Val de agresiuni sexuale și tâlhării comise de imigranţii musulmani în Germania, de Revelion

by Deja se vad efectele Planul Kalergi, asa cum a fost denumita operatiunea globalistilor de a distruge rasa alba din Europa si transformarea batranului continent intr-un amestec euroasian-negroid. Richard Kalergi expune pe larg acest plan in cartea sa, devenita cunoscuta mai nou si studiata, “Idealismul Practic”, unde afirma ca, “omul […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deja se vad efectele Planul Kalergi, asa cum a fost denumita operatiunea globalistilor de a distruge rasa alba din Europa si transformarea batranului continent intr-un amestec euroasian-negroid. Richard Kalergi expune pe larg acest plan in cartea sa, devenita cunoscuta mai nou si studiata, “Idealismul Practic”, unde afirma ca, “omul viitorului va fi o corcitura , un amestec eurasian-negroid”.

20141008_124418_82518114

Publicatia Napoca News prezinta pe larg evenimente tulburi ce au avut loc, atat in noaptea de Revelion, cat si acum:


“Poliţia din oraşul german Koln este în alertă. Zeci de femei susţin că au fost agresate de imigranţi în noaptea de Revelion în zona gării centrale. Victimele povestesc că au fost molestate sexual şi jefuite la coborârea din trenuri de un grup format din circa o mie de bărbaţi musulmani descrişi ca originari din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Martorii spun că tinerii au stârnit haos şi în faţa catedralei din Koln aflată în imediata apropiere a gării după ce au aprins artificii şi petarde. Atacatorii acționau în grupuri mici, care încercuiau o femeie pentru a o agresa sexual și tâlhări.

Autoritățile se așteaptă ca mai multe victime să se prezinte pentru a da declarații în zilele următoare. Până acum au fost depuse 90 de plângeri penale. Poliţia, aflată în efective importante în zona respectivă, nu a intervenit şi nici nu a raportat incidentele semnalate acum în presa germană. Primarul din Koln a cerut o anchetă rapidă pentru identificarea celor vinovaţi.

„Deocamdată nu ştim cine a comis aceste fapte. Dar angajaţii serviciilor de urgenţă aflaţi la faţa locului şi victimele i-au descris pe cei implicaţi ca având origini arabe şi nord-africane”, a declarat Wolfgang Albers, şeful Poliţiei din Koln, titrează DIGI24.

Rata violurilor a crescut din luna august 2015 până în prezent în Germania, de când a început criza refugiaţilor musulmani. Germania lui Angela Merkel a devenit o ţară nesigură pentru cetăţenii germani şi turiştii străini. Pe când o atenţionare MAE privind pericolul pentru cetăţenii români care merg la lucru sau în excursie, în Germania?”[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2016/01/val-de-agresiuni-sexuale-si-talharii-comise-de-imigrantii-musulmani-in-germania-de-revelion.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat pentru că a încercat să oprească Banca Federală de Rezerve de a mai putea împrumuta bani guvernului, semnând ordinul executiv nr. 11110
Putin îl ironizează pe secretarul de stat american: frecventează "anturaje proaste", trebuie să "revină pe drumul cel bun"
Legea pumnului în gură. Cum moare libertatea de exprimare în „statul polițienesc” al lui Merkel
Legea Big Brother a agentiei britanice de informatii (GCHQ) a fost declarata ilegala ! Aceasta a incalcat grav Drepturile Omului !
URSS a investit un miliard de dolari în experimente privind controlul minții
Asasinarea lui John Kennedy are legătură cu planul său de a face publice informațiile despre OZN-uri și extratereștri
Site-ul oficial al Grupului Bilderberg a fost spart de către hackeri
Ministrul german de Externe îi insultă pe naționaliștii din Alternativa pentru Germania, spunând despre aceștia că sunt "naziști"! Pentru neomarxiști, cei care se opun ideilor lor aberante sunt etichetați drept "naziști"!
Putin: Noua strategie de securitate națională a SUA este ofensivă și agresivă
GAYSTAPO: "Marea Britanie trebuie să rămână în UE pentru ca Uniunea să poată impune „căsătoria” unisex în toate statele membre!"
Pentru prima dată, o țară bombardată de NATO votează pentru integrarea în Alianța Nord Atlantică. Opoziția se revoltă: "Este un act de înaltă trădare, împotriva voinței poporului"
În SUA, Sistemul a primit o lovitură de la cetățenii americani! Când se va întampla asta și cu Sistemul din România?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro