Vanessa Beeley, reporter britanic, susține că americanii îi finanțează pe teroriștii ISIS pentru a-l înlătura de la putere pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad

Distribuie!

„Vanessa Beeley, reporter britanic şi fiica unui fost diplomat britanic de carieră din Orientul Mijlociu, a relatat într-un interviu recent despre situaţia de la faţa locului din Siria. Este mai mult decât evident că Beeley nu este nici rusoaică, nici plătită de agenţiile mass-media americane controlate de către evreii sionişti şi nici o acolită a guvernului Assad.

Ea explică situaţia reală şi implicarea americanilor în distrugerile intenţionate, alături de grupările teroriste din Alep. Conform lui Beeley, divizarea oraşului şi catastrofa umanitară sunt menţinute cu concursul americanilor – este binecunoscut faptul că teroriştii sunt localizaţi în zona de est a oraşului, acolo unde americanii trimit arme şi că aceste grupări sunt finanțate americani – deși SUA se străduiesc să creeze imaginea falsă pe care doresc să o aibă în fiecare ţară cotropită şi lăsată în paragină, că lupta pe care o duc este pentru instaurarea păcii (o strategie pe care o întâlnim şi la prietenii săi evreii).


Din relatările reporterei britanice aflăm că populaţia civilă este forțată de terorişti să rămână în partea de est a oraşului, pentru a fi utilizată ca un fel de scut uman împotriva atacurilor ruse şi ale guvernului sirian. Astfel, este evident că americanii ştiu unde sunt localizaţi teroriştii, dar nu vor să îi deranjeze pentru că de fapt le fac jocul.

Populaţia civilă fuge în limita posibilităţilor din zona de est a oraşului Alep, care este controlată de terorişti, în zona de vest, aflată sub protecţia trupelor guvernamentale. De asemenea, populaţia din întreaga țară se retrage intens în vestul Siriei, la Tartus şi Latakia, regiuni în care armata rusă a reușit să controleze şi să stabilizeze situația.


De ce pleacă bieții oameni în acele zone şi de ce SUA, Arabia Saudită şi celelalte ţări din Golful Persic care sunt aliatele americanilor nu îi primesc pe aceşti amărâţi, care au pierdut totul?

ISIS SUA - Israel - Arabia Saudita

Vizionând interviul de mai jos cu reportera britanică veți observa diferenţele enorme dintre ceea ce scrie presa americană mainstream, controlată de către evreii sionişti şi realitatea de la faţa locului, din Alep. Este strigător la cer ceea ce fac americanii în Siria şi cum au transformat vieţile sirienilor în coşmar.

Aceste dezvăluiri sunt un argument în plus care arată că Putin doreşte mai mult decât SUA stabilitatea şi pacea atât în Siria cât şi în Orientul Mijlociu.”[1]

Video

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10716
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Baza 211, locul din Antarctica unde s-au ascuns naziștii după cel de-al Doilea Război Mondial
Diferite arme psihotronice
Juri Lina - "Arhitecții Înselăciunii"
Guvernul SUA recunoaşte că aparatele inteligente dintr-o locuinţă modernă sunt folosite pentru a-i spiona pe locatari
Programul HAARP a fost înfiinţat în 1992. Acesta este o parte dintr-o nouă generaţie de armament sofisticat. HAARP constituie un sistem de antene puternice capabile să creeze „modificări controlate locale ale ionosferei” (stratul superior al atmosferei
CIA, tehnologia MK-Ultra și controlul minții: MK-Ultra şi numeroase subprograme ale sale extrem de sofisticate au fost secretizate, transformate în programe „negre”
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Decalogul Chomsky: zece metode de manipulare a oamenilor
Illuminații şi sinistra aristocraţie neagră a planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează planeta
Alianța neomarxiștilor/progresiștilor cu jihadiștii pentru distrugerea națiunilor
Decizie istorică: Schimbul de informații dintre Marea Britanie și SUA a fost ilegal
Suntem în plin război mondial. Un război de cotropire ideologică

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...