Vaclav Klaus, fost Preşedinte al Cehiei: „UE devine o organizaţie tot mai dictatorială, asemănătoare fostului regim comunist!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Am ajuns să trăim vremuri foarte grele, căci, dacă de exemplu cineva îşi exprimă dezaprobarea sau critica faţă de o iniţiativă sau o instituţie a Uniunii Europene (UE) sau NATO, acea persoană este etichetată în mod automat de către sistem / mass-media oficială ca fiind “propagandist rus” sau “propagandist al lui Putin”.

Dar chiar aşa am ajuns!? Nu mai ai voie să-ţi exprimi o critică, căci automat eşti etichetat într-un fel!? Aceasta deja nu mai e democraţie, ci se tinde a se aluneca într-o zonă extrem de nedemocratică şi totalitară.


Astfel, fostul preşedinte ceh, Vaclav Klaus, şi-a exprimat dezaprobarea şi critica faţă de UE, care a devenit o organizaţie din ce în ce mai nedemocratică. Citez de pe blogul solidaritateeuropeana.wordpress.com (pentru că o asemenea ştire nu o găseşti în marea presă, sau, dacă o găseşti, e trecută undeva ca şi o notă de subsol):

„În timpul celor 27 de ani de la căderea comunismului, am descoperit, încetul cu încetul, că trăim într-o lume complet diferită de cea la care visam. A devenit evident că lipsa de libertate nu este inevitabil conectată numai cu un diabolic regim totalitar şi autoritar. Există alte non-democratisme şi aranjamente instituţionale, care conduc la rezultate şi consecinţe similare”, a spus Vaclav Klaus.


El a acuzat UE pentru faptul că ţara sa este acum o societate mult mai socialistă, controlată şi reglată decât şi-ar fi putut imagina cu 27 de ani în urmă şi pentru subminarea principiilor unei societăţi libere, prin promovarea conceptelor cum ar fi „ideologia verde”, pe care a denumit-o o alternativă periculoasă la tradiţionala doctrină socialistă.

Preşedintele Vaclav Klaus a criticat UE şi pentru intelectualii sub-educaţi şi pentru ideologia drepturilor omului pe care a denumit-o o negare revoluţionară a drepturilor civice şi o încercare de a submina statul naţional suveran”.

vaclav-klaus

P.S. Vedeţi că asemenea puncte de vedere n-o să le găsiţi în mass-media oficială, unde articole de critică a UE n-au ce căuta. Iar dacă o personalitate majoră, cum e cea a lui Vaclav Klaus, se apucă să critice UE, acesta va fi marginalizat, nebăgat în seamă (în cel mai bun caz) sau se va începe împotriva sa un atac mediatic, considerându-se a fi “pro-rus”, “pro-Kremlin”. Urâte vremuri trăim, din păcate…”[1]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/o-atitudine-curajoasa-a-fostului-presedinte-ceh-vaclav-klaus-ue-devine-o-organizatie-tot-mai-dictatoriala-asemanatoare-fostului-regim-comunist-de-aceea-el-va-fi-ignorat-de-mass-media-oficiala/
  2. Foto: Wikipedia

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Covid-19: Măștile nu sunt eficiente. Discursul oficial ignoră cazuri ca ale Suediei sau statului american Georgia, care nu au impus obligativitatea măștii și elimină noile dovezi științifice, dacă acesta nu susțin scopul politic dorit
Construcția pe verticală - un plan pentru a dezechilibra energetic, mental, emoțional și spiritual oamenii, îndepărtându-i de Pământ
Se creează "Procurorul public european" - ce state refuză să ia parte
Antarctica controversată: Piramide, hărți bizare, OZN-uri și presupuse baze secrete
Inteligenta artificiala reprezinta un pericol pentru omenire ! Masinariile inteligente pot ajunge sa-i elimine pe oameni ! Tot mai multi oameni de stiinta considera ca, "inteligenta artificiala ar putea insemna sfarsitul omenirii" !
Un oraș din Bulgaria a interzis sărbătorirea Halloweenului în școli, grădinițe sau centre culturale: „Nu este nimic creștin în această sărbătoare”
Generalul Adolf Heusinger, Șeful de Stat Major al Armatei Germane în timpul celui de-al doilea Război Mondial, a fost Președintele Comitetului Militar al NATO, în 1961-1964
Raportul Rockefeller 2010: Covid-19, dictatura globală și Noua Ordine Mondială
O istorie a Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial - planul Iluminatilor pentru intreaga lume
SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
Fidel Castro - revoluționar comunist și francmason
Utilizarea armelor electromagnetice pentru inducerea unei stări continue de frică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...