Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost stopată: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu”

by “Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost STOPATĂ: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu” Autoritățile din Filipine  au declanșat o anchetă privind imunizarea a 730.000 de copii cu vaccinul împotriva febrei dengue, după […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost STOPATĂ: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu”

Autoritățile din Filipine  au declanșat o anchetă privind imunizarea a 730.000 de copii cu vaccinul împotriva febrei dengue, după ce au primit avertismente conform cărora vaccinul respectiv ar putea agrava simptomele bolii.
Săptămâna trecută, compania farmaceutică franceză Sanofi a anunțat că vaccinul său ar putea agrava boala la persoanele care nu au fost infectate anterior cu acest virus, transmite BBC news.
Guvernul a suspendat programul de imunizare a populației. Deși cei de la Sanofi susțin că niciun copil vaccinat nu a avut de suferit din cauza vaccinului, o organizație neguvernamentală din Filipine susține că trei copii imunizați au murit, notează presa filipineză.
Autoritățile sunt însă în alertă din cauză că 730.000 de copii au fost deja vaccinați. În acest context,  purtătorul de cuvânt al instituției Eric Tayag a precizat că „Ministerul Sănătății se pregătește pentru cel mai rău scenariu”.
Potrivit reprezentantului Ministerului Sănătății, copiii cu vârsta de peste nouă ani au fost deja vaccinați, în zone în care există o frecvență mare a cazurilor. Astfel, după avertizarea companiei farmaceutice, cei vaccinați sunt ținuți sub observație, pentru ca medicii să descopere dacă „există efecte adverse”.
Din păcate, efectul negativ al vaccinului s-ar putea face simțit abia peste 5 ani.
Grupul francez farmaceutic Sanofi a lansat anul trecut, în Filipine, programul de vaccinare publică împotriva febrei dengue, o premieră mondială pentru produsul său Dengvaxia, a cărui creare a necesitat 20 de ani de cercetare și investiții în valoare de 1,5 miliarde de euro, informează agenția France Presse.
În plus față de Filipine, compania a declarat că vaccinul a fost înregistrat în Argentina, Australia, Bangladesh, Bolivia, Brazilia, Cambodgia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Indonezia, Malaezia, Mexic, Paraguay, Peru, Singapore, Thailanda și Venezuela. Vaccinul a fost, de asemenea, utilizat într-un program public de imunizare din Brazilia.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Vaccinurile-grupului-francez-Sanofi-anchetate-de-autoritatile-din-Filipine.-Campania-de-vaccinare-impotriva-febrei-dengue-aplicata-pe-730.000-de-copii-a-fost-STOPATA-%E2%80%9ENe-pregatim-pentru-cel-mai-rau-scenariu-147916
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Doctor Todea-Gross: "Dacă se continuă cu vaccinurile în același ritm, în 30 de ani aproape toți copiii vor suferi de o boală alergică"
Globaliștii fac presiuni asupra Facebook pentru a cenzura informațiile critice la adresa vaccinurilor
SUA: Doctorul care susținea că vaccinurile provoacă autismul și încă cinci medici asociați cu cercetările sale au murit. În aceeași lună
Piers Morgan primeste o vaccinare prin injectie de la Dr. Oz si apoi se imbolnaveste
Analiza biochimică a vaccinului meningococic - praf de oțel inoxidabil, praf de plumb, de zinc, de titan și chiar praf de zirconiu, un compus "ușor radioactiv"
Reacții adverse la vaccinul împotriva virusului papiloma uman (HPV) - Studiu efectuat de cercetători de la o renumită universitate din Canada
Medicina occidentala este medicina lui Rockefeller
Medici asasinați pentru că au găsit dovezi despre contaminarea voită a vaccinurilor cu substanțe cancerigene
Documentar: Cazul Burzynski – Cancerul este o afacere
Avocat: "Cum am procedat eu cu vaccinarea fetiței mele"
În 1976, Guvernul SUA s-a folosit de minciuni pentru a începe o campanie națională de vaccinare împotriva unei „epidemii” de gripă porcină. „Epidemia” a ucis 1 om: în urma campaniei de vaccinare au murit 25, alți 500 au manifestat efecte secundare grave
FMI si Banca Mondiala pregatite pentru "a ajuta" Ucraina cu imprumuturi! Voi cam ce credeati ca se intampla dupa o astfel de lovitura de stat? Ucrainenii o sa ajunga vanduti catre FMI, Banca Mondiala si sclavi UE asemeni romanilor!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro