Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost stopată: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu”

by “Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost STOPATĂ: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu” Autoritățile din Filipine  au declanșat o anchetă privind imunizarea a 730.000 de copii cu vaccinul împotriva febrei dengue, după […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost STOPATĂ: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu”

Autoritățile din Filipine  au declanșat o anchetă privind imunizarea a 730.000 de copii cu vaccinul împotriva febrei dengue, după ce au primit avertismente conform cărora vaccinul respectiv ar putea agrava simptomele bolii.
Săptămâna trecută, compania farmaceutică franceză Sanofi a anunțat că vaccinul său ar putea agrava boala la persoanele care nu au fost infectate anterior cu acest virus, transmite BBC news.
Guvernul a suspendat programul de imunizare a populației. Deși cei de la Sanofi susțin că niciun copil vaccinat nu a avut de suferit din cauza vaccinului, o organizație neguvernamentală din Filipine susține că trei copii imunizați au murit, notează presa filipineză.
Autoritățile sunt însă în alertă din cauză că 730.000 de copii au fost deja vaccinați. În acest context,  purtătorul de cuvânt al instituției Eric Tayag a precizat că „Ministerul Sănătății se pregătește pentru cel mai rău scenariu”.
Potrivit reprezentantului Ministerului Sănătății, copiii cu vârsta de peste nouă ani au fost deja vaccinați, în zone în care există o frecvență mare a cazurilor. Astfel, după avertizarea companiei farmaceutice, cei vaccinați sunt ținuți sub observație, pentru ca medicii să descopere dacă „există efecte adverse”.
Din păcate, efectul negativ al vaccinului s-ar putea face simțit abia peste 5 ani.
Grupul francez farmaceutic Sanofi a lansat anul trecut, în Filipine, programul de vaccinare publică împotriva febrei dengue, o premieră mondială pentru produsul său Dengvaxia, a cărui creare a necesitat 20 de ani de cercetare și investiții în valoare de 1,5 miliarde de euro, informează agenția France Presse.
În plus față de Filipine, compania a declarat că vaccinul a fost înregistrat în Argentina, Australia, Bangladesh, Bolivia, Brazilia, Cambodgia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Indonezia, Malaezia, Mexic, Paraguay, Peru, Singapore, Thailanda și Venezuela. Vaccinul a fost, de asemenea, utilizat într-un program public de imunizare din Brazilia.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Vaccinurile-grupului-francez-Sanofi-anchetate-de-autoritatile-din-Filipine.-Campania-de-vaccinare-impotriva-febrei-dengue-aplicata-pe-730.000-de-copii-a-fost-STOPATA-%E2%80%9ENe-pregatim-pentru-cel-mai-rau-scenariu-147916
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Guvernul naționalist al Italiei interzice vaccinarea obligatorie. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie
Legea vaccinării intră în circuitul de avizări, la o zi distanță după declararea "epidemiei de rujeolă". Întrebări despre „epidemia de rujeolă” anunțată de Ministerul Sănătății?
Mărturii tulburătoare despre cobaii umani folosiţi în experimente medicale ilegale. „Medicii au depăşit orice limită“
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
Medici din Argeş: “Vaccinul anti-hepatită Euvax B Pediatric, cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!”
Studiu: Hidroxidul de aluminiu din vaccinuri cauzează boli neurologice
Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
Lista pe care mafia medicală n-ar vrea s-o știți: 30 de alimente puternice care previn și vindecă parțial sau total cancerul!
Vaccinurile şi diabetul zaharat de tip I
Oficialii francezi confirma moartea a doi bebelusi provocata de vaccinurile Rotarix si RotaTeq ! Vaccinurile Rotarix (laboratoarele GlaxoSmithKline) si RotaTeq (Sanofi Pasteur MSD), sunt prezente si in Romania, fiind prescrise incepand cu varsta de sase saptamani !
În 1976, Guvernul SUA s-a folosit de minciuni pentru a începe o campanie națională de vaccinare împotriva unei „epidemii” de gripă porcină. „Epidemia” a ucis 1 om: în urma campaniei de vaccinare au murit 25, alți 500 au manifestat efecte secundare grave
Cum să organizezi o vânătoare de vrăjitoare reuşită – astăzi, Olivia Steer
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro