantă a pus stăpânire pe oameni, deveniți opaci la orice gândire rațională”, a declarat McDonald într-un dialog cu reporterii Epoch Times.
 
„Nu vor să abandoneze masca nu vor să abandoneze distanțarea socială”, spune psihiatrul. „În acest moment, oamenii au devenit opaci la rațiune, la logică, la educație. Se lasă conduși în mod psihotic de frică.”
 
Dr. McDonald afirmă că această stare de spirit este mai puternică în Los Angeles, unde își practică meseria, și în New York, orașe pe care le descrie drept „epicentrul fenomenului”.
 
Guvernele au impus controale în martie, care au fost inițial temporare, dar care au fost extinse în mod repetat în lunile următoare și care au devenit acum „controale sociale exercitate de noi înșine”.
 
Aproapele, gardianul nostru
 
„Acest lucru vine în fapt de la noi, de la părinții noștri, de la copiii noștri, de la vecinii noștri; vine de la întreprinderi și corporații.”
 
McDonald a vorbit despre mai mulți dintre prietenii săi cărora li s-a interzis să sărbătorească Ziua Recunoștinței împreună cu familiile lor, și li se va interzice și de Crăciun, în ciuda absenței oricărui simptom al bolii.
 
„Cunosc patroni de magazine ai căror vânzători nu își servesc clienții, inclusiv pe mine, dacă nu poartă mască”, a spus medicul.
 
„Știu oameni care țipă la mine dacă mă sui în lift fără mască, doar pentru 10 secunde, să merg la etajul următor, așa că nu mai avem nevoie de poliție, facem noi poliție, unii pe alții.”
 
Subliniind că aproximativ 268.000 de oameni au murit de COVID în Statele Unite, comparativ cu o medie anuală de 45.000 de decese de gripă sezonieră și cu 600.000 de decese de cancer, The Epoch Times l-a întrebat pe doctorul McDonald cum comentează aceste cifre.
 
Tâmpenia la putere
„Cred că, în primul rând, aici contează perspectiva”, a răspuns psihiatrul. „Când primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a început să închidă orașul, să închidă restaurantele, barurile, școlile, practic să pună pe fiecare cetățean în stare de arest la domiciliu, a declarat: «Dacă aceste măsuri pe care le impun salvează o singură viață, atunci a meritat». Este o tâmpenie. Nu se iau niciodată măsuri de sănătate publică pentru a salva o singură viață. Privești în perspectivă, privești la costuri, privești la valori.”
 
McDonald spune că cifrele federale legate de decesele provocate de COVID sunt „foarte suspecte” deoarece Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a recunoscut că „94% dintre decedați aveau în medie trei comorbidități, ceea ce înseamnă că probabil urmau să moară oricum în următoarele 6-12 luni”.
 
Cifra de 94% se referă la cazurile de decese de coronavirus, în care certificatul de deces oficial menționează numele COVID.
 
CU mai degrabă decât DE
McDonald spune că mai bine de jumătate dintre cei care au murit aveau 80 de ani sau mai mult, în condițiile în care speranța medie de viață, pe baza tuturor cauzelor de deces, în Statele Unite, este de 79 de ani.
 
„Așadar, dacă jumătate dintre persoanele care au murit zice-se de coronavirus au avut mai mult de 80 de ani și au avut trei comborbidități sau mai multe, aceasta arată că aceste persoane au murit CU virusul mai degrabă decât DIN CAUZA virusului”, spune dr. McDonald.
 
Modul în care decesele persoanelor afectate atât de coronavirus cât și de comorbidități ar trebui clasificate din punct de vedere statistic a făcut obiectul mai multor dezbateri dintre responsabili, statisticieni și decidenții din domeniul sănătății publice încă de la începutul maladiei.
 
Nu s-a murit mai mult
 
McDonald a evocat și o recentă conferință a unei economiste de la Universitatea Johns Hopkins, care, pe baza datelor CDC, a arătat că numărul total al deceselor din toate cauzele, în Statele Unite, pentru 2020, în raport cu cei opt ani precedenți, nu indică o creștere importantă, care să poată fi atribuită COVID.
 
„Toate acestea arată că nu există nici o dovadă că COVID-19 a provocat decese în plus. Numărul total de decese nu depășește numărul normal de decese”, a afirmat conferențiara Genevieve Briand, de la Johns Hopkins.
 
La scurt timp după ce publicația online a Universității a scris despre cercetarea efectuată de Briand, articolul a fost scos de pe site. Motivația editorilor pentru acest gest a fost că studiul „a fost folosit în sprijinul unor inexactități periculoase care minimalizează impactul pandemiei”.
 
Editorii adăugau că afirmația lui Briand, conform căreia cifrele nu arată nici o creștere a numărului de decese ce poate fi atribuită COVID-19 ar fi contrazis o afirmație a CDC despre 300.000 de astfel de decese.
 
Însă pagina CDC de „Data Tracker COVID”, citată de editorii de la Johns Hopkins, nu face o asemenea afirmație.
 
Răzgândirile de pomină
 
McDonald a declarat că el consideră oricum CDC „ca nemaifiind credibil, deoarece a emis atâtea dezmințiri ale propriilor măsuri și decizii”.
 
Psihiatrul din Los Angeles a citat în primul rând dezmințirile inițiale ale agenției privind eficiența măștilor în prevenirea răspândirii bolii, și revenirea ulterioară asupra acestei afirmații.
 
Răzgândiri asemănătoare a avut CDC și în legătură cu eficiența distanțării sociale sau dacă suprafețele trebuie curățate în mod repetat pentru a preveni răspândirea bolii.
 
McDonald a amintit că, într-un studiu recent, CDC arăta că „84% dintre persoanele pe care le-au studiat și care au contractat coronavirusul au declarat că au purtat mască «tot timpul sau în majoritatea timpului»”.”[3][4]
 
Dr. Roger Hodkinson, patolog de top: “Covid-19 este o farsă! Masca, distanţarea şi testele sunt inutile! Totul este o afacere”
 
“Autor: Antonia Hendrik
 
Dr. Roger Hodkinson, patolog de top, a declarat oficialilor guvernamentali din Alberta, în timpul unei conferințe zoom, că actuala criză a coronavirusului este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”.
 
Patologul de top susține că noul coronavirus este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”. Comentariile lui Hodkinson au fost făcute în timpul unei discuții care a implicat Comitetul pentru Servicii Publice și Comunitate, iar clipul a fost ulterior încărcat pe YouTube.
 
„Există o isterie publică complet nefondată condusă de mass-media și politicieni, este revoltător, aceasta este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public neştiutor”, a spus Hodkinson şi continuă: Nu este altceva decât un sezon rău de gripă. Acesta nu este Ebola. Nu este SARS”.
 
Medicul a spus că nu se poate face nimic pentru a opri răspândirea virusului, în afară de protejarea persoanelor în vârstă, mai vulnerabile și că întreaga situație reprezintă „jocul politic al medicamentelor, iar acesta este un joc foarte periculos”. Hodkinson a subliniat că „distanțarea socială este inutilă, deoarece COVID-19 este răspândit de aerosolii care se răspândesc aproximativ 30 de metri înainte de a se aşeza pe suprafeţe”.
 
De asemenea, Hodkinson a criticat măsura obligatorie de a purta mască, spunând că este complet inutilă.
„Măștile sunt cu totul inutile. Nu există nicio bază de dovezi pentru eficacitatea lor ”, a spus el: „Măștile de hârtie și măștile din țesătură sunt pur și simplu inutile. Nici măcar nu sunt purtate eficient de cele mai multe ori. Este cu totul ridicol văzându-i pe acești oameni nefericiți, fără educație – nu spun asta într-un sens peiorativ – că poartă măşti pe față”.
 
De asemenea, medicul a criticat lipsa de fiabilitate a testelor PCR, menționând că „rezultatele pozitive ale testelor nu înseamnă o infecție clinică” și că toate testele ar trebui să se oprească deoarece rezultatele false „conduc isteria publică”.
 
„Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine”, a conchis dr. Hodkinson.
Hodkison încheie cu câteva sfaturi pentru factorii de decizie din Alberta: „Lăsaţi oamenii să ia propriile decizii. Ar trebui să fiți complet detaşaţi de afacerile din medicină. Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine. Mulțumesc foarte mult”, a conchis dr. Hodkinson.
 
Cine este Dr. Roger Hodkinson: A obţinut titlurile de medicină generală de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie (MA, MB, B. Chir.), Unde a fost cercetător la Corpus Christi College. După o rezidență la Universitatea din Columbia Britanică, el a devenit patolog general certificat de Royal College (FRCPC) și, de asemenea, membru al Colegiului patologilor americani (FCAP).
 
El a cerut oprirea restricțiilor, utilizarea măștii, testarea și distanțarea socială
Dr. Roger Hodkinson oferă perspectiva sa în cunoștință de cauză Consiliului orașului Edmonton cu privire la modul în care guvernele au reacționat la COVID-19.
 
El este de acord că este timpul să ne întoarcem la normal. Dr. Roger Hodkinson a ocupat numeroase funcții de prestigiu în instituții medicale din Canada. În prezent firma sa vinde teste COVID și are cunoștințe directe cu privire la lipsa de eficacitate pentru diagnosticarea bolii, informează summit.news.”[5]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri/Marea-Britanie-143-de-oameni-au-murit-la-scurt-timp-dupa-ce-au-fost-vaccinati-anti-Covid.-Autoritatile-spun-ca-%E2%80%9Enu-a-fost-de-vina-vaccinul-165094
  2. https://www.smartradio.ro/paradox-creste-rata-de-vaccinare-dar-si-cea-de-contaminare-israel-si-uk-inregistreaza-mai-multe-cazuri-si-decese-de-cand-au-pornit-campania/
  3. https://evz.ro/covid-a-dus-la-o-psihoza-deliranta-oamenii-au-devenit-opaci-la-orice-gandire-rationala.html
  4. https://evz.ro/covid-a-dus-la-o-psihoza-deliranta-oamenii-au-devenit-opaci-la-orice-gandire-rationala.html/2
  5. https://evz.ro/lumea-stiintei-zguduita-din-temelii-covid-19-este-o-farsa-masca-distantarea-si-testele-sunt-inutile-totul-e-o-afacere.html
  6. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...