Vanga comunica cu fiinţe extraterestre

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vanga spunea că extratereştrii trăiesc pe Pământ de ani de zile şi că, cei pe care ea îi percepe, vin de pe a treia planetă dinspre Pământ, numită în limba lor Vamfim. Potrivit ei, în următorii 200 de ani, oamenii vor intra în contact cu fraţii lor spirituali din alte lumi.

Iată ce mărturisea Vanga în 1978:


„Îi văd cam de un an de zile. Sunt transparenţi. Ei apar aşa cum omul îşi vede chipul reflectat în apă. Sunt îmbrăcaţi în haine aidoma zalelor, care strălucesc precum solzii de peşte. Se pare că printre ei se află şi femei. Pletele lor se aseamănă cu algele şi sunt moi ca puful de gâscă, înconjurându-le capetele ca nişte aureole. Uneori, în partea din spate au ceva asemănător cu aripile.

Adesea când mă întorc în casa mea din Petrici, îi găsesc aşezaţi prin camere. Vorbesc cu ei. Câteodată, de la distanţă, încă înainte de a ajunge la poarta casei aud sunete lente şi tărăgănate, ceva ca o melodie, ca şi când un cor ar cânta psalmii.


Uneori, unul dintre ei mă prinde de mână şi mă duce în ţara lor. Pornim. Merg pe un pământ semănat cu stele, ca şi cum aş călca pe ele. Cei care mă însoţesc se deplasează cu repeziciune, de parcă ar sări. Pleacă şi se întorc. Pe pământul lor totul este foarte frumos. Aici este o natură atât de minunată încât, pur şi simplu, nu poate fi descrisă… însă nu ştiu de ce nicăieri nu văd case.

Aceste fiinţe sau veniţi, nu ştiu cum să-i numesc, sunt foarte severi. Când vorbesc, glasurile lor răsună ca ecoul. Uneori îmi aşează la urechi ceva asemănător căştilor. Acolo, pe pământul lor, totul este foarte bine organizat şi pe pământul lor se munceşte mult. Aceste fiinţe îmi spun că eu sunt cea mai directă legătură a lor cu pământul. Ei comunică cu foarte puţini oameni de pe planeta noastră. Ei ne controlează.

Nu îmi îngăduie să vorbesc despre ceea ce văd, despre ceea ce aud pe planeta lor. Câteodată unii dintre ei îmi spun: «Venim pentru un timp şi trebuie să ne întoarcem imediat. Nu cere prea mult de la noi şi nu ne întreba, pentru că ne este interzis să vorbim…»

Într-o zi am intrat în casă şi m-am aşezat în mijlocul holului, la parter, iar ei s-au rânduit în jurul meu. Erau cu toţii bărbaţi în vârstă, mai degrabă bătrâni, îmbrăcaţi în haine strălucitoare. Străluceau atât de puternic, încât holul părea scăldat în lumina soarelui. Mi-au spus: «Stai în picioare şi ascultă, iar noi îţi vom vorbi despre viitor. Nu te teme de nimic pentru că în faţa uşii tale este un paznic, un stâlp de fier». Mi-au mai spus că încă nu a venit vremea să vă spun tot ceea ce mi-au împărtăşit, dar pot să vă citez următoarele: «Lumea va suporta multe schimbări. Va urca şi va coborî. Şi echilibrul va apărea atunci când vom începe să vorbim cu oamenii!»”

Vanga n-a ştiut să spună mai exact cine sunt aceşti extratereştri şi de unde vin. Spunea doar că vin de pe a treia planetă de la Pământ şi că, probabil, respectă o anumită ierarhie, pentru că unii dintre ei vin mai rar: atunci când trebuie să comunice despre evenimente excepţionale sau când urmează să se petreacă mari catastrofe.

Atunci ea devine palidă, îşi pierde cunoştinţa şi începe să vorbească cu o voce care nu seamănă cu a sa. Este un glas mai puternic şi cu un timbru diferit. Cuvintele şi modul de a vorbi sunt şi ele diferite de cele folosite de Vanga în mod obişnuit. Este ca şi cum o conştiinţă străină o foloseşte drept canal pentru a comunica astfel evenimente majore care urmează să se petreacă în viaţa oamenilor.”[1]

SURSE

  1. Melania Radu – http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5324
  2. Foto: libertatea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Membrii unui vechi trib din Amazonia sunt hotărâți să poarte un război total contra puternicelor companii miniere ce le-ar putea distruge pădurile, pentru a exploata aurul

Pandemia unui virus care nu a fost niciodată izolat cum cere abc-ul virusologiei

Desenele de la Nazca n-ar fi putut fi realizate decât printr-o coordonare venită din aer, de la mare înălțime

Vaccinul, viața și criminalitatea pharma. De ce refuzăm obligativitatea vaccinării (și administrarea, cu forța sau prin acord prezumat, a oricărui alt produs și serviciu medical) – Partea I

Triunghiul Morții din Marea Neagră – misterele unei anomalii magnetice, care face să dispară navele

Închide