Val de proteste în SUA orchestrate de ONG-urile lui George Soros, după victoria lui Donald Trump

by Imediat dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, devenind al 45-lea Presedinte, ONG-urile lui George Soros, socate de victoria sa, au iesit in strada, in multe state din America. Hipsteri, marxist, multiculturalisti, anarhisti, internationalisti, activisti LGBT, feministe – toti acesti proletari sunt enervati la culme de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imediat dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, devenind al 45-lea Presedinte, ONG-urile lui George Soros, socate de victoria sa, au iesit in strada, in multe state din America. Hipsteri, marxist, multiculturalisti, anarhisti, internationalisti, activisti LGBT, feministe – toti acesti proletari sunt enervati la culme de faptul ca un om ca Donald Trump, cu viziuni nationaliste si adept al valorilor traditionale, a ajuns in functia de Presedinte al SUA.

Autointitulatii “toleranti”, cei care acuza in stanga si in dreapta, “fascism”, “nazism”, “homofobie”, “rasism”, “sexism” (cuvinte create artificial de catre marxisti) au iesit in strada, la comanda lui George Soros, provocand haos, instigand si distrugand totul in calea lor.


In Occident si in SUA, ideologii “corectitudinii politice” vorbesc despre “ascensiunea ingrijoratoare a extremei drepte”, dar acesti indivizi nu vorbesc despre extrema stanga (bolsevism, comunism, marxism, feminism, anarhism, internationalism, globalizare).

Acesti indivizi, care, acum, fac tot acest haos, sunt cei ce prin ONG-urile in care lucreaza vin si ne propovaduiesc noua “toleranta” sau mai bine zis acceptarea “discriminarii pozitive” (discriminarea pozitiva inseamna discriminarea majoritatii de catre minoritati, care, in fapt, tot discriminare este).


sua-proteste-anti-trump-1-1024x744

In realitate, multi dintre cetatenii din SUA, ca de altfel si cei din Occident, s-au saturat de “corectitudinea politica” (o ideologie marxista, care inseamna cenzura) si mai ales s-au saturat de asaltul marxistilor asupra valorilor traditionale.

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/alegeri-sua/val-de-proteste-in-sua-dupa-victoria-lui-donald-trump-nu-este-presedintele-nostru.html
  2. Foto: libertatea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
Consiliul Național de Etică din Germania cere Guvernului să legalizeze incestul (2014)
Turcia acuză SUA și Israelul de imixtiune în problemele interne ale Iranului
Rusia cere o anchetă internațională privind "aselenizarea" americană Apollo 11
Servicii secrete străine încearcă "să influențeze" Rusia (președintele Vladimir Putin)
Ministrul de externe iranian îl acuză pe John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al lui Donald Trump, de complot pentru război
Franța: Scenele care descriu Nașterea Domnului sunt definitiv interzise în clădirile publice
Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!
Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
Lupta globaliștilor pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale
Ziar englez a anunţat de asasinarea lui Kennedy cu 25 de min înainte de tragedie
SUA abrogă neutralitatea internetului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro