Vaclav Klaus, fost Preşedinte al Cehiei: “UE devine o organizaţie tot mai dictatorială, asemănătoare fostului regim comunist!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Am ajuns să trăim vremuri foarte grele, căci, dacă de exemplu cineva îşi exprimă dezaprobarea sau critica faţă de o iniţiativă sau o instituţie a Uniunii Europene (UE) sau NATO, acea persoană este etichetată în mod automat de către sistem / mass-media oficială ca fiind “propagandist rus” sau “propagandist al lui Putin”.

Dar chiar aşa am ajuns!? Nu mai ai voie să-ţi exprimi o critică, căci automat eşti etichetat într-un fel!? Aceasta deja nu mai e democraţie, ci se tinde a se aluneca într-o zonă extrem de nedemocratică şi totalitară.


Astfel, fostul preşedinte ceh, Vaclav Klaus, şi-a exprimat dezaprobarea şi critica faţă de UE, care a devenit o organizaţie din ce în ce mai nedemocratică. Citez de pe blogul solidaritateeuropeana.wordpress.com (pentru că o asemenea ştire nu o găseşti în marea presă, sau, dacă o găseşti, e trecută undeva ca şi o notă de subsol):

„În timpul celor 27 de ani de la căderea comunismului, am descoperit, încetul cu încetul, că trăim într-o lume complet diferită de cea la care visam. A devenit evident că lipsa de libertate nu este inevitabil conectată numai cu un diabolic regim totalitar şi autoritar. Există alte non-democratisme şi aranjamente instituţionale, care conduc la rezultate şi consecinţe similare”, a spus Vaclav Klaus.


El a acuzat UE pentru faptul că ţara sa este acum o societate mult mai socialistă, controlată şi reglată decât şi-ar fi putut imagina cu 27 de ani în urmă şi pentru subminarea principiilor unei societăţi libere, prin promovarea conceptelor cum ar fi „ideologia verde”, pe care a denumit-o o alternativă periculoasă la tradiţionala doctrină socialistă.

Preşedintele Vaclav Klaus a criticat UE şi pentru intelectualii sub-educaţi şi pentru ideologia drepturilor omului pe care a denumit-o o negare revoluţionară a drepturilor civice şi o încercare de a submina statul naţional suveran”.

vaclav-klaus

P.S. Vedeţi că asemenea puncte de vedere n-o să le găsiţi în mass-media oficială, unde articole de critică a UE n-au ce căuta. Iar dacă o personalitate majoră, cum e cea a lui Vaclav Klaus, se apucă să critice UE, acesta va fi marginalizat, nebăgat în seamă (în cel mai bun caz) sau se va începe împotriva sa un atac mediatic, considerându-se a fi “pro-rus”, “pro-Kremlin”. Urâte vremuri trăim, din păcate…”[1]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/o-atitudine-curajoasa-a-fostului-presedinte-ceh-vaclav-klaus-ue-devine-o-organizatie-tot-mai-dictatoriala-asemanatoare-fostului-regim-comunist-de-aceea-el-va-fi-ignorat-de-mass-media-oficiala/
  2. Foto: Wikipedia

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Grecii refuza sa-si mai plateasca impozitele acuzand statul ca le fura toti banii ! Distrugerea Greciei s-a realizat de catre asasinii economici FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana !
Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord! SUA dorește să aducă "democrația" în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam...
Cum ne lăsăm adeseori păcăliţi şi manipulaţi
Robert Kennedy Jr., discurs fabulos în fața protestatarilor din Berlin (30 august 2020)
În anul 2015, televiziunea de stat italiană, Rai – Radiotelevisione Italiana, a transmis o știre, care a arătat cum oamenii de știință chinezi făceau experimente biologice pe un virus legat de SARS, provenit de la lilieci și șoareci, întrebându-se dacă merită riscul modificării virusului pentru compatibilitate cu organismele umane
Distrugerea rapidă a Europei prin migraţia ce a fost dictată de globalişti
Războiul din Libia (2011) - eliminarea lui Muammar Gaddafi de către SUA și UE
Îndobitocirea populației prin școală, Mass Media și alimente toxice are ca rol distrugerea capacității de reacție în fața exploatării
11 septembrie 2001: CIA şi NORAD, implicate în atentate
George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: "Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii"
Civilizația de pe planeta Marte. NASA a ascuns imaginile cu piramide și statui de pe planeta Marte
Polonia: Marș uriaș al naționaliștilor împotriva Noii Ordini Mondiale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...