Val de proteste în SUA orchestrate de ONG-urile lui George Soros, după victoria lui Donald Trump

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imediat dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, devenind al 45-lea Presedinte, ONG-urile lui George Soros, socate de victoria sa, au iesit in strada, in multe state din America. Hipsteri, marxist, multiculturalisti, anarhisti, internationalisti, activisti LGBT, feministe – toti acesti proletari sunt enervati la culme de faptul ca un om ca Donald Trump, cu viziuni nationaliste si adept al valorilor traditionale, a ajuns in functia de Presedinte al SUA.

Autointitulatii „toleranti”, cei care acuza in stanga si in dreapta, „fascism”, „nazism”, „homofobie”, „rasism”, „sexism” (cuvinte create artificial de catre marxisti) au iesit in strada, la comanda lui George Soros, provocand haos, instigand si distrugand totul in calea lor.


In Occident si in SUA, ideologii „corectitudinii politice” vorbesc despre „ascensiunea ingrijoratoare a extremei drepte”, dar acesti indivizi nu vorbesc despre extrema stanga (bolsevism, comunism, marxism, feminism, anarhism, internationalism, globalizare).

Acesti indivizi, care, acum, fac tot acest haos, sunt cei ce prin ONG-urile in care lucreaza vin si ne propovaduiesc noua „toleranta” sau mai bine zis acceptarea „discriminarii pozitive” (discriminarea pozitiva inseamna discriminarea majoritatii de catre minoritati, care, in fapt, tot discriminare este).


sua-proteste-anti-trump-1-1024x744

In realitate, multi dintre cetatenii din SUA, ca de altfel si cei din Occident, s-au saturat de „corectitudinea politica” (o ideologie marxista, care inseamna cenzura) si mai ales s-au saturat de asaltul marxistilor asupra valorilor traditionale.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/alegeri-sua/val-de-proteste-in-sua-dupa-victoria-lui-donald-trump-nu-este-presedintele-nostru.html
  2. Foto: libertatea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...