Vaccinurile nu sunt deloc obligatorii, însă sunt dăunătoare

by “Putini stiu ca asa zisele vaccinuri obligatorii nu sunt deloc obligatorii, nu exista lege care sa te oblige sa-ti vaccinezi copilul si ca ele pot fi refuzate cu amabilitate (atentie unul se da in prima zi de nastere) caci aduc numai daune si nimic bun, cu atat mai putin […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Putini stiu ca asa zisele vaccinuri obligatorii nu sunt deloc obligatorii, nu exista lege care sa te oblige sa-ti vaccinezi copilul si ca ele pot fi refuzate cu amabilitate (atentie unul se da in prima zi de nastere) caci aduc numai daune si nimic bun, cu atat mai putin vreo protectie. Acest lucru cu atat mai valabil la sugari si copii mici. Medicii homeopati, naturopati, oamenii foarte bogati sau foarte cultivati nu-si (mai) vaccineaza deloc copii si acestia sunt cu mult mai sanatosi decat cei vaccinati.

Autismul, neurodermita, boli infectioase cauzate de un sistem imunitar slabit provin des de la mercurul din vaccinuri. (thiomersal, adica metil de mercur, de 50 de ori mai neurotoxic decat mercurul pur). La sugari cantitatea de thiomersal este in aceleasi doze ca si la adulti, desi greutatea corporala a sugarilor este de cel putin 20 de ori mai mica. Asta ar trebui sa dea de gandit oricui.
Pe langa thiomersal in vaccinuri se mai afla si formaldehid, hidroxid de aluminiu si alte noxe neurotoxice care aduc daune sigure. Ca sa nu mai vorbim de microbii, visurii si alte porcarii modificate genetic.
De ce ramana o asemenea cicatrice in piele, si asta pe viata, de la o singura intepatura de ac ?
Cum microbii nu pot sa faca asa ceva, este clar ca numai adausurile chimice din vaccin pot distruge intr-un asemenea hal tesutul. Daca la piele efectul este atat de mare si de vizibil, cat este mare este oare la creier unde mercurul are cel mai mare impact ?


Desi absolut toata populatia este vaccinata de TBC exista la ora actuala cateva sute de milioane de bolnavi de TBC, tendinta creste masiv. Vaccinurile nu potejeaza de absolut nimic, ci dimpotriva. In satele nevaccinate, la multe molime, populatia din acele sate a fost mai putin atacata de boli decat in cele vaccinate.

Autismul a crescut masiv de cand numarul de de vaccinuri a crescut – in special de la vaccinurile contra bolilor copiilor – si s-a dovedit foarte clar ca vaccinurile sunt cauza. Dar cum concernele controleaza totul, acest adevar nu se recunoaste. ‘Bolile de copii’ sunt doar niste mecanisme de curatire a corpului prin piele, suprimarea lor duce la boli grave mai tarziu. Nici un copil nu ar trebui vaccinat caontra bolilor copiilor.


Nu mai credeti deci orbeste medicii si nu va mai lasati copiii sa fie vaccinati de medici care nu isi asuma nici un fel de raspundere pt. ceea ce fac. Informati-va mai bine singuri, deschideti ochii, nu mai fiti sclavul medicinii, caci medicul nu sufera, ci copii si parintii. Si care medic va recunoaste ca a daunat vreunui pacient ? Nu se stie nici un caz pana in ziua de azi si se duce anual mii de procese in cazuri evidente de mal praxis.
In fiecar an se interzic mai multe vaccinuri la nivel global, din cauza mortii pacientilor. Acest lucri spune mult despre cat de nocive sunt ele. Avantajele exista numai pe hartie, in mod teoretic, se repeta de fapt aceleasi minciuni si statistice falsificate de producatorii lor, in care medicii si pacientii CRED u mare naivitate.

Asa ca informati-va, adevarul nu poate fi ascun mult timp si nu pentru toti.
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

Femei ucise de la vaccinul contra cancerului de col uterin (Gardasil)
(Gardasilul este interzis la femei peste 26 de ani, dar este dat la fetite, virusul doar nu stie diferenta, oare de ce ?)
http://truthaboutgardasil.org/memorial/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1216714/Schoolgirl-14-dies-given-cervical-cancer-jab.html

In Franta s-a interzis reclama la Gardasil
http://www.whale.to/vaccine/hpv_vaccine111.html

In Japonia vaccinul MMR pt. copii este interzis de mai mult de 8 ani (oare ce stiu japonezii)
http://www.dailymail.co.uk/health/article-17509/Why-Japan-banned-MMR-vaccine.html

In Anglai a fost interzis un vaccin MMR
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/432172.stm

Unui doctor englez car a aratat legatura intre autism si vaccinul MMS i-a fost ca pedeapsra suspendata licenta
http://www.newscientist.com/article/dn18954-banned-doctor-who-linked-mmr-vaccine-with-autism.html

vaccinuri cenzura medicala swine_flu_vaccine

Santatea fara vaccinuri este mult mai buna decat cu ele. La un vaccin se castiga cam 150 de Euro, indifernt cine-l plateste (statul, noi toti prin asigurari). Acei bani ajung la producator indiferent cine-i plateste. Asta inseamna afacere. Pana acum nu aexistat vreo firma producatoare sa dea vaccinuri gratuite cuiva. “[1]

Va recomandam sa cititi pe larg si comentariile unor medici la acest articol postat pe forumul romedic.ro -> http://www.romedic.ro/forum/vaccinurile-nu-sunt-deloc-obligatorii-insa-daunatoare-61935

SURSE

  1. http://www.romedic.ro/forum/vaccinurile-nu-sunt-deloc-obligatorii-insa-daunatoare-61935
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Recipientele pentru depozitarea alimentelor si a apei contin substanta toxica Bisfenol A care provoaca cancer! Sticlele de plastic unde se imbuteliaza apa provoaca cancer! Produsele alimentare sint depozitate in recipiente alcatuite din aceasta substanta toxica!
Apa imbuteliata in sticle de plastic este plina de chimicale din cauza plasticului ! Bisfenol A este una dintre cele mai periculoase chimicale !
Viitorul vaccinării obligatorii, cu forța, a populației: mai întâi copiii voștri, apoi voi!
După vaccinarea împotriva hepatitei B, cazurile de scleroză multiplă au crescut totuși cu 65% în Franța
"Fără vaccin, nu vă plătim alocațiile!" – cum constrâng şi chiar şantajează autoritățile australiene părinții pentru a-i forța să își vaccineze copiii
Algeria: După decesul a doi bebeluși în urma vaccinării, Ministerul Sănătății a retras loturile din acel vaccin şi s-a declanșat o anchetă judiciară
Adjuvanții din vaccinuri produc după vaccinare boli autoimune grave
Donald Trump: "Vaccinarea masivă cauzează autism"
"Fetele Vaccinate" - documentar danez despre efectele nocive ale vaccinului HPV. Medicii s-au alăturat îngrijorărilor exprimate de familii. "Profitul nu trebuie să primeze în fața sănătății!"
Dispusă să-și piardă locul de muncă, o infirmieră din Italia s-a prefăcut că vaccinează 550 de copii. Ce a speriat-o la acele vaccinuri?
Postul de televiziune CBS dezvăluie o anchetă a congresului american: Vaccinurile produc autism
Vaccinurile grupului francez Sanofi, anchetate de autoritățile din Filipine. Campania de vaccinare împotriva febrei dengue, aplicată pe 730.000 de copii, a fost stopată: „Ne pregătim pentru cel mai rău scenariu”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro