• Fără categorie

Vaccinurile pot declanșa autismul

Distribuie!

„Vaccinurile pot declansa autismul

~~ Articol scris de Christina England, 4 iulie 2013 ~~


 

De multi ani de zile, parintii cu copii autisti au convingerea ca vaccinurile multiple au determinat declansarea autismului la copiii lor. Cu toate acestea, guvernele din intreaga lume au negatcategoric aceasta posibilitate. Oficialii continua sa-si bage capul in nisip si sa ignore ceea ce se intamplarefuza sa efectueze studii relevante si nu raspund la nicio intrebare care ar putea scoate la iveala adevarul despre vaccinuri.Actiunile lor (de musamalizare) sunt clar demonstrate intr-un filmulet intitulat Autism One and Generation Rescue 2013 Conference Congressional Panel, care ii arata pe congresmanul Burton(RIN), congresmanul WeldonMD (RFL) si congresmanul Bill Posey(RFL), filmulet publicat pe 11 mai 2013.Acest video scoate in evidenta ce s-a intamplat in spateleusilor inchise de-a lungul anilor si ofera parintilor posibilitatea rara de a asista la prima mana la minciunile afirmate si enormitatea incredibila a inselaciunii vaccinarii.[1]

Vaccinuri, minciuni si video

Video-ul incepe cu o inregistrare facuta in anul 2000.


Membrul Camerei Reprezentantilor Dan Burtonpresedinte al Comitetului de reforma guvernamentala din 2000 pe autism si vaccinuri ale copilariei, a deschis conferinta afirmand ca autismulodinioara considerat o tulburare raraa devenit aproape o epidemie. El a spus ca esteprioritate sa se efectueze cat mai multa munca de cercetare despre legatura potentialaintre vaccinuri si autism. Burton a terminat introducerea catre Congres afirmand ca trebuie sane oprim din a baga capul in nisip si a ignora aceasta posibilitate.Intorcandu-se catre Dr. ColeenBoyleDirector al Centrului National pentru defecte congenitale si handicapuri de dezvoltare de laCentrul pentru Controlul Bolilor (CDC), Burton a întrebat:
 

Am verificat toate dosarele financiare ale FDA, HHS, CDCcredeti ca orice persoana careprimeste fonduri de la Merck sau de la oricare dintre celelaltecompanii farmaceutice ar trebui sa fie membru in comisiile de consilierecare dau decizii despre produsele farmaceutice care provin de la acelecompanii sau credeti ca acolo este un conflict de interese?

 

Acumpentru multi dintre noi aceasta intrebare pare a fi relativ usoara pentru cineva de calibrul Dr.BoyleCu toate acesteanu a fost deloc usor pentru dr. Boyle, care a parut sa ramana fara cuvinte, inainte de a afirma:

Cred ca este o intrebare la care este greu de raspuns.” (!!)

Congresmanul Burton se intoarce apoi catre Dr. Paul Offit si spune:
Vorbiti despre colaborare, presupun ca e vorba de compania farmaceutica Merck?
La care Offit se balbaie:
Da, eu, um, asa cum amumprezentat in raportul meu scrisam fost incepand din 1992 icolaborare cu Merck and Company pentru dezvoltarea vaccinului rotavirus.
La care Congresmanul Burton raspunde simplu:
Ei produc vaccinul ROR, nu-i asa?
Uitandu-se din nou la Dr. BoyleBurton a intrebat-o de ce CDC-ul nu a inclus, ca una din potentialele cauze investigate, posibilitatea ca unele dintre aceste vaccinurisa fi cauzat cresterea ratei autismului, cerandu-i sa verifice aceasta problema. In ciuda raspunsuluiei ca va face acest lucru, se pare ca inca o data aceasta sarcina relativ simpla a fost prea dificilapentru Dr. Boyle,deoarece iata, treisprezece ani mai tarziu inca asteptam raspunsul ei.

Dupa ce a mai discutat cu alti membri ai Congresuluicongresmanul Burton s-a intors catre Dr. Doyle si a afirmat foarte ferm:
Dr. Boylepentru informarea dumneavoastrala o intalnire publica in Township Brick in ianuarie 1997, si ar trebui sa stiti acest lucrucu CDC-ul si altii prezenti acolomai multi membri din audienta au intrebat despre vaccinuri si posibila lor legatura cu autismul si au cerut sa severifice acest aspect.
Burton a continuat:
Si afirm aici ca poatedoar poate, datorita faptului ca firma farmaceutica care produce vaccinul a avut o influenta asupra oamenilor prezenti la acea intalnireau spus Heinu vrem sa ne bagam in asta’, iar daca intr-adevar asa a fost, atunci asta este aproape de-a dreptul criminal.
Autism rates
In incheierea inregistrarii din 2000, consider ca Dr. Bernard Rimland a dat raspunsul cel mai onestal zileiatunci cand a raspuns la intrebarea lui Dan Burton dacadupa ce a ascultat comentariilefacute in cadrul acelei intalniri si si-a desfasurat propria activitate de cercetare stiintifica, exista posibilitateca vaccinurile sa contribuie la cresterea ratei autismului.
Dr. Rimland a raspuns:


Nu exista numai posibilitatea, ci exista chiar o foarte mare probabilitate, judecand dupa toate dovezile disponibile.

Acestea sunt cuvinte puternicedeci de ce fost ignorat Dr. Rimland?

Autoritatile guvernamentale continua sa ignore pledoariile pentru interventie

Ajungand in 2002se parea ca nimic nu se schimbase prea mult. Congresmanul Dan Burton poate fi vazut din nou prezidand sedintadeschisa cu un video extrem de dureros si miscator dintr-un filmcu un copil care sufera de autism sever, pentru a demonstra cu ce se lupta parintii zi de zi. Aceasta inregistrare a miscat pana la lacrimi audienta, iar congresmanul Burton a comentat ca nepotul sau, ca si mii de alti copii din intreaga tara, fusesera perfect normalpana cand au primit vaccinurile multiple si a continuat adaugand aceasta declaratie extrem de puternica:
Deci, nu putem lasa industria farmaceutica si guvernul sa musamalizeze astazi mizeria asta, pentru ca nu o sa dispara si-i va costa pe contribuabili miliarde mai mult daca vom continua sa asteptam fara sa facem nimic, ca FDA-ul, HHS-ul si agentiile de sanatate sa continue sa se ascunda in spatele acestei fatade, cum ca au existat studii care dovedesc concludent altceva, este pur si simplu o nedreptate!

De faptintregul video de la inceput pana la sfarsit arata in mod clar dovezi ca aceasta dezbatere aprinsa s-a desfasurat timp de mai mult de un deceniuIn fiecare an, aceleasi probleme si aceleasi chestiuni par a fi discutate, si totusi comisia ajunge la aceeasi concluzie ca nu se efectueaza studii pentru a investiga legatura dintre vaccinuri si autism.
Decide ce se intampla acest lucru si de ce nu se face nimic?

Congresmanul Dan Burton chiar spune la un moment dat “Veniti aici saptamana de saptamana, an de an, sustineti ca mercurul nu cauzeaza autism, iar rapoartele voastre spun cu totul altceva, nu spun nimic concludent!” 

Cercetatorul si investigatorul guvernamental = infractor fugitiv! 

In 2012, il vedem pe congresmanul Bill Posey preluand sarcina de a incerca s-o interogheze pe evaziva si de-acum oarecum incaruntita Dr. Boyle de la CDC cu privire la vaccinari si autism.


Congresmanul Posey intreaba:

Dr. Boylepredecesorul meu congresmanul Welder a fost un medic foarte respectatcompetent si de la el am preluat cu destula certitudineconvingerea lui ca thimerosalul din vaccinuri a fost categoric un factor care a contribuit la autism si ma intreb daca CDC-ul a efectuat sau a facilitat deja un studiu care sa compare copiii vaccinati cu copiii nevaccinatiAti facutasta?

Cum era de asteptatin loc sa raspunde la intrebarea adresatadr. Boyle evita intrebarea complet si“raspunde” prin a afirma:

Am facut o serie de studii cu privire la relatia dintre vaccinuri cu thimerosalsi autism si alte handicapuri de dezvoltare.


Fara a renunta, congresmanul Posey reformuleaza intrebarea in speranta de a primi un raspuns direct:


Deci, in mod clarcu sigurantafara echivocati studiat copiii vaccinaticomparandu-i cu cei nevaccinati?

La care ea raspunde:


Nu i-am studiat pe vaccinati contra nevaccinati.

 

Si in clipa cand a incercat sa continue cu si mai multa aburealacongresmanul Posey o oprestespunand:


“Lasati, acesta a fost sensul intrebarii mele, mi-ati irosit doua minute din timpul meu.”

Apoi a intrebat-o:

Ce masuri a luat CDC-ul ca se asigure de integritatea muncii de cercetare efectuata de dr. Thorsen, care – dupa cum stiti – a fost condamnat pentru infractiune in alocarea resurselor financiare?“[3]

Inca o data se poate vedea cum dna dr. Boyle evita intrebarea. In loc sa raspunda direct congresmanului Posey, ea incearca sa-l fenteze cu informatii incorecte, afirmand ca dr. Thorsen a fost co-autorul a doar doua din studiile facute. Posey a pus-o la punct imediat, intreband daca i se permite sa depuna la dosar informatii care dovedesc ca dr. Thorsen a fost implicat de fapt in 21 din cele 24 de studii facute.

 

Dr. Boyle nu a raspuns pe tot parcursul interviului la nicio intrebare fara a incerca sa se eschiveze de la subiect, chiar si cand Posey a intrebat-o:

Ati reluat diferitele studii la care a participat Thorsen pentru a le revalida? Adica stiti ca acest individ este un ticalos fara scrupule, unul din cei mai cautati indivizi pe planeta asta, dar v-ati bazat pe el sa va furnizeze informatii despre efectele negative ale timerosalului?

In loc sa admita greselile comise de dr. Thorsen, dr. Boyle a sarit imediat in apararea lui Thorsen, desi acesta este pe primele locuri in lista de oameni cautati la nivel federal pentru 22 de capete de acuzatie de frauda si spalare de bani, cu o perspectiva de 260 de ani de puscarie pentru infractiunile comise. [2]

Concluzie

Este evident pentru oricine urmareste inregistrarea video ca, din toate persoanele interogate de congresmanul Burton sau de comisia respectiva, nimeni nu avea vreo dovada concludenta ca vaccinurile nu cauzeaza autism. In schimb, personaje importante au oferit informatii false si s-au eschivat sa dea raspunsuri la intrebari. Multi erau prinsi in conflicte de interes cu industria farmaceutica producatoare de vaccinuri si nu vedeau in asta nicio problema.

Membrii CDC-ului, ai FDA-ului si ai altor organizatii care controleaza si supravegheaza problema vaccinarii ar trebui sa fie independenti. Daca, precum Paul Offit, ei detin patente pentru vaccinuri sau colaboreaza cu firmele producatoare de vaccinuri, ei nu sunt independenti si deci nu sunt impartiali.

Parintii care incredinteaza viata copiilor lor unor asemenea persoane merita ceva mai mult decat atat. E momentul sa se produca o schimbare. Cei care le cer parintilor sa aiba incredere in programele de vaccinare trebuie sa ofere si dovezi concrete ca vaccinurile ar fi sigure. […] Video-ul acesta demonstreaza clar ca acest lucru nu se intampla!

*********************************
Referinte:

1.http://www.youtube.com/watch?v=3wwDPcNdxJQ

2. http://www.sciencebasedmedicine.org/the-curious-case-of-poul-thorsen-fraud-and-embezzlement-and-the-danish-studies/

3. http://www.bolenreport.com/Mark%20Geier/poulson.htm”[1]

SURSE

  1. http://pro-decizii-informate.ro/vaccinurile-pot-declansa-autismul/
  2. Foto: scienceblogs.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...