Valiant Thor, extraterestrul de pe planeta Venus, care a lucrat trei ani pentru Pentagon

Distribuie!

„Frank E. Stranges este un pastor evanghelic care a devenit celebru după ce a scris o carte intitulată “Un străin la Pentagon” (“Stranger at the Pentagon”). Cartea o puteţi cumpăra de pe Amazon.com. Autorul pretinde că el a fost escortat în interiorul Pentagonului, unde s-a întânit cu o fiinţă extraterestră, cu formă umanoidă, de pe altă planetă.

Extraterestrul nu avea amprente, putea citi minţile şi deţinea un costum spaţial ce nu putea fi distrus (tăiat sau ars). Fiinţa extraterestră, pe numele său Val Thor, avea de oferit un mesaj spiritual pământenilor, dacă aceştia vor asculta de el.


Dar cum s-ar fi petrecut lucrurile? În martie 1957, poliţia din Washington ar fi capturat un extraterestru ce a aterizat nu departe de Pentagon (sediul centrul al Armatei Americane), fiind condus ulterior în această instituţie. Acolo, el s-ar fi întâlnit cu secretarul de stat al Apărării, cu preşedintele SUA din acele vremuri Eisenhower şi cu vicepreşedintele Richard Nixon. Această întâlnire a celor mai înalţi oficiali din SUA cu extraterestrul Val Thor ar fi durat o oră, după care alienul a fost închis într-un birou din Pentagon. Se spune că Val Thor ar fi trăit în interiorul Pentagonului între 16 martie 1957 şi 16 martie 1960, deci timp de 3 ani.

În decembrie 1959, ştiind că prezenţa sa pe Pământ va fi ascunsă de secretele guvernului, Valiant Thor a contactat-o pe Nancy Warren, un înalt oficial din cadrul Pentagonului, iar aceasta a luat legătura cu dr.Frank E. Stranges, acesta din urmă întâlnindu-se cu extraterestrul. Dr. Stranges a publicat cartea ““Un străin la Pentagon” în 1967. Aaa…şi am uitat să vă spun: Val Thor pretindea că era de pe Venus!


În cadrul unui interviu acordat de dr.Frank E.Stranges emisiunii “Let’s Talk About Paranormal”, adică “Să vorbim despre paranormal”, acesta declară următoarele:

Când m-am întâlnit cu el, el mi-a întins mâna şi mi-a spus: ‘Bună, Frank!’ Am rămas absolut uimit, de unde îmi ştia numele. Când am dat mâna cu el, am observat că avea pielea fină ca cea a unui bebeluş, iar degetele sale nu aveau deloc amprente. Apoi, mi-a povestit totul despre viaţa mea, mai bine decât au făcut-o bunicii şi părinţii mei (…) Cred că el făcea parte din categoria ‘fiinţelor create’, fiind o fiinţă angelică (..) Val Thor are o navă spaţială care se află în apele lacului Mead din Nevada, în apropierea oraşului Las Vegas. Acolo se află actualmente Val Thor.

Priviţi fotografia de la începutul articolului…acela ar fi Val Thor. V-aţi fi aşteptat să arate ca reprezentarea clasică a unui extrateretru, cu ochi mari, cap mare şi trup mic? Categoric sunteţi dezamăgiţi. Arată exact ca un om…”[1]

Valiant Thor, extraterestrul de pe planeta Venus, care a lucrat trei ani pentru Pentagon

„În ultimele decade tot mai multe documente secrete ies la iveală și pun în evidență faptul că imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial fenomenul OZN s-a intensificat. Pentru că aceste evenimente trebuiau ținute cât mai departe de ochii curioşi ai opiniei publice, guvernul american a hotărât înființarea unui program special, denumit Blue Book.

Cel desemnat să conducă programul în cauză a fost Harley Andrew Byrd, nepotul vestitului amiral Richard E. Byrd, care se presupune că s-ar fi întâlnit cu reprezentanții civilizației extraterestre cu baza în Antarctica.

În 1957, Byrd a primit un mesaj urgent cum că trebuie să se prezinte la Pentagon pentru că un extraterestru fusese capturat. Străinul a fost dus inițial la Pentagon pentru a se întâlni cu anumite persoane importante, pentru ca mai apoi să fie transportat într-o bază militară secretă, unde a comunicat cu președintele american din acea vreme Eisenhower si vicepreşedintele Richard Nixon.

Întâlnirea secretă a durat mai bine de o oră, după care extraterestrul a fost pus sub statul de VIP și cazat chiar în interiorul Pentagonului. Se spune că provenea dintr-o civilizație care trăise în trecut pe Venus și purta numele de Valiant Thor. El fusese desemnat că să ia legătura cu pământenii pentru un schimb de informații extrem de important.

Thor i-a comunicat președintelui american că omenirea trebuie să-și schimbe optica cu privire la război și că politica bazată pe violență va produce în viitor un dezechilibru global, care va pune întreaga civilizație în pericol. Val Thor a rămas pe Pământ până la 16 martie 1960 , și apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus.

El a indicat că rasa lui de oameni au trăit și locuit în subteran și că multe din planetele universului susțin viața în același mod . El a menționat , de asemenea, valuri de ,,străini” care ar ateriza în jurul lumii pentru a ajuta în problemele aparent insurmontabile ale Pământului . A afirmat că un grup dintr-un sistem planetar de la mare distanta ar veni să dea ajutor și informații pentru a ajuta la progresul Pământului.

De asemenea, extraterestrul a vorbit și despre prezența lui Iisus pe Terra. Acest eveniment a fost unul extrem de important și conform celor spuse de străinul de pe Venus, oamenii trebuie să se simtă mândri pentru că au fost vizitați de un asemenea sfânt.

Valiant-Thor-extraterestrul-de-la-Pentagon Valiant Thor, extraterestrul de la Pentagon

Acest episod este doar unul interesant pe care proiectul Blue Book l-a ascuns cu îndârjire. Thor a deschis drumul comunicării cu diversele civilizații extraterestre care au încercat să influențeze pozitiv dezvoltarea omului pe Terra. Dacă au reușit sau nu, doar viitorul o va demonstra.”[2]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/iata-l-acesta-este-val-thor-extraterestrul-inger-de-pe-planeta-venus-care-a-stat-3-ani-in-interiorul-pentagonului/
  2. http://www.efemeride.ro/valiant-thor-extraterestrul-de-la-pentagon
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...